פורסם 2005 באוגוסט 1720 שנים אבל כשיש מתאם לסוללות צריך להטעין כל הזמן ממנואבל בX5L יש לך בפנים סוללה של 35 שעות ולא צריך כל הזמן להטעיןרק למקרה שאתה נוסע לטיול אוהלים לשבוע ולא מספיק לך 5 שעות מוזיקה ביום אז עדיף את הIRIVERלא הבנתי בכלל... ונדמה שגם אתה לא...יש לך מטען של GP עם 4 סוללות AA ואתה פשוט כל פעם שהן נגמרות מוציא אותן ושם אותן ובטען ומטעין...
פורסם 2005 באוגוסט 1820 שנים אם אני לא מבין מה אני אומר אז מי כן?יש לך מטען GP ואתה מטעין סוללות ואז אתה צריך להעביר את הסוללות למטען של הH3X0 ולהטעין אותו וכל פעם ככהבX5L אתה טוען ויש לך 35 שעות בלי סיבוכים
פורסם 2005 באוגוסט 2120 שנים אם אני לא מבין מה אני אומר אז מי כן? יש לך מטען GP ואתה מטעין סוללות ואז אתה צריך להעביר את הסוללות למטען של הH3X0 ולהטעין אותו וכל פעם ככה בX5L אתה טוען ויש לך 35 שעות בלי סיבוכים ומה אתה עושה במצלמה שלך?
פורסם 2005 באוגוסט 2120 שנים במצלמה אתה מטעין סוללות ומכניס מצלמהפה אתה צריך להטעין סוללות ואז להטעין את הנגן מהסוללותומה קשור מצלמה?
פורסם 2005 באוגוסט 2120 שנים במצלמה אתה מטעין סוללות ומכניס מצלמה פה אתה צריך להטעין סוללות ואז להטעין את הנגן מהסוללות לא ... זה מטעין לך את הנגן תוך כדי עבודה עם הסוללות AA שים לב: כאשר הנגן כבוי, הסוללה הפנימית שלו תיטען מהסוללות שבהתקן. כאשר הנגן פועל, הוא עדיין יעבוד על הסוללות החיצוניות וגם יטען במקביל את הסוללה הפנימית, אך בקצב איטי יותר. צוטט מכאן: http://www.hwzone.co.il/reviews.php?file=h32010.php
פורסם 2005 באוגוסט 2120 שנים גם נכוןאבל בכל זאת הX5L יותר טובהוא גם קטן וקל יותרגם איכות סאונד ווידאו גבוהה יותרוגם יפה יותר (תלוי למי)יש לך בו 35 שעות בלי עוד הטענות דרך סוללות תוך כדי שמיעה של מוזיקה (אל תשכח שהנגן הופך ליותר שמן בגלל המטען סוללות שמתחבר אליו)
פורסם 2005 באוגוסט 2120 שנים (אל תשכח שהנגן הופך ליותר שן בגלל המטען סוללות שמתחבר אליו)ליותר מה?דפקא מבחינתי הסוללה הזו זה חיסרון כי אם היא הולכת מה אתה עושה? או שנגמרה לך ואתה צריך אותו דחוף?נגיד אתמול קרה לי עם המצלמה שלי שיש לה סוללה נטענת לא AA והייתי צריך אותה והמטען לא סיים להטעין נאלצתי להסתפק בסוללה טעונה למחצה...
פורסם 2005 באוגוסט 2120 שנים יותר שמןבמצלמה הסוללות הנטענות זה לא ל35 שעות לפי מה שידוע ליותאג פשוט להטעין אותו בזמןיש לך 35 שעות לשים לב מתי הסוללה מתרוקנת
פורסם 2005 באוגוסט 2120 שנים יותר שמןבמצלמה הסוללות הנטענות זה לא ל35 שעות לפי מה שידוע ליותאג פשוט להטעין אותו בזמןיש לך 35 שעות לשים לב מתי הסוללה מתרוקנתיותר שמן? כדאי אולי שגם תתלונן על ה-Z3 שלך שהיא שמנה... הנגנים האלה גם ככה דקים אז עוד 5 מ"מ לא ישפיעו...מזה קשור? 35 שעות? אתה רק מוכן להסביר לי?
פורסם 2005 באוגוסט 2120 שנים אל תכניס מצלמות לדיון על נגנים זה לא קשורוהZ3 אמורה להיות שמנהמה אתה מצפה ממצלמה עם זום 12?שתיהיה כמו מצלמה של קסיו?עוד לא קיים דבר כזהזה לא 5 מ"מ אלא יותראולי לא 35אבל יש לך על המסך את מצב הסוללה ותוכל להטעין כשצריך כדי לא להידפקבקיצור תיקח H3X0 ותהנה ממנו אם 35 סוללה זה קצת בשבילך
פורסם 2005 באוגוסט 2120 שנים בקיצור תיקח H3X0 ותהנה ממנו אם 35 סוללה זה קצת בשבילך אני לא מפונק שזקוק ל-20 גיגה...
פורסם 2005 באוגוסט 2220 שנים זה לא עניין של קומפקטיות, נוחות ושל חלקים נעים (שאין בנגן פלאש שעולה כמו דיסקמן)בקשר לHD זה כבר סיפור אחר אבל נכנסבו הרבה יותר ממה שאפשר להכניס לדיסק
פורסם 2005 באוגוסט 2220 שנים אתם מתייחסים לX5 כאילו הוא הגיע מאלוהים,ואני מוכן להתערב שחצי ממכם לא קראו את הביקורת.הוא לא יותר טוב בהכל,נקודה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.