פורסם 2005 באוגוסט 1620 שנים מה אתה מ#יין תמונה?בא לי ליראות מי זאת ככה שאם נפגוש אותה פעם בבסיס ;Dגם תמונה זה טוב לי , אחרי שלוש שנים בתותחנים עם הבחורות ה"פגז" (כלומר כול אחת שוקלת כמו פגז ;D) שיש שם מגיע לי לראות מה חה"א יכול להציע , צה"ל חייב לי את זה לפחות !
פורסם 2005 באוגוסט 1620 שנים אני מאמין שזה עדיף על האמהות הפולניות שיש לרובינו כיום. אין כמו הורים סטלנים. היית רוצה לראות תמונות עירום של אמא שלך משוטטות להן באינטרנט או כל מדיה אחרת? אני מעדיף הורים שמרניים, כמו שיש לי! הרבה יותר שקט נפשי נ.ב - הבחורה שווה!
פורסם 2005 באוגוסט 1620 שנים נ.ב - הבחורה שווה!כן יש לה אחלה תווי פנים!איך אתה יכול להגיד שהיא שווה?לא רואים כלום!(חוץ מזה ששד ימין שלה יותר גדול משד שמאל!)
פורסם 2005 באוגוסט 1620 שנים התכוונתי שהגוף שלה יפה...לא מעבר לזה, ברור שמכיוון שהפנים מכוסות אי אפשר לשפוט את יופיה, אבל את שוותה אפשר! ואני חושב שהיא שווה ושם עליכם ז**
פורסם 2005 באוגוסט 1820 שנים התכוונתי שהגוף שלה יפה...לא מעבר לזה, ברור שמכיוון שהפנים מכוסות אי אפשר לשפוט את יופיה, אבל את שוותה אפשר! ואני חושב שהיא שווה ושם עליכם ז** יש כאן מישהו שישמח...
פורסם 2005 באוקטובר 820 שנים אתם יודעים למה הן באמת היו ערומות?כי היה ממש חם והם לא רצוי להזיע בתמונות...(מאוד לא סימפטי)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.