עבור לתוכן

אזהרה על וירוס באתר ברשת ובקשת עזרה

Featured Replies

פורסם

נכנסתי לאתר של קופ"ח מכבי והתברר שהוא נגוע בוירוס בשם IRC.WORM.EBRUSEX.A קיבלתי מייד הודעה עליו

מתוכנת האנטיוירוס שלי BITDEFENDER שמנעה גישה לקובץ הנגוע : JAVA.PACKAGES כלשהי. חשבתי שבזה נגמר

העניין אבל בסריקה רגילה של הדיסק הסתבר שקבצים רבים נוספים נדבקו במזיק, ביניהם קבצים של OFFICE וקבצי מערכת

של חלונות (98). האנטיוירוס שלי לא יכול לנקות אותם ובבדיקה ברשת לא מצאתי דרך לעשות זאת. אמנם הוירוס מופיע ברשימות

אבל אין שום עצה לטפל בו. מישהו מכיר אותו ויודע מה ניתן לעשות? אני חושש שהוא יתפשט הלאה או יגרום נזק נוסף.

פורסם
  • מחבר

בינתיים התפתחות די מפתיעה : הורדתי עדכון נוסף של האנטיוירוס לפני כמה דקות (את הקודם הורדתי בבוקר) ופתאום הוירוס כבר לא מזוהה

על ידו! בכניסה לאתר המדובר לא מתקבלת הודעה על הוירוס וכל הקבצים שהוכרזו כנגועים לא משמיעים עכשיו פיפס, בקיצור המערכת "נקיה".

איך זה יכול להיות? לאיפה נעלם הוירוס? האם טעה האנטיוירוס כשהודיע עליו קודם והעדכון האחרון פשוט תיקן את הטעות או שהאנטיוירוס כבר לא מזהה אותו מסיבה כלשהי? מאד מוזר..

פורסם

תורידי אנטי-וירוס אחר.

פורסם

גם לדעתי הוירוס שיבש את האנטי וירוס שלך.

ולשאלתך אין פתרון לניקוי הוירוס ---> פירמוט נעים.

פורסם

תבדוק Online ב

housecall.antivirus.com

פורסם
  • מחבר

גם לדעתי הוירוס שיבש את האנטי וירוס שלך.

ולשאלתך אין פתרון לניקוי הוירוס ---> פירמוט נעים.

לשמחתי התברר שהפעם האנטי וירוס שחרר עדכון שזיהה וירוס היכן שלא היה. בעדכון הבא הענין כבר סודר. רק שלא יעשו עוד תרגילים כאלה.

וכמובן אתר מכבי מנוקה מכל אשמה...

פורסם

תנסה להתקין מחדש את האינטיוירס ...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים