פורסם 2005 באוגוסט 1520 שנים מחבר חוץ מהצבעים כמובןהכל נראה דומה ביכולות! אז הם שווים? אם כן אז למה להוציא גרסאת פרו אם היא כמו הגרסאת גיימינג רק צבע שונה
פורסם 2005 באוגוסט 1720 שנים דימונד באק והשני הוא החדש עים כן אז ככה גבילהלום שקוף זוהר יפה מאד ארוך ושתוך 1600 dpi 16bit ומהירות עיבוד נירא לי 1 ms השני דומה מאד רק קצת יותר מדויק ויותר יפה ונח יקר פי שנים כימעת 2000dpi 16 ביט נירא לי מהירות תגובה יותר נמוכה אבל לא תרגיש סיכום חח לא יהיה הבדל אבל עים אתה רוצה להיתהב כך את החדש
פורסם 2005 באוגוסט 1720 שנים דימונד באק והשני הוא החדש עים כן אז ככה גבילהלום שקוף זוהר יפה מאד ארוך ושתוך 1600 dpi 16bit ומהירות עיבוד נירא לי 1 ms השני דומה מאד רק קצת יותר מדויק ויותר יפה ונח יקר פי שנים כימעת 2000dpi 16 ביט נירא לי מהירות תגובה יותר נמוכה אבל לא תרגיש סיכום חח לא יהיה הבדל אבל עים אתה רוצה להיתהב כך את החדש לא הבנתי מילה,אני חושב שהוא בכלל לא הסתכל בלינק,ומנסה להסביר לך על הCOPPERHEAD.( ) בכל מקרה,שני העכברים כמעט זהים,לך על מה שיותר זול.
פורסם 2005 באוגוסט 1920 שנים מחבר לא מסנה כבר קניתי את הרגיל+ steelpad s&Sהייתי אמור לקחת את האקזקט מייט אבל עשו לי את זה באותו מחיר אז בחרתי בסטילהעכבר והפד שניהם מצוינים ומי שיודע ומזהה איכות לא יוריד מהם את הידייםאני ביומיים הראשונים הקלדתי עם יד אחת כדי לא להוריד תיד מהרייזרמה דעתכם על השילוב שבחרתי
פורסם 2005 באוגוסט 1920 שנים לא הבנתי מילה,אני חושב שהוא בכלל לא הסתכל בלינק,ומנסה להסביר לך על הCOPPERHEAD.( ) בכל מקרה,שני העכברים כמעט זהים,לך על מה שיותר זול. למען האמת גם אני לא הבנתי מילה, להשמיץ אני לא הולך בעניין הזה, אבל זה מאוד מאוד קשה להבין את ההודעה שלך, החלטת לעבב אנגלית עם עברית ובסלט גם שמת הרבה שגיאות כתיב, זה בלתי קריא. בתור עובדה פשוטה, זה פשוט לא קריא. כמו שעומר אמר, לך על מה שיותר זול. אופס לא שמתי לב שכבר קנית, בכל מקרה, תהנה!
פורסם 2005 באוגוסט 2020 שנים טוב יפה אני היתלבטטי זה לבין 518 בסוף לקחתי 518 אני לא כזה מרוצה מימנו כל כך רציתי את הרייזר
פורסם 2005 באוגוסט 2020 שנים התנסיתי עם זה קצת בכנס הסיגראפ האחרון, חוץ מהמראה היפה אני לא שמתי-לב להבדל...
פורסם 2005 באוגוסט 2220 שנים i also got the 518 after thinking if getting that or the razor , im not happy with my choice, should have went for the rzor, anyone want to buy 518 logitech after a week of use?
פורסם 2005 באוגוסט 2220 שנים מחבר ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^אחי אני מצטער שאתה מרגיש ככה אבל אתה ממש משמח אותי שאתה מבואס (אני יודע שזה נשמע קצת מרושע) כי גם לי הייתה התלבטות אבל כנראה שהלכתי על הנכונה.... אני חושבדרך אגב יכול להיות שחבר שלי יקננה ממך אני יברר אצלו אני יודע שהוא מחפש עכבר ככה שאם הוא במצב טוב ואני מאמין שכן אולי נסגור משו
פורסם 2005 באוגוסט 3020 שנים cool but no need sold it for 250nis, oh and by the way major price drop at noa comp, razer dimondback for 290nis and logitech mx518 for 250nis. if you were thinking about it, NOW IS THE TIME
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.