פורסם 2005 באוגוסט 1420 שנים הוא מצדיק את המחיר שלו לקהל האוברקלוקרים. מי שלא מבצע OC אין לו מה לחפש בלוח הזה.לדעתי גם מי שלא מבצע OC יש לו מה לחפש בלוח הזה.למה? מחיר יחסית סביר ללוח אולטרה,נותן ביצועים מעולים . אז למה לא?
פורסם 2005 באוגוסט 1420 שנים המחיר לא סביר ללוח אולטרה והוא לא נותן ביצועים מעולים בסטוק.כמו שאמרתי קודם, אך ורק לאוברקלוקרים.
פורסם 2005 באוגוסט 1420 שנים לדעתי אתה טועה,המחירים של לוחות האולטרה מסתובבים ליד המחיר הזה ואפילו מעלאני לא אמשיך להתכווח
פורסם 2005 באוגוסט 1420 שנים Bose זה הבדלים מאוד מאוד קטניםעדיף לקחת לוח nF4 Ultra זול מאשר ה Ultra-D או ה Neo4 Plat
פורסם 2005 באוגוסט 1420 שנים אבל אם לא עושים אוברקלוק מאיזה סיבה בדיוק תעדיף את ה-DFI על פני ה-MSI ?1) ביצועים2) כלכלית
פורסם 2005 באוגוסט 1420 שנים כמה פעמים אני יכול לחזור על עצמי?תסתכל בהשוואה שהבאתי ותראה שה-MSI הוא הלוח הכי טוב בביצועים בסטוק (סטוק=בלי אוברקלוק) לסוקט 939.ה-MSI גם יותר זול.
פורסם 2005 באוגוסט 1420 שנים אני יודע מה זה סטוק.ודיברתי מחבינה כללית על לוחות אולטרה (השוואה כללית )
פורסם 2005 באוגוסט 1420 שנים את הדיבורים האלו תשאיר להרהורי ליבך.(ובפעם המאה, מתי כבר תקלוט?) אני הבאתי בנצ' מטומסהארדוור שמראה שחור על גבי לבן שה- MSI לא רק יותר טוב מה-DFI אלא הלוח הכי טוב ל-AMD (לסטוק).
פורסם 2005 באוגוסט 1420 שנים Boseההבדלים בין לוחות בעלי אותו צ'יפסט הם קטנים מאודעדיף לקחת nF4 Ultra זול (כמו Asus A8N-E במקומות מסוימים, DFi Infinity, Albatron K8NFU) מאשר Neo4 Platinum / DFI LP NF4 Ultra-D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.