עבור לתוכן

קצת על Channel Well Tech

Featured Replies

פורסם

אז אולי חלקכם ראו שיש ספקים של חברה בשם Channel Well Tech בחנות מסוימת בארץ

יש כמה דגמים שנראו לי באופן מוזר דומים מאוד ל Antecים החדשים אבל זה לא העניין

על פניו, לפי ההספק הרשום והמחיר הזול, זה נראה כמו עוד ספק ג'נרי

אז מסתבר שלא, Channel Well Tech הם לא ג'נריים, הם ספקים טובים

הם מיוצרים באותו מפעל עם ה Antec SmartPower (מה שיכול להסביר את הדמיון במראה החיצוני)

מובן שהם קצת פחות איכותיים, אבל עדיין איכותיים במחיר סביר

בהזדמנות זאת אני רוצה להתנצל ששפטתי מוקדם מדי ואמרתי שהספקים האלה נראים לי ג'נריים

פורסם

נוע ***** חח צינזרתי אני כבר חח מוכרים אותם והם ניראים טובים ויש עוד חברה שניקראת oc משהו כזה שeim מיבת והם אמיתים 80 דולר 460 וואט ו 130 דולר 520 זאת חברה בן הטובות בחול

פורסם
  • מחבר

אכן נעה הביאו אותם כבר

ומה השם של החברה השנייה ואיפה אפשר למצוא את הספקים שלה בארץ?

פורסם

יום ראשון אני ירשום לך החברה נימצאת בפתח תיקוה עים אתה רוצה תבוא אלי אני ירא לך איפה אני קונה אותו הוא נירא כמו tt 680 בידיוק ה 520 את ה 460 לא ראיתי

פורסם

ידעתי שהם לא ג'נריים :)

פורסם
  • מחבר

אני לא בדיוק קרוב לפ"ת (בית שמש)

אבל תעדכן אותנו נדע יותר

פורסם

יש לי תמונות בפלאפון עים תעזרו לי איך אני שולח אני ישלח לכם ווא איזה יפה ה 520 אני מת עליו ה 460 שם נירא לי משומש

תיקון ה460 הוא zippy וה 520 אני יעדכן ווואוו אני שמח אני קונה אותו 100 %

פורסם
  • מחבר

איפה יש בארץ Zippy?!

תביא תמונות תעביר למחשב תעלה לוואלה או נענע

פורסם

אני לא יודע לעלות מהפלאפון אז או שתסבירו לי או שאני יצלם כבר בדיגיטלית יקח יום יומים   ויש zippy אבא שלי אמר z p אמרתי בטח ג'נרי  ואז ניזכרטי שיש zippy והערתי אותו ב 6 תביא תביא ואעוד כמה ימים יהיה לי אותו אני יביא לך קישור הם לא יפים בימיוחד  והם לקחו לי 5 $ מהמחיר יצא 85 דולר ככה ביגלל שאבא שלי עובד שם

http://www.zippy.com.tw/P_product_detail.asp?lv_rfnbr=2&pp_rfnbr=1010&pcp_rfnbr=3&pp_name=&pcp_name=PS2/PS2+%20single&pcpw_rfnbr=4&pp_code=HP2-6460P קישור לזה אני חושב שזה זה והשני אני עוד לא יודע הוא צריך להיות איזה משהו טוב גם אני יאמר בהמשך

עדיף את זה או מארז full tower + rindandead זה אומר שעים ספק אחד מת השני עובד באותו שניה בלי לישרוף דבר אבל זה ל p3 אז יש עוד עבודה שם תגיד מה עדיף טוב?

פורסם
  • מחבר

ספקים מכוערים

אבל איכותיים בטירוף וחזקים בטירוף

הכל נובע מהעובדה שאלה ספקים במקור לשרתים וכו'

בכל מקרה אתה מזמין מחו"ל או שנוכל למצוא את הספקים האלה בקרוב בארץ?

פורסם

יהיה אותם עוד פחות מ שבוע או בערך כי ניגמר להם ההספקה ואני קונה אותו הוא חזק 100 אתה אומר הוואט שלו אין יותר אמיתי מיזה ? וכן זה מיחברה לשרתים והיה לי xeon בבית ועוד מלא מחשבים מהחברה כיוון שאבא שלי עובד שם אני בזמן ליפני חצי שנה רציתי לקחת מארז של שרת 50 שקל משהו בטטה לבן עים 4 ספקים קטנים 700w משהו חיה עצומה שהם לא צריכים חחחחחחחחחחחחחחחח ניקרעתי בסוף לא לקחתי כי יש הרבה עבודה של ברזלנות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים