פורסם 2005 באוגוסט 1420 שנים איי אודיו מציגה את A2 : מה אתם אומרים ? נראה אחלה אבל גדול כמו כמו PMP והנגנים של ARCHOS
פורסם 2005 באוגוסט 1420 שנים הג'ויסטיק הזה ממש מעצבן! חשבתי שהם לא ימשיכו איתו אחרי הX5 והM5... מעצבן ללחוץ עליו, וגם הקצוות שלו יחסית חדות אז האצבע כואבת אחרי הרבה גלילה אבל חוצמזה זה בטח אחלה נגן
פורסם 2005 באוגוסט 1420 שנים מחבר הפחדת אותי עכשיו ... זה כל כך משמעותי ????? כי אם עד כדי כך זה כואב אז אני אשקול שנית אם לקנות את הX5....
פורסם 2005 באוגוסט 1420 שנים מחבר כמה הוא עולה ? שוקל ? מה התכונות שלו ?סה"כ מזכיר לי את ה-PMP ...הוא עדיין בגדר נסיון הוא יוצא בקרוב בקוריאה
פורסם 2005 באוגוסט 1420 שנים מחבר חיה רעה זה !! חחח!!טוב בכל מקרה צפיתי שיצא נגן סרטים כזה של אייאודיו אחרי שהרבה חברות הוציאו נגנים כאלה.
פורסם 2005 באוגוסט 1420 שנים בסה"כ דיברו כבר הרבה על הנגן הזה, גם באתר פה, מאז שהוצג לראשונה ב CES בתחילת השנה (תריצו חיפוש פה, גם נכתב ה SPECS שלו).הנגן אכן בה להתחרות בנגני הוידאו הגדולים (הדור החדש שהם בד"כ גדולים יותר, ויודעים להתמודד עם יותר סוגי פורמטים), הנגן הזה למשל מתחרה ב AV700 של ARCHOS, מעניין לראות מי יצא יותר טוב מבחינת פרמטרים ומבחינת המחיר הסופי...
פורסם 2005 באוגוסט 1420 שנים אם אתה כבר משווה אותו לארקוסים אז הוא מתחרה בAV500 ולא ב700 בגלל המסךדיברו על הנגן הזה והוא נראה ממש טובבאמת חיהנראה אם הוא ישא רק בקוריאה או שיפיצו אותו גם לאירופה וארה"ב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.