עבור לתוכן

מחפש אוזניות תוך אוזן *נוחות* להאזנה ממושכת

Featured Replies

פורסם

יש לי נגן mp3 מדגם Gmini של Archos.

אני עובד בעבודה שקטה, ואני שומע מוזיקה כ- 10 שעות ביממה.

עד היום שמעתי ברמקולים (של מערכת סטריאו JVC לא משנה...).

בימים אלה אני רוצה לעבור לשמוע באוזניות. כשאני שומע באוזניות (תוך אוזן) המקוריות של ארקוס, האיכות משביעה רצון. אבל אחרי שעה כואבות לי האוזניים מאוד,

כשהכאב הוא גם באוזן עצמה (האוזן החיצונית. כנראה בגלל המבנה של האוזניה) אך בעיקר פנימה בעור התוף. אני לא שומע מידי בקול, אבל גם לא מאוד בשקט...

אני שומע מוזיקה ישראלית שקטה, אבל גם טראנסים כבדים ביותר, כך שהאוזניות צריכות להתאים לרוב סוגי המוזיקה, והבאסים אמורים להיות מורגשים היטב ולא דלילים.

אם נסכם, אז הדרישות שלי הם כאלה:

*נוחות מאוד מאוד גם בהאזנה ממושכת. *לא מכאיבות את האוזן או את עור התוף. *אוזניות תוך אוזן (מהסיבה שהן צריכות להיות ניידות מאוד וגם שלא יחממו

את האוזן כדרכן של אוזניות קשת). *מחיר כ- 50$ (או קצת יותר אם יש הצדקה מיוחדת). *רצוי מאוד שיהיה ווסת ווליום על כבל האוזניות.

אשמח מאוד לקבל את המלצתכם ואת חוות דעתכם.

פורסם

לאוזניות יש חסרון שהן "מעייפות" את האוזן מה שגורם לכך שלא נעים לשמוע איתם הרבה זמן , ניתן לסדר את זה ע"י אפשרות שנקראת קרוס-פיד או משהו בסגנון

שנמצאת במגברים וכו' אך עדיף שמישהו אחר ירחיב על זה ... כך שבעיקרון זה לא תמיד תלוי באיזה אוזניות אתה משתמש

פורסם

מה התקציב שלך?

פורסם

לאוזניות יש חסרון שהן "מעייפות" את האוזן מה שגורם לכך שלא נעים לשמוע איתם הרבה זמן , ניתן לסדר את זה ע"י אפשרות שנקראת קרוס-פיד או משהו בסגנון

שנמצאת במגברים וכו' אך עדיף שמישהו אחר ירחיב על זה ... כך שבעיקרון זה לא תמיד תלוי באיזה אוזניות אתה משתמש

אני לא מבין מה עוזר בקרוס פייד,זה ס"כ שהשיר עומד להסתיים הוא נחלש ונחלש ואז השיר הבא לאט לאט מתגבר.

מה התקציב שלך?

מחיר כ- 50$ (או קצת יותר אם יש הצדקה מיוחדת).

פורסם

תראה...

נוחות זה עניין שלך טעם

כל אחד והאוזן שלו

אני מסתדר עם אוזניות כפתור והן לא נופלות לי מהאוזן ולא כואבת לי האוזן אחרי שאני שומע

תנסה את האוזניות של שור הן מאוד איכותיות

אבל הכי זול בארה"ב באינטרנט זה 57$

פורסם

אוזניות CanalPhones, לצערי רק מתחילות מ100$ (הכוונה כמובן למחיר מחירון), עם הדגם של Shure e2c.

יש עוד דגם של סוני בערך ב50$, אבל אני לא יודע לגבי האיכות או הזמינות שלו, אבל אותם תיהיה חייב להזמין ולשלם 20-30$ על משלוח(במקרה הטוב) כי ספק שיש אותן אצל היבואן של סוני. לגבי shure, אפשר לדבר עם היבואן היבואן הרשמי שלהם בארץ(אל תתבייש להתקשר או לשלוח איימיל), ואולי אפילו יהיה לו את האוזניות האלה במלאי ותוכל לשמוע אותן לפני הקנייה.

אלה אם אתה מגבר על אוזניות EarBuds, שהן הרבה יותר זולות(למעט דגם אחד מטיטניום של אודיו טכניקה), אבל לדעתי בטח לא יכולות להחשב "נוחות".

רק כדאי להדגים את ההבדל(ולמנוע בלבול), הנה אוזניות EarBuds (של סנהייזר בתמונה הזאת):

00200825007399oc.th.jpg

ואוזניות CanalPhones של Shure(שהזכרתי לפני זה):

00203300023507jg.th.jpg

אני לא מבין מה עוזר בקרוס פייד,זה ס"כ שהשיר עומד להסתיים הוא נחלש ונחלש ואז השיר הבא לאט לאט מתגבר.

אני מניח שהכוונה ל CrossFeed ולא Cross-Fade(יש בכלל דבר כזה?)

CrossFeed זה כשסאונד מאוזניה אחד עובר גם לשנייה, ומה שזה בעצם בא לדמות זה כמו האזנה לרמקולים כשהצליל לא לגמרי מופרד לכל אוזן.

הפיצ'ר הזה קיים במגברים(הלא ממש זולים) של Jan Meier, ואגב גם במגבר שלי וזה באמת תורם הרבה בהקלטות שאין בהם את השילוב הזה של הערוצים מלכתחילה.

כמובן ניתן לעשות את זה בתוכנה, כמו למשל Foobar2000 שבאה עם הפלאגין הזה(רק בגרסא המלאה עם כל הפיצ'רים).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים