עבור לתוכן

שידרוג מחשב במחיר מינימום שיתאים למשחקים חדשים...

Featured Replies

פורסם

לפני הכל תסתכלו על המפרט שלי ותגידו:

למה המשחק gta3 לא סוחב ומשחק בפחות מ20fps? חשבתי שזאת בעייה של הכרטיס מסך אז שדרגתי מtnt2 m64 לpalit xpertvision radeon 8500 (le) האם זו בחירה טובה? (קיבלתי במחיר נמוך של 750 שקל כולל מע"מ כולל הכל) האם זה בגלל המעבד?

לפי תקציבי היחסית נמוך :Pאני רוצה לשדרג למחשב עם לוח אם, מעבד, זכרונות ואולי גם קירור חדש.

ההצעה שלי הייתה:

amd athlon xp 1600+ 1.47Ghz

איזה לוח אם במחיר זול (כמה שיותר) אבל שיספק את הסחורה ולא יתקלקל תוך יום וחצי (האם כדאי לוח של epox?( ושיתמוך בזכרונות ddr pc2100

האם יספיקו לי זכרונות 128mb ddr266 pc2100? האם אני אוכל להתקין גם זכרונות sdram שקיימים אצלי במחשב?

האם לוח האם כמה שיותר מהכרטיס מסך?

תודה רבה, אסף

פורסם

אתה יכול להיות לא צריך להחליף לוח אם תתן דגם מדוייק שלו זה יעזור

ולפי דעתי הבעיה שלך היא הזיכרון המינימום הרצוי כיום הוא 256 mb

פורסם

הכרטיס מסך שבחרת בא מחברה סופר קברית,בפלונטר יש לך את הכרטיס LE של ג'יגהבייט באותו מחיר בקירוב.

המעבד הוא לא הבעיה שלך פה והמעבד שאתה רוצה לקנות הוא 1.4Ghz ולא1.466 שזה דגם ה1700+.

אין תועלת לשדרג מחשב כזה לזיכרון SDRAM, זה יסרס את הביצועים באופן קיצוני, ו128MB לא מספיק בימינו לכלום ::)...

במילים אחרות מה שאתה צריך זה ככה: לוח חדש תומך DDR כמות זיכרון של לפחות 256MB וכרטיס מסך מחברה נורמאלית.

Off-Topic- ניחוש פרוע: המחשב הגיע עם לוח של ג'יגהבייט,דגם 7ZM, נכון?

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התגובות המהירות... ;D

הלוחות המדוברים הם:

epox 8kha

epox 8k3a

abit kr7a

האם השני גם יתמוך בddr266?

האם אני יכול להתקין על אחד מהם גם זכרונות sdram?

האם יש לוחות יותר טובים או יותר זולים?

מהתחלה דיברתי על לוח אם שתומך בddr ואני מתכוון לקנות זכרונות ddr266 128mb (תתחשב בעובדה שזה ddr)

אני חושב שאתה צודק בקשר לכרטיס אבל אני לא יודע אם אני יכול כבר להחליף אותו :'(

ובקשר לניחוש הפרוע: אין לי מושג!!! איפה אני יכול לקבל מידע על הלוח (תוכנה)

מקסימום אני אקנה עוד זכרון ddr אם זה לא יספיק לי.

תודה רבה, אסף

פורסם

ה8K3a עדיף מהשאר.

רוצה לדעת איך אני יודע איזה לוח יש לך?

זה פשוט- אתה קנית אותו במכרזים של Netaction.

גם את המחשב שלי אני קניתי משם- אבל חוץ מהמעבד לא נראה לי שנשאר שם משהו מהמחשב ההוא,תסתכל במפרט.

פורסם

אני מתכוון לקנות זכרונות ddr266 128mb (תתחשב בעובדה שזה ddr)

קח 256, 128 כבר לא מספיק (לא משנה שזה DDR)

פורסם
  • מחבר

אני לא חושב שקניתי את המחשב שלי באיזה מכרז אני מקבל אותו מחבר שלי שהוא עובד בכמה חברות ייבוא.

בכל זאת שדיברתי איתו הוא אמר שהוא גם חושב שזה ה7zm אז אתה כנראה צודק.

אחרי שביררתי איתו את המחירים הבנתי שכדאי לי למכור את המחששב עם כרטיס המסך הישן שלי בסביבות ה1000 ש"ח.

לקנות את הרכיבים החדשים כולל הרכיבים שמכרתי יעלה לי בסופו של דבר 500 עד 600 שקל (אחרי המכירה).

בשבילי זהו מחיר *מעולה* וישאר לי מספיק כסף אולי גם לקנות די וי די.

בקשר לזכרון אני אולי אקנה עוד 128 ואז יהיה לי 256. בכל זאת תודה על העצה. ;)

לוח אם אני אקנה של gigabyte הרבה יותר טוב ממה שהראתי עד עכשיו. הוא הסביר לי שללוחות של אביט ושל אפוקס יש תמיכה טכנית גרועה...

מעבד 1700+ בגלל שכבר לא מייצרים 1600+ אז זה כן 1.47ghz

אבל לפני כל הקניות ראשית הוא יביא לי עוד זכרון sdram128 או 256 ונראה אם זה משפר, כי אם כן אז אולי אני אדחה את כל הקניה הזאת...

פורסם

לדעתי המחשב שלך אמור לסחוב את GTA3, אולי לא ברזולוציה הכי גבוהה ועם הכל על מקסימום, אבל לדעתי ב 800X600 או 1024X768 אתה תסתדר יופי..

תנסה לעדכן דריברים + DIRECTX, ואם כלום לא עוזר, פרמט , תתקין WIN2K ואני בטוח שזה ילך חלק יותר..

המחשב שלי סוחב את GTA3 (לא ברזולוציה גבוהה ועם פרטים באמצע) אז אני לא רואה סיבה ששלך לא..

כמו כן אתה מוזמן לנסות לעשות לו קצת אוברקלוק, גם למעבד, לזכרונות ולכרטיס מסך..

בהצלחה.

פורסם
  • מחבר

המחשב שלי לא סוחב ויהי מה!!!

כשאני מתקין מחדש את המשחק הוא נותן לי לבחור בין רזולוציות. לא שיניתי את זה והשארתי על 640*480 (!) וכשאני מתחיל לשחק והוא בודק את היחידה הגרפית שלי הוא לא נותן לי כבר להחליף רזולוציות :-\

יש לי directx8.1 שבא עם המשחק, את הדרייברים catylyst האחרונים (7.73) של ati התקנתי (אבל לא התקנתי מחדש את המשחק מאז שקניתי את הכרטיס.

האם יש דרייברים יותר מתאימים?

בלי קשר: האם מישהו מכיר תוכנה לdual-head שתאפשר לי לראות בכל מסך (בטלויזיה ובמסך המחשב - mag770t) משהו אחר (נגיד אחד בתוך המכונית ואחד מבחוץ?)

תודה רבה, אסף :)

:hat: :AR15:

פורסם

המחשב שלי לא סוחב ויהי מה!!!

כשאני מתקין מחדש את המשחק הוא נותן לי לבחור בין רזולוציות. לא שיניתי את זה והשארתי על 640*480 (!) וכשאני מתחיל לשחק והוא בודק את היחידה הגרפית שלי הוא לא נותן לי כבר להחליף רזולוציות :-\

יש לי directx8.1 שבא עם המשחק, את הדרייברים catylyst האחרונים (7.73) של ati התקנתי (אבל לא התקנתי מחדש את המשחק מאז שקניתי את הכרטיס.

האם יש דרייברים יותר מתאימים?

בלי קשר: האם מישהו מכיר תוכנה לdual-head שתאפשר לי לראות בכל מסך (בטלויזיה ובמסך המחשב - mag770t) משהו אחר (נגיד אחד בתוך המכונית ואחד מבחוץ?)

תודה רבה, אסף :)

:hat: :AR15:

GTA 3 סוחב זיכרון

הו יכול לעבוד "בסדר" גם על TNT 2 אבל אם אין לך 256 מגה אין על מה לדבר בכלל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים