עבור לתוכן

מה זה סטפינג E6.??

Featured Replies

פורסם

לא רק פנדה

זה הסטפינג הבא

הונציה גרסא ראשונה היה E3 והונציה גירסה שניה זה E6

פורסם
  • מחבר

שיפור במספר זה שיפור מזערי...יחסית לאות...

עכשיו מה שינו??

לא היה E4 או E5??

פורסם

E4 זה הסאן דייגו

ומה השיפור בין E3 לE6 עדיין לא יודע

פורסם
  • מחבר

טוב...לא נראה לי שזה שווה שיקחו לי על זה יותר..!

פורסם

E6 אמורים להיות OC מטורפים

פורסם

בE6 שיפרו את הבקר זיכרון לעומת ה E3

אני לא יודע במה זה מתבטא עדיין.

אבל אין קשר בין E6 לאוברקלוקינג

פורסם

שמועה ברשת טוענת שזה ליבה כפולה שאחת הליבות לא תקינה

אבל כאמור זאת רק שמועה

פורסם

קראתי בהרבה פורומים שמגיעים איתה ל2700MHZ בקירור אוויר ב 1.35V שזה ממש טוב .

חוץ מזה זה לא נראה לי הכי הגיוני לשלם יותר על מעבד שפשוט גירסא חדשה יותר של אותה ליבה הרי כשימכר המלאי אז לא יקבלו שוב את הE3 אלה יקבלו את ה E6 נראה לי טריק דיי מגעיל.

פורסם

בE6 שיפרו את הבקר זיכרון לעומת ה E3

אני לא יודע במה זה מתבטא עדיין.

אבל אין קשר בין E6 לאוברקלוקינג

אולי סופסוף 4 סטיקים על 400MHz 1T...

פורסם

קראתי בהרבה פורומים שמגיעים איתה ל2700MHZ בקירור אוויר ב 1.35V שזה ממש טוב .

חוץ מזה זה לא נראה לי הכי הגיוני לשלם יותר על מעבד שפשוט גירסא חדשה יותר של אותה ליבה הרי כשימכר המלאי אז לא יקבלו שוב את הE3 אלה יקבלו את ה E6 נראה לי טריק דיי מגעיל.

זה שראית אחד בXS לא אומר כלום

ובכל מקרה - הוא גם E3

פורסם

ובכל מקרה - הוא גם E3

נכון, הe6ים שראיתי ממש לא טובים לoc, הם גרועים כמו הe3ים האחרונים שהציגו ביצועי oc ירודים......

אין שום סיבה לשלם עוד כסף בשביל לקבל e6 בטח כאשר אפשר לקנות e6 בksp ללא תוספת מחיר.....(בלי קשר לפרסומת לksp, פשוט הלכתי אליהם וראיתי מעבדים e6 ללא תוספת מחיר.....)

פורסם

נכון, הe6ים שראיתי ממש לא טובים לoc, הם גרועים כמו הe3ים האחרונים שהציגו ביצועי oc ירודים......

אין שום סיבה לשלם עוד כסף בשביל לקבל e6 בטח כאשר אפשר לקנות e6 בksp ללא תוספת מחיר.....(בלי קשר לפרסומת לksp, פשוט הלכתי אליהם וראיתי מעבדים e6 ללא תוספת מחיר.....)

נכון מאוד !

אין שום הבדל בOC בין E3 וE6 מאותו שבוע וסטפינג (יש הבדל אינדיבידואלי קטן שלא קשרו ל E )

העניין עם השבועות האחרונים זה לא שכולם עלובים אלא רק 50% עלובים לעומת איזה 95% בשבועות 15-17

פורסם

ובכל מקרה - הוא גם E3

תסביר את עצמך בבקשה.

בכל מקרה כמו שאמרתי זה טריק דיי עלוב כי זה אותו מעבד ובעוד חודש בכל מקרה במלאי שלהם יהיה מוכל רק ממעבדי E6 פשוט ב KSP כבר חידשו מלאי ובגלל זה הם קיבלו מעבדים בעלי STEPPING E6

עריכה: בכל מקרה עכשיו עדיף לקנות E6 בלי קשר ל OC כי ישנם שיפורים בבקר זיכרונות כמו שציינו פה מקודם.

פורסם

הכוונה שזה ב XS שכתב בכותרת שלו E6 ,אז המעבד שלו זה E3 (לפחות מזוהה ככה ב cpuz )

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים