עבור לתוכן

בעיה בMX1000 שלי

Featured Replies

פורסם

שלום

קניתי לפני כמה זמן מחשב חדש וגם את העכבר MX1000 אני זוכר שהיה פה לפני כזה זמן סקר כמה זמן מחזיקות הבטריות בעכבררים אלחוטיים ומישהו אמר שהוא מטעין את הMX1000 שלו פעם בשבועיים אבל שלי מחזיק בקושי יומיים שלושה! זה אמור להיות ככה או שזה בגלל שאני על המחשב 25 שעות ביממה?

תודה

פורסם

עים אתה 24 שעות זה אמור להחזיק 5 ימים גג גם לי יש כזה החלפתי אותו ב 518 אבל עדין יש לי את שניהם חח

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי מהתשובה שלך אז אני ישאל שאלה אחרת האם כדי לי את כל הבלגאן לנסוע להחליף את העכבר או שזה ככה אצל כולם?

פורסם

ככה אצל כולם

פורסם

גם אצלי זמן הטעינה שלו הרבה יותר קרוב ל3-5 ימים מאשר לשבועיים...

אבל יש לי בעיה יותר רצינית איתו בזמן האחרון שמתי לב לדיליי מסויים בעכבר :screwy: ממש נמוך אבל עדיין , ועוד מתגבר במשחקים כבדים כגון BF2

לפני יומיים בא אלי חבר עם רייזר ושמתי לב להבדלים העצומים כבר מהחצי שנייה הראשונה !!! ממש לא היה ניתן שלא להבדיל, ברייזר היתה הרגשת שליטה הרבה יותר גבוהה . עד כדי כך שזה לא נראה לי הגיוני בכלל שהעכבר מתפקד ככה כאילו שאולי הוא נדפק ממשהו או שיש משהו שמשבש לו את התדר וגורם לדיליי

ועוד עכבר שאמור להתחרות עם הרייזר עם הבדלים כאלה ענקיים

יש מצב שעוד מישהו כאן בודק את זה ? עושה השוואה רייזר vs ה 1000 ? גם בשבילכם כדי שתראו את ההבדלים בעצמכם

פורסם
  • מחבר

הMX1000 לא אמור להתחרות עם הרייזר הMX518 אמור...

אבל הבעיה שלך נשמעת כמו בעיה בתוכנה ולא בחומרה כי זה ככה רק במשחקים כבדים לפי מה שאמרת

תודה לכולם

פורסם

באיזה תוכנה ? בדריוור או במשחק עצמו ?

אני חיברתי את שני העכברים ביחד בו זמנית ובדקתי ולרייזר לא היה שום דיילי כמו ש1000

אני ינסה אולי להתקין את הדריוור שלו מחדש... למרות שזה הדריוור הכי עדכני

פורסם

אין לי שום דיליי בגרוש,לדעתי הוא הרבה יותר מוצלח מה518 של חבר שלי,גם אני טוען פעם בחמישה ימים בערך.

פורסם
  • מחבר

התכוונתי לדריבר

פורסם

סוללה מלאה אמורה להחזיק שבועיים (גם בשמוש מסיבי)

כפי שקורה כידוע לפעמים במכשירים נטענים , הסוללות מזדקנות טרם זמנן

הכי מומלץ שתנסה לממש את האחריות על העכבר

פורסם

אצלי שבועיים

המחשב פתוח כל הזמן אבל אני עובד עליו פחות מ-4 שעות ביום...

פורסם

הקשיבו הקשיבו לדעתי עים משחקים הרבה הסוללה מיתחממש וניגמרת יש לי גם נייד וגם שם זה סוללת ליטיום מיתחממת וניגמרת מהר ומי שלא מתקין דריוור יהיה לו דיליי רציני וקליטה חלשה מיניסיון והעכבר כבד אני בקאונטר מישתגע מימנו כי הוא זז גם באוויר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים