פורסם 2005 באוגוסט 1620 שנים המכשיר אמור להגיע אלי בימים אלו מחו"ל. ועכשיו ראיתי בכל מיני דיונים פה, שהמכשירים שלהם לא עובדיםפתאום מכל סיבה שהיא.רציתי לדעת מה לעשות, איך לחבר למחשב ואיך לנתק, כדי שלא ישרף המכשיר או יקרה לו חלילה משהו,וגם אם חייבים להעביר שירים עם אייטיונס ואם לא מעבירים אז מה יקרה ?תודה.
פורסם 2005 באוגוסט 1620 שנים 1. אני לא שמעתי שIPOD סתם מפסיק לעבוד...2. אתה מחבר למחשב בצורה רגילה (USB). מנתק ע"י כפתור הEJECT בITUNES ואם אתה רוצה להיות בטוח גם דרך הווינדוז...3. אני סבור שיש אבל זה בטח הרבה יותר מסורבל ולא נוח.. למה לא ITUNES? אני מכיר אנשים שמשתמשים בה אפילו שאין להם IPOD...
פורסם 2005 באוגוסט 1620 שנים מחבר אם אני רוצה להעביר סתם סרטים שהמכשיר ישמש יענו כדיסק קשיח, אז חייבים להעביר עם האייטיונז ?
פורסם 2005 באוגוסט 1620 שנים אה... דברים שהם לא שירים?אתה בכלל לא יכול לעשות את זה דרך הITUNES (ע"י מיטב ידיעתי)...את העושה זאת ידנית...
פורסם 2005 באוגוסט 1620 שנים לפי מה שידוע לי ITUNES זה רק לשיריםודברים אחרים זה בצורה שונהנראה לי רגיל אתה מעביר לIPOD ככונן
פורסם 2005 באוגוסט 1620 שנים זה אותו דבר כמו בכל IPOD...בתור בעלים של IPOD MINI, ברגע שאתה מחבר אותו למחשב יש לך כונן נוסף (כמו C) ואתה גורר אליו קבצים...זה ממ שפשוט...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.