עבור לתוכן

בעייה עם הסאבוופר שבמערכת הקולנוע בסלון

Featured Replies

פורסם

יש לי סט נגן די.וי.די+5 רמקולים+סאבוופר בסלון של NORMANDE, דגם DAV-3800.

היום התחילו בעיות עם הסאבוופר, פתאום הוא מתחיל להוציא חריקות! לא יודע איך לתאר את זה ממש, אבל זה כמו קולות של פיצוצים (ולא, זה לא הקול הרגיל שהוא אמור להוציא). איזה סיבה יש לזה? הוא מונח על הרצפה אגב.

פורסם

תבדוק אולי מישהו שיחק לך בכיוונים וכיוונו אותו שיתן מקסימום באס

פורסם
  • מחבר

אני בבית כבר שבועיים לבד, כי כל המשפחה ייצאה לחופשה. אני לא שיחקתי בשום כיוונון של הבאס (אם לזה שאצלי יש בכלל, כי לא שמתי לב אפילו למשהו כזה אצלי!) כך שזאת בטוח לא הבעיה.

זה מתחיל ממש להטריד! הדפיקות ממנו נהיו חזקות ורועשות, זה נשמע כאילו השכנים דופקים לנו על הקיר!

פורסם

כיוון שהכבל לא מסוכך, אולי הוא קולט הפרעות? איזה קולות הוא עושה, כמו הפרעות שטלפון סלולרי עושה? יש איזה מכשיר שעובר על הספק גבוהה שנימצא\עובר עם כבל ליד?

אולי יש בעיה עם הכבל והחיבור שלו?

אולי זה בעיה המקור(למרות שזה לא ממש סביר), אתה יכול לנסות לחבר את המערכת למקור אחר?

אולי הוא נפל\נחבל(הכי סביר), לא בדקת את העמידות שלו לנפילות אני מקווה?

ממתי יש לך את הבעיה הזאת? עשית איזשהוא שינוי לפני שהתחילה לך הבעיה הזאת?

פורסם

התשובה בשאלה:

יש לי סט נגן די.וי.די+5 רמקולים+סאבוופר בסלון של NORMANDE, דגם DAV-3800

לפחות זה החזיק לך קצת זמן, יש כאלה שה "סט" לא שורד שבוע וכבר יש חריקות ורמקולים שלא עובדים.

זה באמת נשמע כמו בעיה של סיכוך, נסה להחליף את הכבל של הסאב לכבל יותר רציני (אם זה אפשרי)

פורסם
  • מחבר

lumi אתה אומר שהמערכת שיש לי לא טובה? בזמנו היא עלתה הרבה כסף, איכות הצליל די טובה לדעתי....

דרך אגב, הוצאתי והחזרתי את הכבלים ונראה שהבעיה נפתרה! תודה :)

רק יש איזה שהיא אפשרות לשלוט בעוצמת הסאבוופר? לא שמתי לב לשום כפתור או משהו שאני אוכל לכוונן אותו דרכו!

פורסם

זה לא כפתור זה פלסטיק מעוגל כזה שאתה יכול לסובב אותו תראה מאחורי הסאב צריך להיות לך עיגול כזה שאיתו אתה יכול להגביר ולהנמיך את עוצמת הסאב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים