פורסם 2005 באוגוסט 1420 שנים אני עומד לרכוש את המעבד הבאAMD 64 3200+ 939 VENICEעכשיו אני רוצה לדעת האם הוא מגיע עם מאוור והאם זה משנה עם אני יקח OEM או RETAIL ??? ועוד שאלה !!! זה מגיע עם גריז כלשהו שאני צריך למרוח ? האם חייבים למרוח בכלל משחה טרמית או שזה רק המלצה ?
פורסם 2005 באוגוסט 1420 שנים אתה באמת צריך 3 סימני קריאה בכותרת?RETAIL=BOX בא עם מאווררOEM=TRAY בלי מאווררבד"כ יש גם הבדל במשך האחריות
פורסם 2005 באוגוסט 1420 שנים ובקשר למשחה טרמית אז הBOX מגיע כבר עם משחה או מדבקה טרמיתהTRAY זה תלוי בגוף קירור חלק יש עליהם וחלק איןחייב לשים חומר טרמי בין המעבד לגוף קירור אם אתה רוצה שהמעבד יחזיק לאורך זמן
פורסם 2005 באוגוסט 1420 שנים אם אתה שוקל אם לקנות BOX או TRAY , יותר משתלם מבחינה כלכלית ללכת על TRAY + גוף קירור למעבד ועומרי , אלו סימני שאלה :
פורסם 2005 באוגוסט 1420 שנים הBOX מגיע עם מדבקה טרמיתאם אתה קונה TRAY אז כשאתה קונה את הגוף קירור אתה מקבל יחד איתו משחה טרמית
פורסם 2005 באוגוסט 1420 שנים מחבר אתה באמת צריך 3 סימני קריאה בכותרת? RETAIL=BOX בא עם מאוורר OEM=TRAY בלי מאוורר בד"כ יש גם הבדל במשך האחריות ממ הנה לך תשובה הולמת אתה באמת צריך שאני יענה לך על השאלה חסרת המשמעות הזאת ? אה ? מקווה שהבנת תרעיון
פורסם 2005 באוגוסט 1420 שנים מחבר אחלה הבנתי תודה רבה לכם עזרתם ליאתם יכולים להציע לי קירור סביר למעבד שלא יהיה יקר מדיי ?
פורסם 2005 באוגוסט 1420 שנים אחלה הבנתי תודה רבה לכם עזרתם ליאתם יכולים להציע לי קירור סביר למעבד שלא יהיה יקר מדיי ?Igloo 7200 CPU Cooler for AMD Athlon 64/939 59 ש"חwww.logicpc.co.il
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.