פורסם 2005 באוגוסט 1320 שנים כמו ראיתם אני מנסה להרכיב מחשב טוב שיהיה כמה שיותר שקט.. עכשיו מצאתי בפנדה משהו דיי מוזר Akasa Paxmate Noise Reduction זה אמור להיות ספוג איטום מבודד לרעש בשביל המארז.. יש לי 2 שאלות בקשר למוצר הזה: 1. זה עובד בכלל?? ??? 2. האם זה מפריע לקירור (מונע איוורר במארז?) והאם זה שווה את המחיר??? תודה על העזרה..
פורסם 2005 באוגוסט 1320 שנים זה לא אמור למנוע איוורורזה אמור לעבודאבל זה יקר מאוד137 שקל ל:* 2 חתיכות של 35 על 40 ס"מ* 2 חתיכות של 18 על 40 ס"מזה לא מספיק ככה שתצטרך שניים, זה אומר 274 ש"חוזה עוד בלי העלות של המארז עצמוכבר אולי עדיף להשקיע ב P180
פורסם 2005 באוגוסט 1320 שנים מחבר למה זה לא מספיק?? אני לא ממש מבין אותך...2 דלתות של המארז זה הספוגים הגדולים יותר וחלק עליון ותחתון זה הספוגים הקטנים יותר.. למה צריך עוד?וזה באמת עוזר בהפחתת הרעש?
פורסם 2005 באוגוסט 1320 שנים איפה ראית מארז שהגודל דלת שלו 35 על 40 ס"מ?אצלי במארז זה 40 על 45והמארז שלי הוא סה"כ ATX רגיל
פורסם 2005 באוגוסט 1320 שנים סתם חרטה קנה אחד תעשה פילטרים חחחחחחחחח מי משקיע בזה עים יש רעש תכבה את המאווררים
פורסם 2005 באוגוסט 1320 שנים אפשר גם לעשות מה שמוזיקאים מרוששים עושיםלוקחים המון מגשי קרטון של הביצים, כמו שמביאים מהמושביםופשוט ממלאים את המארז מכל הצדדים בכזהזה כמובן בהנחה שיש מספיק מקום במארז
פורסם 2005 באוגוסט 1420 שנים אפשר להשתמש בקלקר או כל ספוג או אפילו קרטוןאבל חבל על העבודה ובטח חבל על הכסףבכל מקרה , מה שעושה את הרעש זה המאווררים ולמאווררים יש פתחי איוורור !רק אם כן , מישהו יסתום גם את פתחי האיוורור , אבל במקרה זה עדיף פשוט לנתק את המאווררים מהחשמל
פורסם 2005 באוגוסט 1520 שנים או לשמן אותם ולעשות למחשב קופסה אצלי המחשב מיתחת לשולחן וזה חוסם חצי מהרעש
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.