עבור לתוכן

עזרה לגבי מצלמה ותמונות גדולות[כנסו אני לאדע איך להסביר פה]

Featured Replies

פורסם

טוב ככה

רציתי לשאול יש מצלמה נורמלית בתקציב של 1500-2000?

בנתיים מצאתי את

Canon S1

Fuji S5000

Olympus C765[אחד מהפורום המליץ לי]

בנתיים על האולימפוס אני חשוב ללכת

http://www.camera4less.co.il/product.asp?f=711&aff=zap

ואם זה עוזר אני רוצה משו דיי קטן לא ענק...

טוב שאלה שנייה

לדוגמא אני מצלם תמונה רגילה הולך לחנות...או איך שלא קוראים לזה לפתח את התמונה בגודל יעני אני רוצה שיפתחו לי אותה גדולה...כמה זה יעלה לי בערך לתמונה?

ותגידו איזה גודל

תודה מראש :]

פורסם

בנוגע לשאלה השנייה זה לא נקרא "פיתוח" (כמו בסרט צילום) אלא "הדפסה דיגיטלית" (או כל שם אחר :P ).

בנוגע לגודל/מחיר - זה משתנה מחנות לחנות.

פורסם
  • מחבר

כן אחי אבל יעני בערך נגיד תמונה בערך

45ס"מ על 40 ס"מ

כמה זה יקח?

ובערך יעני אני ידע

10-15 שקל לתמונה או כמה

פורסם

תסתכל על כל התמונות האחרונות שצילמתי- עם המצלמה החדשה שלי C765

התקציב שלי היה 1600 , ואחרי כאבי ראש רבים החלטתי ללכת על האולימפוס.

הייתי באופיס דיפו ניסיתי את שניהם , והתרשמתי הרבה יותר מהאולימפוס.

האיכות שלה מעולה, יש לה אפשרות לצילום פאנורמה, וכמו כן היא מגיע עם בטרייה נטענת ונוספת עולה רק כ-100 שקלים.

בנוסף, אם תקנה את הFUJI יהיו בעיות מבחינת החלפה ותיקון . אני עובד בחנות מחשבים והמצלמה כבר לא מיוצרת ולכן גם לא מגיע לארץ דרך היבואן הראשי "קבוצת שמעוני" .

זאת רק דעתי, אני הייתי בדיוק במצבך לפני מספר ימים . קראתי מלא ביקורות , שמעתי חוות דעת מאנשים ועשיתי החלטה שלפי דעתי אני לא טעיתי בה.

בהצלחה

פורסם

יש לה אפשרות לצילום פאנורמה

שזה גימיק מוחלט לאנשים מאד טיפשים :lol: וזה ידוע...

מה שהיא עושה כולה זה לצלם תמונה ולעשות עליה Crop של תמונה רחבה ::) שאת זה כל טירון יודע לעשות.

פורסם

עליי זה עבד >:(

לא משנה, גם בלי זה היא מצלמה עדיפה. עוד פעם זה עניין של חוות דעת - שתי המצלמות עמדו לרשותי ובחרתי באולימפוס.

פורסם

שזה גימיק מוחלט לאנשים מאד טיפשים :lol: וזה ידוע...

מה שהיא עושה כולה זה לצלם תמונה ולעשות עליה Crop של תמונה רחבה ::) שאת זה כל טירון יודע לעשות.

נראה לי יותר הגיוני שהיא מחברת מספר תמונות לתמונה אחת ארוכה,

אבל את זה אפשר לעשות בתוכנה מתאימה עם כל מצלמה.

פורסם

תראה לא הבנתי כל כך את מה ש CHEVY אמר.

מה שאתה אמרת הוא הנכון. המצלמה מצלמת במסגרת שהיא מקצה לך על המסך מספר תמונות ואז בעזרת תוכנת העריכה שמגיע עם המצלמה היא מחברת אותם , אולי זה זהה לדברים של CHEVY פשוט לא הבנתי כל כך מה הוא אומר.ץ

פורסם

א. אנחנו סוטים מן הנושא, לכן אבקש לא לסטות שוב :)

ב. כנראה טעיתי, חשבתי שהמצלמה פשוט מצלמת ברזולוציה שהיא בפורמט רחב. מה שאתה מתאר הוא Feature שקיים ברוב המצלמות היום וזה טיפשי למדיי להשתמש בכרטיס זיכרון ייעודי כדי "לנצל" את האופציה הזו. :nixweiss: טוב נו... ::)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים