עבור לתוכן

צריבת קבצי VOB של DVD

Featured Replies

פורסם

יש לי קבצי VOB של DVD, ועוד כמה קבצים.

באיזו תוכנה ואיך צריך לצרוב את הקבצים האלה על מדיה DVD-R X8, כך שניתן יהיה לנגן את הסרט בכל נגן DVD רגיל?

האם אני פשוט צריך לצרוב את כל הקבצים כ-Data במהירות מקסימלית (המהירות צריבה משנה משהו?), או שצריך לצרוב את הקבצים בשיטה שונה?

פורסם

לצריבת קבצי VOB

תשתמש ב NERO עדיף הגירסה האחרונה (מ 6 ומעלה )

באופציה של הבחירה (לאיזה סוג דיסק או Complation ) בחר ב DVD-Video

ולאחר מכן תעביר את כל הקבצי VOB לתיקיית ה VIDEO_TS (היא לרוב מסומנת באדום )

פורסם
  • מחבר

יש לי Nero 6 Ultra Edition.

בחרתי ב-New Compilation ב-DVD-Video.

בחלון השמאלי יש לי ספריה צהובה AUDIO_TS, ותיקייה אדומה VIDEO_TS.

לתוך התיקייה VIDEO_TS אני מעתיק את קבצי ה-VOB.

מה צריך להעתיק לתיקייה AUDIO_TS?

לאחר העברת הקבצים לתיקיות השונות, אני צריך ללחוץ על הלחצן "Burn the current compilation", ו-Nero יצרוב את ה-DVD-R כך שניתן יהיה לנגן אותו בכל נגן DVD רגיל, או שצריך להגדיר עוד משהו?

האם יש חשיבות למהירות הצריבה, או שאני יכול לצרוב במהירות מקסימלית?

פורסם

ב AUDIO_TS אתה לא שם כלום,זה נשאר ריק,אתה רק מעביר את כל הקבצים לתוך תיקיית ה VIDEO_TS צורב וזהו,אין למהירות חשיבות אלא אם אתה מבצע overspeeding על מדיה לא כל כך איכותית.

לפני שאתה צורב,אני הייתי ממליץ לבדוק אם הסרט או מה שזה לא יהיה מתנגן טוב,אתה יכול לפתוח את ה DVD הזה בעזרת תוכנה (אני ממליץ על WINDVD),אם הכל הסדר אז תצרוב (אם חסר אפילו איזה ifo קטן,יכול להרוס את כל הצריבה והדיסק פשוט לא יתנגן).

פורסם
  • מחבר

בתיקייה VIDEO_TS אני שם את קבצי ה-VOB. את שאר הקבצים אני שם בשורש, או שצריך פשוט לשים את כל הקבצים בתיקייה VIDEO_TS, וזהו?

נ.ב.

מה זה ifo?

פורסם

כל הקבצים בתוך VIDEO_TS,קח DVD מקורי (או סתם לא משנה כל סרט DVD) פתח ותראה איך זה נראה שם.

פורסם

IFO זה קובץ שמכיל המון מידע על הסרט. כל מיני דברים שקשורים לתפריטים, כתוביות וכו'.

אם אני לא טועה הוא לא חובה אבל הדרך הכי טובה לוודא שסרט עובד טוב זה לפתוח אותו בתוכנת ניגון ה DVD שלך בתור סרט ששמור על הכונן ולראות מה קורה.

אתה גם יכול לצרוב על RW ואם זה לא עובד פשוט תמחק את הדיסק......

פורסם
  • מחבר

וואלה, נכון. כל הקבצים נמצאים בתיקייה VIDEO_TS, והתיקייה AUDIO_TS ריקה. :-\

מה הקטע של התיקייה AUDIO_TS? למה היא ריקה? בשביל מה לשים ב-DVD תיקייה ריקה? יש מקרים בהם נעשה שימוש בתיקייה AUDIO_TS? :s05:

יש לי הרבה קבצי IFO שניתן לפתוח ב-WinDVD. אני אמור לפתוח את כל הקבצים האלה, ואם הסרט מתנגן בסדר, אז לצרוב? ::)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים