פורסם 2005 באוגוסט 1320 שנים טוב ככהרציתי לשאול יש מצלמה נורמלית בתקציב של 1500-2000?בנתיים מצאתי אתCanon S1Fuji S5000Olympus C765[אחד מהפורום המליץ לי]בנתיים על האולימפוס אני חשוב ללכתhttp://www.camera4less.co.il/product.asp?f=711&aff=zapואם זה עוזר אני רוצה משו דיי קטן לא ענק...טוב שאלה שנייהלדוגמא אני מצלם תמונה רגילה הולך לחנות...או איך שלא קוראים לזה לפתח את התמונה בגודל יעני אני רוצה שיפתחו לי אותה גדולה...כמה זה יעלה לי בערך לתמונה?ותגידו איזה גודלתודה מראש :]
פורסם 2005 באוגוסט 1420 שנים בנוגע לשאלה השנייה זה לא נקרא "פיתוח" (כמו בסרט צילום) אלא "הדפסה דיגיטלית" (או כל שם אחר ). בנוגע לגודל/מחיר - זה משתנה מחנות לחנות.
פורסם 2005 באוגוסט 1420 שנים מחבר כן אחי אבל יעני בערך נגיד תמונה בערך 45ס"מ על 40 ס"מכמה זה יקח?ובערך יעני אני ידע10-15 שקל לתמונה או כמה
פורסם 2005 באוגוסט 1420 שנים תסתכל על כל התמונות האחרונות שצילמתי- עם המצלמה החדשה שלי C765התקציב שלי היה 1600 , ואחרי כאבי ראש רבים החלטתי ללכת על האולימפוס.הייתי באופיס דיפו ניסיתי את שניהם , והתרשמתי הרבה יותר מהאולימפוס.האיכות שלה מעולה, יש לה אפשרות לצילום פאנורמה, וכמו כן היא מגיע עם בטרייה נטענת ונוספת עולה רק כ-100 שקלים.בנוסף, אם תקנה את הFUJI יהיו בעיות מבחינת החלפה ותיקון . אני עובד בחנות מחשבים והמצלמה כבר לא מיוצרת ולכן גם לא מגיע לארץ דרך היבואן הראשי "קבוצת שמעוני" .זאת רק דעתי, אני הייתי בדיוק במצבך לפני מספר ימים . קראתי מלא ביקורות , שמעתי חוות דעת מאנשים ועשיתי החלטה שלפי דעתי אני לא טעיתי בה.בהצלחה
פורסם 2005 באוגוסט 1420 שנים יש לה אפשרות לצילום פאנורמה שזה גימיק מוחלט לאנשים מאד טיפשים וזה ידוע... מה שהיא עושה כולה זה לצלם תמונה ולעשות עליה Crop של תמונה רחבה : שאת זה כל טירון יודע לעשות.
פורסם 2005 באוגוסט 1420 שנים עליי זה עבד לא משנה, גם בלי זה היא מצלמה עדיפה. עוד פעם זה עניין של חוות דעת - שתי המצלמות עמדו לרשותי ובחרתי באולימפוס.
פורסם 2005 באוגוסט 1420 שנים שזה גימיק מוחלט לאנשים מאד טיפשים וזה ידוע... מה שהיא עושה כולה זה לצלם תמונה ולעשות עליה Crop של תמונה רחבה : שאת זה כל טירון יודע לעשות. נראה לי יותר הגיוני שהיא מחברת מספר תמונות לתמונה אחת ארוכה, אבל את זה אפשר לעשות בתוכנה מתאימה עם כל מצלמה.
פורסם 2005 באוגוסט 1420 שנים תראה לא הבנתי כל כך את מה ש CHEVY אמר.מה שאתה אמרת הוא הנכון. המצלמה מצלמת במסגרת שהיא מקצה לך על המסך מספר תמונות ואז בעזרת תוכנת העריכה שמגיע עם המצלמה היא מחברת אותם , אולי זה זהה לדברים של CHEVY פשוט לא הבנתי כל כך מה הוא אומר.ץ
פורסם 2005 באוגוסט 1420 שנים א. אנחנו סוטים מן הנושא, לכן אבקש לא לסטות שוב ב. כנראה טעיתי, חשבתי שהמצלמה פשוט מצלמת ברזולוציה שהיא בפורמט רחב. מה שאתה מתאר הוא Feature שקיים ברוב המצלמות היום וזה טיפשי למדיי להשתמש בכרטיס זיכרון ייעודי כדי "לנצל" את האופציה הזו. טוב נו... :
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.