פורסם 2005 באוגוסט 1320 שנים תמונה מעולהראיתי את הירח כשהיה כזה והייתי מת לצלם זה היה ממש יפה אבל לא הייתה לידי המצלמה שלי
פורסם 2005 באוגוסט 1320 שנים מחבר שכחתי לציין שהתמונה צולמה בזום X40 - מקסימליכמובן שהיד שלי לא כל כך יציבה הכל בעזרת חצובה.
פורסם 2005 באוגוסט 1320 שנים רואים שיש שימוש בזום דיגיטליצילמתי פעם ירח רק עם זום X12 אופטי בלי דיגיטלי כדי לא להרוס את האיכות אבל זה בא על חשבון הגודל של הירח שיצא לי
פורסם 2005 באוגוסט 1320 שנים היית צריך לא להפעיל זום אופטי ולעשות CROP בפוטושופ ואם התמונה יצאה קטנה מדיי לעשות אינטרפולציה...
פורסם 2005 באוגוסט 1320 שנים אני יכול לנסות . אני גר רק בקומה רביעית אז המרחק דיי גדול כי אם היית גר בקומה 8 הכל היה אחרת :lol: :lol: :lol:
פורסם 2005 באוגוסט 1420 שנים מחבר היית צריך לא להפעיל זום אופטי ולעשות CROP בפוטושופ ואם התמונה יצאה קטנה מדיי לעשות אינטרפולציה...אתה יכול להסביר לי בבקשה מזה CROP וכיצד אני עושה את זה?
פורסם 2005 באוגוסט 1420 שנים אתה יכול להסביר לי בבקשה מזה CROP וכיצד אני עושה את זה?CROP בעברית חיתוך.בפוטושופ בהתחלה את כלי הבחירה על ידי לחיצה על M, תסמן את השטח שאתה רוצה לחתוך ואז תבחר Image>Crop.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.