פורסם 2005 באוגוסט 1520 שנים שלוםקניתי מחשב קדש והמארז שלו זה 69U6 של ויש שם יציאה לUSB קידמי.פתחתי את איזור שצריך להיות הUSB אבל אין שם את היצאה. יש שם תשתית לזה אבן אין שם לאן לחבר זה רק(יש שם חור שצריכים להיות היציאות אבל הם לא שם)רציתי לדעת למה זה.יש לזה אולי קשר ללוח אם שלי. זה הלוח:K8NF-9רציתי לדעת למה לא חיברו לי ואם אני יביא את זה למשהו הוא יוכל לחבר לי אותםאו אם יש אפשרות שאני יעשה את זהתודה מראש
פורסם 2005 באוגוסט 1520 שנים התיאור שלך לא מובןיש שם שקע שאתה יכול להכניס בו חיבור USB אבל החיבור לא עובד?או שבכלל אין שקע ויש רק סגירה מפלסטיק?
פורסם 2005 באוגוסט 1520 שנים אין שם שקע הוא סגור מפלסטיקאם בחנות אמרו לך שיש USB קדמי תחזור אליהם שיחליפו מארזאין לך
פורסם 2005 באוגוסט 1520 שנים מחבר אתה לא מבין זה פלסטיק שאפשר לשבור אותו ואז יש מקום לUSB הם פשוט לא חיברו אותו לחזית יש מקום לUSB אבל הוא לא מחובר
פורסם 2005 באוגוסט 1520 שנים בטח שקיים פלסטיק המארזים בנויים מודולריאת השקע היצרן אמור לשים לא אתה והוא אמור להגיע עם כבלים שמותאים לחיבור ללוח אםקיצור כמו שאמרתי אם החנות שמכרה לך אמרה שיש USB קדמי אז תיגש אליה שתחליף מארזאם היא לא אמרה USB קדמי אז אפשר לאלתר
פורסם 2005 באוגוסט 1520 שנים זה קצת יותר מסובך מלרשום את זה על רגל אחתאבל כעיקרון אתה צריך להשיג שקע USB אפשר להשיג את זה על ידי קנית מאריך USB את הקצה השני של המאריך צריך לחתוך תמצא בפנים חמש חוטים על החוטים האלה צריך להרכיב מחברים שמתאימים למחשב ולחבר אותם בלוח אם הסבר יותר מפורט תנסה לבקש בפורום מודינג ואלקטרוניקה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.