עבור לתוכן

שחזור המערכת אוטומטית

Featured Replies

פורסם

במחשבי ספרית בית הספר שלי, כל פעם שעושים ריסט, כל דבר חדש שנעשה במחשב (אם זה מסמך וורד או הורדה כלשהית) נמחק אוטומטית.

איך עושים את זה?

פורסם

השחזור נעשה בעזרת כרטיס PCI בשם Magic Card, וזה לא כל Reset אם אני לא טועה, זה ניתן לשליטה ע"י הסדרן מחשבים בביצפר או מי שזה לא יהיה ע"י כניסה למערכת באתחול עם קוד.

פורסם

או שיצרו שם פרופיל משתמש שלא יכול להשתנות.....

אם אני זוכר נכון אפשר ליצור כאלה יוזרים רק ב active directory

פורסם
  • מחבר

או שיצרו שם פרופיל משתמש שלא יכול להשתנות.....

אם אני זוכר נכון אפשר ליצור כאלה יוזרים רק ב active directory

איך?

פורסם

לפי מה שאני יודע אי אפשר לעשות את זה הווינדוס רגיל. בבי"ס שלך יש ברקע שרת של עם משהו שנקרא active directory. מה שזה עושה זה להחזיק את כל המשתמשים של כל המחשבים עליו ובמקום שאנשים יעשו login ליוזר מקומי הם עושים login ליוזר של ה domain. ב AD יש המון הגדרות שאפשר לתת ליוזר או לקבוצה, ואחת מהם שהיוזר הוא יוזר סטטי.

אם אצלך אין גרסאת server כלשהיא כנראה לא תוכל לעשות את זה למיטב ידעתי

פורסם
  • מחבר

לפי מה שאני יודע אי אפשר לעשות את זה הווינדוס רגיל. בבי"ס שלך יש ברקע שרת של עם משהו שנקרא active directory. מה שזה עושה זה להחזיק את כל המשתמשים של כל המחשבים עליו ובמקום שאנשים יעשו login ליוזר מקומי הם עושים login ליוזר של ה domain. ב AD יש המון הגדרות שאפשר לתת ליוזר או לקבוצה, ואחת מהם שהיוזר הוא יוזר סטטי.

אם אצלך אין גרסאת server כלשהיא כנראה לא תוכל לעשות את זה למיטב ידעתי

זה לא בשבילי אלא בשביל מקום העבודה של אבא שלי, שם ירוץ Windows 2000 ושמה יש גם שרת שמחבר את כל המחשבים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים