עבור לתוכן

קניתי כרטיס מסך חדש (כמה שאלות חשובות).

Featured Replies

פורסם

היי חברה !

קניתי כרטיס מסך חדש אשר מיועד למחשב החדש שלי בעתיד - GAIWNARD G4200 650XP GOLDEN SAMPLE 128 ב 1000 שקל. (מרוסיה)!

עכשיו חיברתי אותו למחשב הישן והקצת דפוק שעבד תקין עם VOODO 3 מחשב P3 600 עם 128 RAM WIN 98SE

עכשיו הורדתי מהאתר של GAINWARD דרייברים מתאימים והכל.. המשחק הראשון שניסיתי זה UT, שמתי FULL QUALITY ורזולוציה ענקית וכל ממש פעל פצצה והתרשמתי נורא!

אחר כך שמתי לב שאין שום הבדל באיכות דו מימד כלומר בןינדוס אני רואה הכל כמו שראיתי עם VOODO 3! - זה מוזר, אולי לא התקנתי משהו נכון?? או צריך לשנות משהו?

דבר שני כשמתי כמה דיסקים CD בעת הAUTO RUN המחשב עושה RESTART גל הזמן!

עוד משהו שנגיד בSERIOUS SAM שיניתי רזולוציה והמחשב נתקע! בכלל יש כזה בעיות פה ושמה.. אבל חוץ מזה חלק מהמששקים פועלים פצצות!

עכשיו מה דעתכם הבעיה?? לדעתי אין בעיה בכרטיס יאני הוא תקין והכל והבעיה היא שיש אולי איזו שהיא אי תאימות בין החומרה הישנה שלי לכרטיס המסך ... או אולי הדרייברים לא טובים! (איזה הכי כדאי??)

הקיצור מה אתם חושבים על כל העסק?? האם זה טבעי בגלל שאני משתמש במחשב כה ישן או ש......

בבקשה אני אשמח אם תעודדו אותי .. :'( ;)

פורסם

את הכל אפשר לסכם במילה אחת : WIN 98 ... :asthanos:

תפרמט ותתקין מחדש , או פשוט תעבור ל WIN XP , או 2000

לדעתי עבר הרבה מאוד על מערכת ההפעלה שלך , לכן היא נתקעת במשחקים .

:smoke:

פורסם

ל98 כבר אין מספיק תאומות לדברים חדשים, (בגלל ביל...) ועכשיו במחשבב החדש תעבור לXP ותרגיש בהבדל... יש לו תאימות והכל בסדר...

מזל טוב על הכרטיס... ;D

פורסם
  • מחבר

תודה , תודה!

אני מקווה שאתם צודקים..

אתן יודעעים איזה דרייברים הכי כדאי להתקין ומאיפה להורידם?

פורסם

יש לך את הדריוורים שבאים עם הכרטיס, ויש גם את האתר של נבידיה... יש שם את תכל הדריוורים גרסה 30 נדמה לי...

נ.ב

שאלה-למה לא קנית רדאון?

פורסם
  • מחבר

א. הוא יותר חלש

ב. אני נאמן רק לNVIDIA כי יש לי נסיון איתם

ג. אני שמעתי על הרבה בעיות עם RADEON ואי תאימויות

פורסם

א. הוא יותר חלש

ב. אני נאמן רק לNVIDIA כי יש לי נסיון איתם

ג. אני שמעתי על הרבה בעיות עם RADEON ואי תאימויות

א. כיאילו שתרגיש בהבדל.. חוץ מזה האיכות תמונה שלו הרבה יותר טובה

ב. בחומרה אסור להיות נאמן לאף אחד :bash:

ג. שמעת לא נכון.

פורסם

הוא כנראה התכוון לדרייברים , מה שהיה נכון עד לפני כמה חודשים...

פורסם

דווקא הדריוורים עזרו לי מאוד! אני מקבל יותר ויותר נקודות ב3Dmark ... וגם יותר פרמס במשחקים ביחוד עם הגרפיקה מהרשימה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים