עבור לתוכן

עזרה בקשר לצריבה של DVD, בבקשה תכנסו!!!!

Featured Replies

פורסם

שלום שוב פורום תוכנה,

אתם זוכרים שהמלצתם לי על הNero start smart, שאמרתי לכם שאני משתמש בסטודיו 9?

יופי, כי הנרו כבר אצלי והחלטתי להמשיך עם התוכנה הנ"ל.

רקע (+-) הכנתי בתוכנה סטודיו 9 קליפ לכבוד אבי, שמתי כל מיני צילומים שלו מילדותו שלא היה אודיו בצילום, רק תמונה, שילבתי מוסיקה מהמחשב שלי וערכתי סרט.

אחר כך שאתה מסיים לערוך את הסרט לפני שמירתו, התוכנה שואלת אותך לאיזה פורט לקודד, יש פורט AVI, יש MPEG ויש עוד פורמטים.

בחרתי בMPEG, זה קודד (מ2GB זה ירד ל120MB) ושמרתי.

אחר כך שמתי דיסק DVD בכונן (3540A אם אתם מתעקשים), הפעלתי את הנרו, ולא הצלחתי לצרוב את זה בתור DVD.

הסתכלתי והבנתי מה הבעיה, הנרו לא יודע אוטומתית לקחת את הMPEG ולהפוך אותו לDVD.

הכוונה לסדר אותו בתקיות כמו סרט DVD שיש Video TS וAudio TS. (אין לי צורך באודיו טס אבל לא משנה).

בקיצור השאלה שלי אם יש תוכנה (כי הנרו לא עושה את זה), שלוקחת את הMPEG ועושה אותו DVD שאפשר אחר כך לצרוב.

אם כן, אם התוכנה חינמית, אם לא, אז מה שמה אני יקנה.

אגב, זה לא כלכך דחוף לי, סתם שאלה, האם CS2 זה גירסה טובה של פוטושופ?

כי זו הגירסה שיש לי

פורסם

אתה לא יכול לקודד סרטים לפורמט DVD בעזרת נירו הרגיל,אתה כן יכול בעזרת NeroVision Express,ושם אתה יכול ליצור גם תפריטים ובלאגנים.

יש תוכנות חינמיות שהם מקודדות לך את הסרט מאיזה פורמט שאתה רוצה לDVD כגון DVD2SVCD או\ו TMPEG.

פורסם

הדרך הכי פשוטה היא, אם הסרט ירד ל 120MB

א) מומלץ לשנות את הפרמטרים ככה שיתפוס איזה 600-700MB

ב) להיכנס ל NERO EXPRESS, להגיד לו שאתה רוצה ליצור סרט SUPER VIDEO CD, לבחור את הקובץ MPEG שלך ולצרוב אותו על CD רגיל, וזהו..

פורסם
  • מחבר

אוקי בקשר לתגובה הראשונה, יש לדוד שלי תוכנה כזאת אני חושב, אני יבקש ממנו, אניבסה"כ רוצה שהיא תיקח את הקובץ ותסדר אותו בתקיות שיהיה כמו DVD ואז אני יוכל לצרוב רגיל..

בקשר לתגובה השנייה אני רוצה DVD כי בקרוב אני הולך להעביר המון סרטים באורך של יותר משעה מהמלצלצת וידיאו למחשב ואז לשמור אותם.

כל הקטא שאני רוצה לצרוב אותם על דיסק ולנגן בDVD שלנו (הוא DVD מהישנים הוא לא כמו החדשים שקוראים כל פורמט קיים).

בגלל זה גם קניתי צורב DVD.

פורסם

DVD = SUPER VIDEO CD = MPEG2

ככה שאם הנגן קורה צרובים, הוא כנראה יקרא את הדיסק הזה..

תחפש ב DOOM9 DOWNLOADS נראה לי שהתוכנה הזו תעשה את העבודה אולי:

http://doom9.org/Soft21/Vobtools/Ifoedit0971.zip

יש מדריך ב DOOM9 להשתמש בה נראה לי (למרות שאפשר להבין לבד גם)...

פורסם

ממליץ לך לנסות את PowerProducer Gold של Cyberlink המאפשרת המרה של פורמטי וידאו מסויים כמו ה-MPG שרצית הישר לדיסק DVD וד"א תוכל ליצור שם קליפים ו-Slideshows עם אפקטים ומוזיקה.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה, אני ינסה כמה דברים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים