עבור לתוכן

3800X2 VS +3700

Featured Replies

פורסם

תשמע תקשיב טוב ותלמד מטעויות של אחרים

יכול להיות שהסיפור פה לא כל כך רלוונטי אבל אולי עדיין תלמד משהו:

אני ילד בן 14 שבתחילת החופש התחיל לעבוד.

היו לי המון אשליות על איזה מחשב פצצתי אני אקנה עם הכסף שאני אקנה ועד עכשיו הצלחתי להשיג די הרבה כסף.

לפני שבוע ביום שישי אבא שלי טס לחול (ארה"ב) והתוכנית הייתה שהוא יביא לי את המחשב שאני רוצה מחול דרך NEW EGG

מה שקרה היה שכשרציתי להזמין את המחשב זה שהם לא מקבלים כרטיס ארשאי בין לאומי רק אמריקאי.

ובמקום לקנות מחשב שבארץ עולה בין 8 ל 10K היה עדיף לקנות בחול ולשם פחות 4K כרגע הוא בארהב והוא טב רק עוד שלושה חודשים.

אני חושב שמה שקרה קרה בזמן כי עכשיו אני יכול לגמור להשיג את הכסף שלי בלי לדאוג לכלום וגם לך תדע איזה ירידות מחירים יהיו בעוד שלושה חודשים.

אני מציע ךל לעשות מה שחשוב לך :

לקנות מחשב או לחכות למשיח -כי הוא לא יבוא

• תגובות 40
  • צפיות 2.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

נכון שמע אני למדתי על בשרי

מצד אחד השוק כול המזן יתפתח אולי מחר יוציאו איזה 950xt כפול ליבה שאפשר לעשות אותו ב sli

ויצא איזה משושה ליבות ו

וזכרונות ddr9

אין מה לעשות זה עולמנו

אתה יכול להמשיך לחכות ורק אולי שייגיע יום הדין תקנה מחשב

או שתעשה דבר חכם

כול עוד יש לך תכסף תשמור אותו ותחסוף עוד קצת עד שהמחשב הנוחכי ימות

שאני אומר מת זה אומר "המחשב הזה כבר לא מריץ לי hl2 ב90 fps אלה ב 70 "

זה לא מת חכה שהמשחקים כבר לא ירצו עליו

תעשה בו דברים שאתה יכול icq שטיות וככה חכה טיפה זמן

ואז שיגיעו משחקים שכבר לא רצים על המחשב הנוכחי קנה מחשב חדש !

פורסם
  • מחבר

סלחו לי על הסימני שאלה אבל...... :s05: :s05: :s05:?????? ??? ??????? לא הבנתי איך הסיפור שלך קשור לזה אם צריך לחכות או לא... ולא הבנתי גם מה אתה מציע בתכלס לעשות לחכות או לא?? מצד אחד אתה אומר "אני יכול לגמור להשיג את הכסף שלי בלי לדאוג לכלום וגם לך תדע איזה ירידות מחירים יהיו בעוד שלושה חודשים" ומצד שני אתה אומר שהמשיח לא יבוא... אז מה בעצם אתה אומר פה?? וגם ORG-E , אתה אומר מצד אחד אתה אומר שכל פעם יוצאים דברים חדשים ואין מה לעשות ומצד שני אתה אומר לחכות, הסתבכתי לאללה...

מה שכן- אני משחק בעיקר אסטרטגיה ואפילו EMPIRE EARTH הראשון שיצא לפני איזה שנתיים בקושי עובד על המחשב,כך שאין מה לדבר... אני כבר שנתיים לא נוגע במשחקים חדשים.. המשחק הכי חדש שאני משחק בו זה WARCRAFT3 (שעובד לי טוב, ד.א משחק קטלני חרשתי על המולטי שלו), ואני בקושי מסוגל לפתוח יותר מ2 יישומים בבת אחת, כל הזמן הוא מראה הודעות שגיאה ומתחיל להשתגע....

פורסם

אני מציע לך לחכות שבועיים וזהו(אמורה להגיע לארץ ירידת מחירים אם אני לא טועעה בעקבות שאר העולם)

פורסם
  • מחבר

אבל הירידת מחירים זה רק של כרטיסי המסך לא? (של NVIDIA אם אני לא טועה)

פורסם

קיצר שמע אם המצב זלך כזה גרוע חכה עוד שבועים אפילו חודש אמורה להיות ירידת מחירים ואז תוכל להכניס איזה כפול ליבה :D

תתחדש :D

פורסם

חכה להוזלה הבא וקנה בשעבה שזה יוצא וזהו

פורסם

אני בספק רב מאוד אם תהיה הורדה מאוד משמעותית במחיר ה 3800 X2.

פורסם
  • מחבר

חכה להוזלה הבא וקנה בשעבה שזה יוצא וזהו

הו... סוף סוף מדברים לעניין....

NEMESIS-גם אני בספק כזה, אבל אני רואה שכבר מחיר הSD ירד ב200ש"ח!! כל כך מהר! ראיתי אותו ב-1680בפנדה! וגם הכפול ליבה ירד קצת אצל KSP, וגם עוד מעט ירידת ה-6800 וכל אלה, אם זה ימשיך ככה אני הולך להפציץ מחשב סוס! :jump:

פורסם

בהצלחה :xyxthumbs: :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

תודה גבר גבר :hat:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים