עבור לתוכן

עזרה בבחירת אזניות בסכום מוגבל

Featured Replies

פורסם

היי

בתור התחלה אני רוצה לציין שדיפדפתי קצת בפורום ובסטיקי לעזרה אבל לא מצאתי את מבוקשי במיוחד בגלל שהאזניות שאנשים מדברים עליהם כאן מתחילות ב200$ ולא ב200 ש"ח כמו שאני מעוניין.

אז ככה:

אני מעוניין לרכוש אזניות לצורך האזנה לסרטים בטלוויזיה/DVD (דרך מגבר), למחשב - משחקים וסתם שירים, ואולי גם לMP3 שלי.

התקציב שלי הוא לא גבוה והוא בין 150 ל200 ש"ח, ואני מודע לכך שהציוד בסכום הזה הוא לא כל כך איכותי (אבל בטוח שהוא יותר איכותי מהאזניות שיש לי כרגע  ;)).

הלכתי לחנות שמוכרים ציוד כזה (CD1 מי שמכיר), אבל לצערי הרב לא ניתן לשמוע באזניות שלהם לפני הרכישה אלא רק בכאלה שניתן לסגור שוב את האריזה ואלו עלו הרבה יותר מהתקציב שלי.

מה שכן המוכר המליץ לי על שני דגמים: אחד של Sony - אזניות בתוך האוזן - שכוללות סאב בתוכן ועולות כ150 ש"ח, והשניות של JVC - גם הן בתוך האוזן - וכוללות חלק מבודד נוסף עליהן שגם הן עולות פחות או יותר אותו סכום.

השאלה היא מה דעתכם על האזניות הללו?

האמת היא שאני בכלל חשבתי על האזניות הגדולות שמספקות יותר בידוד ושמיעה יותר איכותית שמתבטאת בעיקר בבאס - רק שאיתן אני ארגיש קצת לא בנוח להסתובב ברחוב.

פורסם

אני לא יכול להגיד לך דעה על איזשהו דגם של סוני ואיזשהו דגם של JVC

יש להם כמה דגמים

תגיד איזה הראו לך

פורסם

מתי תבינו שעם תקציב מתחת ל70$\ 320 שקל (מבוסס על מחיר מחירון בארצות הברית), לא כולל משלוח ומיסים, לא שווה אפילו לטרוח לפתוח תראד על זה. האוזניות שאתה מדבר עליהן של JVC או סוני ניתן להגיד שהן ג'נריות לגמרי, וכך גם כל האוזניות שלהם (חוץ סוני דגמים: CD3000

CD2000, Qualia, f1,R10 וסדרת SA, וכולם עולים יותר מ200$).

שווה להשקיע עוד כמה מאות, כי אם לקנות משהוא באיכות טובה זה השקעה לטווח הרחוק, ואני בטוח שבמחשב השקעת הרבה יותר(בהנחה שאתה "גולש זון ממוצע") למרות שזה מחומרה מאבדת מהערך שלה מהר.

אם בכל זאת תעלה קצת, אתה יכול לקחת את הGrado SR60 ב400-500 שקל (או 320 שקל בארצות הברית, אם יש לך קורבי משפחה שם כי הם מגבילים את היבואנים שלהם לאזור שלהם בלבד).בארץ ניתן להשיג אצל סינמה פרדיסו או אצל אייל פור(כמדומני) באודיו פידלטי. אם אני לא טועה אתה גם יכול להגיע לשמוע קודם לפני שאתה קונה, בתנאי שיש להם את זה במלאי באותו רגע.

לBeyerDynamic יש את הדגם DT231 שאמור להיות יותר טוב מזה של סנהייזר ועולה אותו הדבר. לפרטים על המחירים וזמינות ניתן לדבר עם יבואן שלהם בארץ.

לסנהיזר יש את הדגם HD 497 שעולות בשעולות בארצות הברית בין 40 ל 60 דולר. לפרטים על המחירים וזמינות בארץ ניתן לדבר עם היבואן שלהם בארץ.

זה בעיקרון על האפשרויות בהגדרות שימוש שלך באוזניות, והתקציב הזה, ומסודר לפי סדר עדיפויות(שלי) לאוזניות, מהגבוהה לנמוך. בכל מקרה, אין פה בחירה "לגמרי לא נכונה" כי זה עיניין של טעם אישי, ולא ניראה לי שתתחרט על רכישה של אחת מהאוזניות הנ"ל.

פורסם
  • מחבר

מתי תבינו שעם תקציב מתחת ל70$\ 320 שקל (מבוסס על מחיר מחירון בארצות הברית), לא כולל משלוח ומיסים, לא שווה אפילו לטרוח לפתוח תראד על זה.

אני רוצה לציין שאני מודע לכך שאזניות בסכום של עד 200 ש"ח לא הכי אכותיות כמו שציינתי כבר:

... ואני מודע לכך שהציוד בסכום הזה הוא לא כל כך איכותי (אבל בטוח שהוא יותר איכותי מהאזניות שיש לי כרגע  ;)).

אבל זה מה שאני מוכן להשקיע כרגע באזניות בשביל לקבל קצת יותר מהאזניות הבאמת ג'נריות שיש לי עכשיו.

למה פתחתי על זה ת'רד?

בגלל שאני לא יכול לבדוק לבד ("אבל לצערי הרב לא ניתן לשמוע באזניות שלהם לפני הרכישה") ולא בא לי להוציא 200 ש"ח על עיוור.

את הדגם הראשון שציינת לי לא מצאתי בארץ ( http://www.dealtime.co.il/xFS?FN=Headphones&KW=DT231&FD=418 ).

ואת הדגם השני מצאתי בחנות ששמה תוכי אבל זה 500 ש"ח עדיין יקר לי ( http://www.tuki.co.il/Product.asp?Pid=149125&Cat2Cat1ID=11&Cat2ID=161&aff=Zap ).

לD-M-X: אני לא זוכר את הדגמים אבל אולי אני אקפוץ לשם שוב.

בכל אופן תודה לשניכם, ואם יש למישהו עוד תגובות אני אשמח לשמוע.

פורסם

אני גם מחפש עכשיו אוזניות יש לי כרגע את אלה שקיבלתי עם המיני אי פוד, ואני מעוניין להחליף ורציתי לדעת עם הסנהייזר 500 בהרבה הרבה יותר טובות או שאני לא ירגיש בהבדל?

דרך אגב אם אתה מעוניין האוזניות עולות 230 שקל והדגם 400 עולות 200 שקל...

פורסם

לא סתם ציינתי את היבואנים- הדגמים האלה צריכים להיות אצלהם, ובדרך כלל ניתן להאזין להם בחנות שלהם. אגב, מסתבר שגם לזיגזג יש אוזניות של גרדו.

ואוזניות 200 שקל של "סוני" או JVC זה בדיוק אותו הדבר כמו אוזניות כמו אוזניות ג'נריות "לגמרי". אין מה לעשות, יש תקציב מינימום לכל דבר(חדש)- בדיוק כמו שאי אפשר לקנות מכונית ב10 אלף, או מחשב ב500 שקל.

אני גם מחפש עכשיו אוזניות יש לי כרגע את אלה שקיבלתי עם המיני אי פוד, ואני מעוניין להחליף ורציתי לדעת עם הסנהייזר 500 בהרבה הרבה יותר טובות או שאני לא ירגיש בהבדל?

דרך אגב אם אתה מעוניין האוזניות עולות 230 שקל והדגם 400 עולות 200 שקל...

אני בספק.

פורסם

אז לא שווה לקנות כנראה, יצא לך במקרה לשמוע את האוזניות?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים