עבור לתוכן

עזרה ברכישת מחשב כף יד חדש

Featured Replies

פורסם

צהריים טובים, (סורי על ההודעה הארוכה :-\)

אני צריך את העזרה שלכם ברכישת מחשב כף יד בתקציב של כ-1700 ש"ח +- אם כי פתוח להצעות נוספות.

הגיע הזמן לקנות מחשב כף יד חדש אחרי שהקודם נהרס, כרגע שוכב פה לידי IPAQ מסדרה 2200 של HP וניתן לאמר שהוא מת +-...

אחרי תקופה קצרה של זמן שנמשכת מקסימום מספר בודד של שעות ועד למספר בודד של כמה שניות הוא נכבה טוטאלית ומבצע HARD RESET כאשר

הוא מוחק את כל האינפורמציה עליו (למעט מע' הפעלה כמובן ומידע על ה-SD). התיקון שלו מסתבר עולה כמו חדש כמוהו (איזה הפתעה...) וזה בזבוז לתקן.

שכן למרבה ההפתעה הוא החזיק שנה וחודשיים בלבד!

המחשב נקנה תחילה כחלק מה-DESTINATOR ובהמשך כמובן שימש כיומן ספר טלפונים וכו'...

כאן מגיע החלק בו אני זקוק לעזרה שלכם. התקציב כרגע הינו נמוך יחסית ולכן חשבתי על ה-MIO 168RS שהוא עונה על הדרישות יפה מאוד

וזאת למרות היותו איטי יותר מזה שברשותי כעת, בכל מקרה המחשב כף יד יהיה של אבא שלי ולא שלי והוא כבר ראה אותו ואמר שההבדל הזה

לא משמעותי במיוחד, כך שזו לא בעיה. אני זקוק לעצה שלכם ולאלה המנוסים עם מכשיר זה האם המכשיר הוא כדאי ואמין?

שמעתי אנשים רבים מרוצים וגם אחרי הרצת חיפוש כאן בפורום אך מה שמדאיג זה ששמעתי גם מספר של הערות שליליות לגביו (כמו בעייתי,

תקלות רבות ולא אמין וכו'...).

אשמח לקבל את הדעה שלכם בנושא והמלצות לגבי מכשירים נוספים :)

אנטנת GPS כבר יש לנו מהמכשיר הקודם כך שגם הצעות למכשירים אחרים יתקבלו בברכה, אם כי מידת הניידות תהיה נמוכה יותר.

נ.ב המכשיר משמם ל-GPS יומן, ספר טפלונים ומשימות בלבד, הוא אינו משמש לאינטרנט או MP3 או סרטים.

תודה לכל העוזרים :)

ושוב סורי על ההודעה הארוכה :-\

פורסם

לי יש MIO168RS ואני מאוד מרוצה ממנו (הוא משמש אותי רק לדסטנייטור) אבל אם לא נראה לך ה-168 הייתי מציע לך לבדוק את ה-MIO-169 שהוא אמור להיות גרסה מתקדמת יותר ל-168RS.

http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=11032&PHPSESSID=e0a09b49cdf6eda846142bb2dd22ec37

פורסם
  • מחבר

כן בהחלט חשבתי על ה-MIO 169, אם כי הוא מעט יקר כך שאני משאיר אותו בצד כרגע, בכל מקרה חשוב לי היה לדעת אם אתה מרוצה ממנו

באמת. הוא לא עושה תקלות או בעיות כלשהן?

אשמח לשמוע עוד חוות דעת מאשנים המכירים את המכשיר או כאלה שיש להם אותו, ואשמח לשמוע הצעות עלוד מכשירים.

פורסם

יש לי את ה-168RS כבר קצת יותר מ-4 חודשים ואני מאוד מרוצה ממנו, כאמור אני משתמש בו רק לדסטנייטור (כמעט ולא ניסיתי אותו באפליקציות אחרות) והוא מתאים לתוכנה הזאת כמו כפפה ליד, אני לא הבחנתי בבעיות של אטיות וכו' (למרות שאין לי נקודה להשוואה כיוון שה-168 הוא ה-PPC הראשון שלי).

שורה תחתונה, אני מאוד מרוצה מביצועי ה-GPS שלו, לא בדקתי אפליקציות אחרות עליו.

אבל אם יש לך כבר אנטנת GPS חיצונית אתה יכול להרחיב את המבחר שלך למכשירים ללא GPS מובנה.

פורסם
  • מחבר

אוקיי אז הוא מתפקד טוב מאוד כ-GPS.

דרך אגב אני מניח שאפשר להשתמש בו גם עם התוכנה NAVIGIUDE לשטח נכון?

פורסם

אני טיפלתי בכמה וכמה 168 ו 168RS

זה מכשיר מצוין

היה לי רק מקרה אחד (מתוך בערך 20) שבו הייתי צריך להתקין מחדש כי נעשה HardReset למכשיר, וגם אז זה לא אשמת המכשיר כי ילד שיחק איתו וריסט אותו

פורסם
  • מחבר

אוקיי מצויין תודה חבר'ה! :D

כנראה שנלך עליו בסוף, במיוחד שעד עכשיו קראתי עליו רק ביקורות טובות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים