עבור לתוכן

לא סגור על מפרט ב10K...חייב עזרה!!!

Featured Replies

פורסם

רק קח בחשבון שהזכרונות האלה עובדים ב600 ב2T אם אני לא טועה...

מישהו יכול לתת הסבר לזה?

אני מתכוון לקנות גם ATHLON 64 X2 3800+ ולוח של DFI (NF4 ULTRA-D).. האם בעתיד אוכל להשתמש בDDR2? באיזה שינויים יהיה הדבר כרוך? החלפת לוח-אם בלבד? עדכון ביוס?

תודה למסבירים!

סורי, זה מעבד בסוקט אח רלגמרי (940 פינים). לא יכנס ללוח אם...

• תגובות 44
  • צפיות 3.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

puNani

תצטרך להחליף מעבד + לוח אם + זכרונות, ובמקרה שיש לך כרטיס מסך AGP (לוח nF3 Ultra או K8T800 Pro) גם כרטיס מסך

המפרט של skyline טוב

אבל אם כבר אז זכרונות LE, עדיף 550MHz 1T מאשר 600MHz 2T

ובכרטיס מסך עדיף לקחת של eVGA, הוא בא Pre-OCed ויותר זול

פורסם
  • מחבר

ה4 צינורות שיש יותר בGTX לא ישפיעו ב4 שנים הקרובות?

ואני מעדיף לקנות מzigzag..שירות יותר טוב וגם קרוב לבית...

פורסם

אולי ישפיעו ברזולוציה המקסימלית עם הפילטרים המקסימלים.דבר שגם ככה לא נוגע אלייך כי אתה ב LCD במקסימום 1280*1024.

פורסם
  • מחבר

אני מתכוון לשחק עם פילטרים ...ניראה אולי אחרי יציאת הR520 תיהיה קצת ירידת מחירים בGTX...

יש כבר השוואה בין הGTX לGT?

פורסם

תשחק עם פילטרים ,אבל גם ככה לא תעבור את הרזולוצייה שציינתי.

פורסם
  • מחבר

גם במשחקים שיצאו בעוד שנה לא אהיה שוב הבדל?

פורסם

אני לא נביא.זה הכל בגדר ניחוש.אבל גם בעוד שנה הכרטיס יהיה חזק מאוד.השוק תובעני היום ,כל דבר מתיישן אחרי שנה בקושי.ככה זה עובד.אם תחשוב תמיד קדימה לא תקנה כלום.

פורסם

עד Unreal 3.0 אני לא חושב שיהיה מנוע יותר כבד מ Doom3

ב Doom3 בקונפיגורציית 1600x1200 עם AA AF

7800GTX - 56FPS

eVGA 7800GT - 51FPS

פורסם

ההבדל בין הGT לGTX, בהנחה ששניהם באותה מהירות שעון (כלומר GT באוברקלוק), יהיה באיזור 10-15%. עכשיו תעשה את החשבון שלך.

יש השוואות בין הGT לGTX כבר, למשל פה: http://www.firingsquad.com/hardware/nvidia_geforce_7800_gt/page8.asp

ושם ההשוואה היא ללא אוברקלוק. איתו, ההבדל קטן מאוד.

אישית, אבל רק אישית, אם הייתי לוקח מחשב בכזה סכום זה היה עם 7800GT בSLI.

ב2400 ש"ח לכרטיס, זה יוצא משהו כמו 1400 ש"ח יותר מ7800GTX אחד ומגיע, עם אוברקלוק קליל, לכמעט פי 2 בביצועים.

כמובן שלמשחקים הנוכחיים זה מעט מוגזם, אבל זה ישתנה מאוד בעוד שנה. בהנחה שאתה לא הולך לשדרג אז, קונפיגורציה כזו תריץ כל דבר ובאיכות גבוהה.

אם תשים לב, גם ל7800GT בSLI לא קל בFEAR על ההגדרות הכי גבוהות (40FPS).

לא הייתי לוקח את הGTX בכל מקרה, בקיצור.

לשיקולך.

פורסם

ההבדל בין הGT לGTX, בהנחה ששניהם באותה מהירות שעון (כלומר GT באוברקלוק), יהיה באיזור 10-15%. עכשיו תעשה את החשבון שלך.

:nono: :nono: מאיפה הבאת את הנתונים האלה?

פורסם

:nono: :nono: מאיפה הבאת את הנתונים האלה?

יש לך נתונים אחרים? זה מה שרואים במבחנים שונים, 15 אחוז במקרה הגרוע ביותר.

זה גם מה שההגיון אומר, לנוכח ההבדלים בין הרכיבים (20 מול 24 צינורות עיבוד).

ממה שראיתי, אלו ההבדלים בסטוק, כשהGT במהירות הרגילה שלו.

פורסם
  • מחבר

אני לא מתכוון להשקיע בSLI...גם צריך לקנות 2 כרטיסי מסך (4800 ש"ח) צריך לקנות לוח אם תומך וצריל ספק איכותי עם הספק גבוה...

וזה יעלה הרבה כסף שאני לא מוכן להשקיע...

כי אם אני קונה היום עם 1 ג'יגה אז אני מאמין שבעוד שנה וחצי בערך אני אשדרג ל2 ג'יגה שגם יעלו כסף...ובעתיד אני בטוח שאזדקק לעוד הארד-דיסק...

ככה שאני לא מוכן להשקיע יותר מ10K... ואני מאמין שGT\GTX יספיקו לי...אין שום צורך בSLI...

פורסם

מתי שתצטרך תקנה 2G

כרגע זה לא נותן הרבה, וסתם יקר, וחוסם אפשרויות אוברקלוק

ויש ירידת ביצועים מסוימת בין ה GT ל GTX

אבל זה רק ב 1600x1200 עם AFx4 AAx8/16 עד כמה שזכור לי

בשאר יש הפרש מאוד מינימלי

מכיוון שהבקר זיכרון הוא על המעבד ייצא מתישהו מעבד עם בקר יותר טוב, eventually, ואז יהיה אפשר לשים 4 סטיקים על 1T, אחרי שידרוג מעבד, לא?

ההבדלים בין GT ל GTX שכבר ציינתי בדיון אחד הם ירידה של 200 מה"ז בזיכרונות, מה שמביא ל 1GHZ לזיכרונות (1.2->1.0), וירידה של 30 מה"ז בליבה, מה שמביא ל 400 מה"ז לליבה (430->400), קיצוץ של יחידת וורטקס אחת (8->7), ו 4 צינורות (24->20). כל זה מביא לירידה בקצב מילוי טקסלים של 2.3 גיגה לשניה ( 10.3->8 ) וירידה ברוחב הפס של 6.4 גיגה לשניה (38.4->32).

Therefore, what we have here is a GPU that has all the same features as the GeForce 7800 GTX except that it has 20 pixel pipelines versus 24 and 7 vertex units versus 8. The GTs core clock speed is running at 400MHz versus 430MHz on the GeForce 7800 GTX and the memory runs at 1GHz versus 1.2GHz on the GeForce 7800 GTX. With the pipeline reduction and clock speed reduction, the texel (fragment) fillrate goes to 8 GigaTexels/sec versus the GeForce 7800 GTXs 10.3 GigaTexels/sec. What this means to gamers is simply that the GeForce 7800 GT is a slower version of the GeForce 7800 GTX.
פורסם
  • מחבר

ok...אתם יכולים לבנות לי עכשיו מפרט עם הדרישות שלי?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים