עבור לתוכן

שלום, אני מעוניין בהמלצה למצלמה טובה...

Featured Replies

פורסם

FZ-20 היא מצלמה ברמה הרבה יותר מ-S2 והנה החסרונות שלה:

זום רחב לא כ"כ רחב (38 מ"מ). הבעיה נפתרה בערך אך עדיין לא כ"כ ב-FZ-30 שם הזום מתחיל מ-37 מ"מ.

זום מנוע, קשה לשלוט בו בטווח זום אדיר כזה. הבעיה נפתרה ב-FZ-30 שהזום נהיה מכני.

אין מצב צילום RAW. הבעיה נפתרה ב-FZ-30.

אין מסך מסתובב כמו ב-S2. הבעיה נפתרה ב-FZ-30.

סוללה נטענת ולא סוללות AA כמו ב-S2. זה עוד לא נפתר.

לדעתי עכשיו ה-FZ-30 היא מצלמה כמעט מושלמת חוץ מהסוללה הנטענת והזום שלא כ"כ רחב.

הסוללה היא די חיסרון אדיר כי אין גריפ למצלמה הזו והסוללה של ה-FZ-20 היתה כמע בלתי ניתנת להשגה.

ד"א ה-FZ-30 מתומחרת ב-B&H ב-700 דולר:

http://www.bhphotovideo.com/bnh/controller/home?O=productlist&A=details&Q=&sku=395457&is=REG&addedTroughType=search

פורסם
  • מחבר

השאלה היא אם אני צריך מצלמה מתקדמת כמו הFZ 30... זאת תהיה קפיצה גדולה מידי בהתחשב בזה שעכשיו יש לי nikon coolpix 2000 ואני רק מתחיל בתחום, אני מעוניין ללמוד אבל זה יקח זמן.

אני אברר בכמה אני יכול להשיג אותה בארץ עם האחריות של ה3 שנים ( זה עדיף על לקנות מחו"ל עם אחריות של שנה בלחץ, לא? )...

בלי שום קשר לחיסרון האדיר של הסוללה, זאת בעיה אם נתחשב בזה שאני לוקח את המצלמה איתי לטיולים של כמה ימים לפעמים ולרוב אין לי מקום להטעין את הסוללה, אני פותר את זה היום כשאני לוקח כמה סטים של סוללות נטענות, מה שאי אפשר לעשות עם הFZ 30, זה יהיה עסק יקר מאוד....

ובהשוואה שערכת לי פה הS2 לא נופלת בהרבה מהFZ 30..

:s05:

פורסם

דפקא ה-S2 גם לא מחפאת על כל הבעיות...

FZ-20 היא מצלמה ברמה הרבה יותר מ-S2 והנה החסרונות שלה:

זום רחב לא כ"כ רחב (38 מ"מ). הבעיה נפתרה בערך אך עדיין לא כ"כ ב-FZ-30 שם הזום מתחיל מ-37 מ"מ.ב-S2 נפתרה חלקית בזום רחב 36 מ"מ אבל עדיין לא כ"כ רחב. אצלי רחב נחשב 28 מ"מ.

זום מנוע, קשה לשלוט בו בטווח זום אדיר כזה. הבעיה נפתרה ב-FZ-30 שהזום נהיה מכני. ב-S2 לא נפתרה.

אין מצב צילום RAW. הבעיה נפתרה ב-FZ-30. הבעיה ב-S2 לא נפתרה.

אין מסך מסתובב כמו ב-S2. הבעיה נפתרה ב-FZ-30.

סוללה נטענת ולא סוללות AA כמו ב-S2. זה עוד לא נפתר.

כדאי שתקרא עליה כאן:

http://www.dpreview.com/reviews/canons2is

אישית אהבתי את האוטופוקוס והמדידת אור של הפנסוניק הרבה יותר...

פורסם
  • מחבר

אבל שוב, לפנסוניק יש את החיסרון הכי רציני שזה הסוללה, ואם אני אלך על פנסוניק עדיף כבר את הFZ 30 כי ל FZ 20 יש מספיק חסרונות ש"טופלו" בFZ 30 כמו שבקנון תיקנו את רוב הבעיות של הS1 בS2...

כרגע התקציב שלי לא מאפשר לקנות את הFZ 30 ואני גם לא חושב שאני צריך אותה, היא נראית ליגה מעל מה שאני צריך... יותר מידי אפשרויות.

הS2 נראית פצצה של מצלמה, פשוטה להפעלה ועם הרבה מאוד אופציות שימושיות, הייתי שמח אם מישהו שיש לו אותה יכל לתת חוות דעת, מישהו שמבין במצלמות, זאת אחת הסיבות שבאתי לפורום הזה ולא הסתפקתי במה שרשום בZAP. לפי כל הביקורות והסקירות שקראתי באנגלית היא נראית מצלמה מעולה, אבל רציתי חוות דעת של מישהו שמבין יותר ממני....

תראה, לכל מצלמה יש את הפאקים שלה, לכל אחת יש את היתרונות שלה ואת החסרונות שלה, אין כזה דבר מצלמה מושלמת, לפחות עדיין לא שמעתי עליה, אבל אני מחפש את המצלמה שתהיה קרובה ככל האפשר למה שאני צריך, מצלמה שתחזיק מספיק זמן ולא תוך חודשיים אני אצטרך להחליף אותה ושתוכל לספק את מה שאני רוצה ממנה.

פורסם

אני עבדתי עם ה-S2 לא מעט בסופ"ש האחרון, מה אתה רוצה לדעת לגביה?

פורסם
  • מחבר

בכללי אני אשאל אם היא שווה את ההשקעה?

ואם ניכנס לפרטים אז : היא נוחה להחזקה? מוציאה תוצאות טובות? נוחה לתפעול? זוללת סוללות?

תן חוות דעת עליה, מה אהבת, מה לא אהבת, איך היא בתור מצלמה, יתרונות וחסרונות..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים