עבור לתוכן

כמה שאלות בקשר לשקופיות (עדכון בתגובה מס'3 )

Featured Replies

פורסם

אמא שלי מצאה עשרות שקופיות צבעוניות מאז שהייתי קטן. היא רוצה לפתח אותם אז היא בקשה שאני אלך לבדוק בחנות ליד

(אין לי כ"כ כוח ללכת עד לשם) אז אני רוצה לדעת אם עושים את זה, וכמה זה עולה ? (בחנות פיתוח רגילה).

אני יודע שיש סורקים ביתיים לשקופיות, אבל אני מעדיף משהו קטן וקצר. לשלם -> ולקבל את אותן השקופיות או על CD שאוכל לתקן את

ההרס שנגרם לחלקן, ואת איזון הצבעים וכו'. או אם אפשר פשוט להדפיס אותן כמו שהן זה גם יהיה בסדר. העיקר לגבות.

אני יודע שזה לא קשור כ"כ לצילום דיגיטאלי אבל זה קרוב יחסית :).

פורסם

הכל אפשרי, כדאי שתלך לחנות מקצועית שחס וחלילה תיתן אותם לחנות שלא הכי יודעת לטפל בדברים רגישים.

מחיר והכל - בחנות :D אנחנו לא ZAP :smile1:

בהצלחה ;)

פורסם
  • מחבר

אבל איך אני יכול לדעת איזו חנות נחשבת ל"מקצועית" ? בכל מקרה אני אלך היום לאחת מיני רבות

חנויות הפיתוח שיש כאן בראשון ונראה מה הולך. אם הם יסרקו לי את זה, אז אני אעלה לכאן כמה תמונות :silly:

תודה :)

פורסם
  • מחבר

עדכון \ הרפתקאותיו של האוברקלוקר אצל "פוטו-משה"(שם בדוי, אך לא כזה רחוק מן המציאות :\):

הלכתי לחנות לפתח תמונות, והבאתי גם את השקופיות. נחשו כמה המוכר רצה לתמונה מתוך שקופיה? 10 שקלקלים עגולים.

גיכחתי.. :lol:. ישלי איזה 80+ שקופיות. עדיף כבר לקנות סורק וזהו.

בכל מקרה, בזמן שחיכיתי לתמונות התחלתי לדבר עם אחד המוכרים, ששלח אותי למנהל שלו. התחלתי לבדוק חצובות, שאלתי על עדשות

ומתאמים לקאנון A75 (והוא לא ידע מה זה A75:\) היו לו חצובות דיי טובות ב250, אז הורדתי ל220 וקניתי אחת (דגם וחצי מעל ה"פושטיות"ב100).

בכל מקרה, גם הבוס וגם המוכר לא יודעים על מה אני מדבר (לא בקשר לעדשות ומתאמים לA75, ולא כששאלתי איזה מהירות הדיסקים לצריבה שיש להם

אז הבוס ענה לי "זהX8, אתה לא צריך יותר מזה זה מאוד מהיר" אז אני" ישלי צורב X16 -.-", מרוב המבוכה הוא הראה לי תליטור DVD

שהם נותנים מצילומים בחתונות, הוא רצה להראות לי כמה זה מיוחד -לא כתוב Fujitsu\Silverline על הצד העליון של הDVD, אלא

הלוגו של "פוטו-משה" ( :o).

בכל מקרה זה היה די רווי שטויות כאלו, יצאתי משם חצי מרוצה -> קיבלתי יחד עם החצובה 6 דסקים ריקים של DVD

וסוף סוף רכשתי חצובה נורמאלית. הבעיה שהאנשים שם לא מהמבינים, ובסופו של יום ואין לי שקופיות מגובות.

אז שבי צדקת. אני מפחד לתת לנובים לגעת בprecius שלי. אני חייב למצוא חנות מקצועית. יש מישהו שיכול להמליץ ? אולי בסביבת ראשון ?

(ראיתי שמפתחים בСamera4less, איך השירות שם?. הם דיי רחוקים ממני:P).

מישהו יודע אולי כמה עולה סורק של שקופיות ? לפי מה שהבנתי יש מדפסות\סורקים Built-in עם קןרא שקופיות(של HP דנמה לי).

הנה דוגמית קטנה מאחת השקופיות. רואים שהסקילז עברו בגנים ^_^ (חיברתי למקרן ידני קטן כזה ולמצלמה):

[attachment deleted by admin]

פורסם

הסריקה עולה יקר כי השיקופית כבר ממוסגרת בפלסטיק לבן, והוא בטח לא עושה את זה אצלו אלא שולל את זה למעבדה אחרת (בטח לאוריינט אקספרס) שעושה את זה והרי הוא חייב להרוויח עליך ואין סיכוי שהוא ימכור לך במחיר עלות... אז אם אתה רוצה זול תלך בעצמך למעבדה שניקראת אוריינט אקספרס ותביא להם את השקופיות... אבל הבעיה היא שהם נמצאים בנתניה :P

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים