פורסם 2005 באוגוסט 1520 שנים שלום רציתי לדעת מאיפה אני יכול להוריד את העידכון לh320 שיתמוך בעברית ועוד שאלהאם הוא יתמוך בעברית כל השמות של השירים יוצגו בעברית כי ראיתי מקומות שכתבו שרק ששומעים את השיר אז רואים עברית ואני רוצה שגם לפני זה יראו עברית אם מישהו יוכל להסביר לי את הנושא בבקשה
פורסם 2005 באוגוסט 1520 שנים עם אתה מציג את השירים לפי DB SCAN אז תראה את השמות בעברית אבל אם אתה מציג לפי תיקיות כמו במחשב אז תראה עברית רק כשהשיר מנוגן
פורסם 2005 באוגוסט 1520 שנים מחבר כשאתה אומר תיקיות למה אתה מתכוון נגיד לתיקיות המובנות שיש כאילו מיוזיק וכל זה או למה שאני עושה נגיד אני רוצה לעשות תיקיה שירים חדשים זה מה שאתה מתכוון ועוד משהו צריך להוריד עידכון או לעדכן את המכשיר או שזה ככה כשקונים אותו
פורסם 2005 באוגוסט 1520 שנים התיקיות המובנות תמיד יחזרו לשם המקורי שלהם אם תשנה (אני כמעט בטוח שזה נכון) ואם תמחק הם יחזרו אז אני מתכוון לתיקיות שאתה מכניס לנגןצריך להוריד עדכון ולעדכן את המכשיר ולא אוזה לא מגיע מובנה כי זה לא עדכון רשמי
פורסם 2005 באוגוסט 1520 שנים כאן יש את העידכוןhttp://www.tgp-il.net/downloads/pafiledb.php?action=category&id=1
פורסם 2005 באוגוסט 1520 שנים מחבר טוב אז לפי מה שאני מבין יהיה לי פשוט רשימה של שירים ואני יוכל לבחור איזה שיר לא ממש מעניין אותי תיקיותמה ההבדל בין העידכונים עידכון עם סקין שונה מה זאת אומרת?
פורסם 2005 באוגוסט 1520 שנים תיהיה לך רשימה של שירים שלא תדע מה כל שיר ואחרי שתפעיל אות ו אז תדע (אם זה לפי תיקיות) אל אם זה לפי DB SCAN אז תראה את השמות בלי להשמיע את השיר
פורסם 2005 באוגוסט 1520 שנים מחבר אני לא יעשה תיקיות כשאני יפעיל את המכשיר פשוט יהיה לי רשימה וזהו כי העברית זה דבר שמאד חשוב לי
פורסם 2005 באוגוסט 1520 שנים א תה לא רוצה להבין?תעשה כמה רשימות שבא לך אבל לא תוכל להבדיל בין השירים אם לא תשמיע אותם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.