עבור לתוכן

שלום, אני מעוניין בהמלצה למצלמה טובה...

Featured Replies

פורסם

אני חדש פה, נרשמתי דיי מזמן ת'אמת אבל זאת הפעם הראשונה שיוצא לי לכתוב פה הודעה ולא רק לקרוא, אני מקווה שמעכשיו ייצא לי לבקר פה יותר.

בכל מקרה אני צלם חובב, בינתיים יש לי ניקון דיי חלשה יחסית ( coolpix 2000, הביאו לי מקוריאה לפני כמה שנים ), אני רוצה לעבור למשהו יותר מתקדם ואחרי שקראתי דיי הרבה שמתי עין על ה canon s2, רציתי לדעת אם מישהו יכול לתת לי חוות דעת עליה.

תודה מראש

יוסי.

פורסם

אני לא יודע איך היא אישית, אף פעם לא ניסיתי אותה.

מה התקציב שלך פחות או יותר?

איזה תכונות אתה דורש מהמצלמה? (לפי זה תבחר מצלמה)

זוום, זווית רחבה, מאקרו

פורסם
  • מחבר

התקציב שלי מאפשר לי עד 3500 שקל כרגע, לפי כל מה שבדקתי ולפי אנשים שהתייעצתי איתם זאת " המצלמה הכי טובה מסוגה כרגע ", בכל מקרה רציתי עוד חוות דעת של אנשים.

יש לה זום אופטי X12 ודיגיטלי X4 ( לא שהדיגיטלי משנה משהו ), בנוסף יש לה 5 מגה פיקסל ומייצב תמונה בעדשה ( ולא בתוכנה כמו במינולטה / סוני ).

אני צריך מצלמה עם טווח זום גדול, למרות שאני משתדל להתקרב אישית ולא לאבד את העומק של התמונה, שתאפשר להוציא תמונות חדות וברורות ובנוסף אני רוצה ללמוד צילום דיגיטלי מקצועי יותר אז שיהיה אפשרי " לשחק " ידנית עם הצילום.

בנוסף חשוב לי מאוד שהביצועים שלה בתנאי תאורה חלשים ואפילו בחושך יהיו טובים.

פורסם

שלום רב.

אני לא מבין בצילם.

אבל ברך הבא לפורום ותהנה ;)

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לך (:

פורסם

הייתי ממליץ לך לחכות לפנסוניק FZ-30 החדשה או לדחוף עוד קצת 200 שקל ולקנות C8080 כמו שלי...

פורסם
  • מחבר

קראתי קצת על הפנסוניק FZ-30, נשמעת מצלמה ממש טובה, עכשיו יש שתי שאלות עיקריות בקשר אליה.

א. מה אמור להיות תג המחיר שלה? ( בארץ / בחו"ל )

ב.כל עוד אני לא לומד צילום דיגיטלי מקצועי, ואני נשאר רק 'חובב' האם המצלמה הזאת באמת מתאימה לי? היא נראית מקצועית למדי...

פורסם

היא איננה DSLR, ככה שהיא לא נחשבית למקצועית.

פורסם

FujiFilm S7000

פורסם

FujiFilm S7000

ישנה מדיי, אין זום 28 מ"מ, חיישן קטן לעומת ה-C8080.

אולי הייתי גם בוחן את הקודאק החדשה עם הזום הדי מטורף 24-140 מ"מ.

פורסם
  • מחבר

על איזה דגם אנחנו מדברים?

פורסם

נראה לי שהfz30 תיהיה יקרה מאוד .. אולי תלך על הfz20 שהיא מצוינת.. יש לך ב3800 בערך מצלמות ממש טובות כמו הc8080 שאמרו פה וגם את הקנון pro1 , אם חשוב לך זום הייתי הולך על הפנסוניקfz20.

פורסם
  • מחבר

אוקיי, עשיתי כמה בירורים והפעלתי כמה קשרים והגעתי למצב שאני יכול להשיג 3 מצלמות במחיר טוב

הראשונה היא ה Canon S2 IS שאני יכול להשיג עם 3 שנות אחריות ( שזה כבר הישג ) + נרתיק + כרטיס זיכרון של 1 ג'יגה + קורא כרטיסי זיכרון + מטען סוללות ו8 סוללות נטענות במחיר של 3700 שקל.

באותו מחיר אני יכול להשיג את הFZ 20 של פנסוניק עם אותו קיט ( נראה לי ), ההבדל המשמעותי היחידי שאני רואה בין שתי המצלמות ( עברתי חפיף על הFZ 20 אני לא משווה נתונים טכניים למרות שאני אשמח אם מישהו יגיד לי פה איזו מהן יותר טובה בשבילי ) הוא סוג העדשה, לפנסוניק יש עדשת לייקה שנחשבת איכותית במיוחד לפי מה שידוע לי.

בנוסף לכל זה יש לי את האפשרות להשיג את ה FZ 5 של פנסוניק עם אותו קיט ב3000 שקל.

עכשיו, חשוב לציין שאני לא צלם מומחה או משהו, אני עדיין חדש בעסק ואני צריך מצלמה שתתאים לי במצבי הנוכחי אבל אני מעוניין ללמוד יותר ולפתח את הצילום ( אני ממש אוהב לצלם ) ככה שאני צריך מצלמה שכאשר יהיה לי את הידע המתאים ( אני לא מתכוון לחכות עם זה הרבה ) אני אוכל לשחק גם ידנית עם האופציות שלה. זאת אחת הסיבות שכ"כ אהבתי את ה S2 IS. ובנוסף להכל יש לה גם את המייצב תמונה בעדשה שזה יתרון בפני עצמו.

אני רוצה להשקיע פעם אחת ולתמיד כמו שצריך במצלמה, אני אודה מאוד לכל מי שיתרום פה מהידע האישי שלו ויעזור לי להגיע להחלטה איזו מצלמה מהן היא הכי טובה וכמה באמת המחיר שהשגתי הוא טוב ( בינתיים אני יודע שזה חיסכון רציני במחיר ).

תודה מראש לכל המגיבים.

יוסי.

נ.ב.

בהזדמנות אני אעלה לפה כמה תמונות שצילמתי, שקיעות, יצא ממש יפה לפי דעתי ולפי הפידבקים שקיבלתי מאנשים. סביר להניח שאני אעלה אותן בסוף השבוע.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים