פורסם 2005 באוגוסט 1220 שנים לדעתי השלט LCD של ה M3 היה הדבר הגאוני ביותר במכשיר... מי צריך להוציא את המכשיר מהכיס רק בשביל ה U/I. פשוט גאוני... חסרונו ב X5 צורם - צורם מאוד. מישהו יודע איך/כיצד ניתן להשיג את השלט בלבד? בלי האמצעי הזה אני די נוטה לכיוון ה M3 למרות שכסף הוא כמעט ולא פונקציה (בשביל המכשיר + שלט אני מוכן לזרוק 2500 ש"ח) ואני מעדיף לקנות מכשיר שלא אוטו-טו מפסיק היצור שלו.
פורסם 2005 באוגוסט 1320 שנים מחבר טוב מצאתי חנות אחת באירופה שמוכנה לעשות את זה:http://www.mp3players.co.uk/site/uk/iaudio_x5_remote.html39 ליש"ט + 5 ליש"ט משלוח. 357.5 ש"ח. זול... :-\ יחד עם גירסת ה 30 L שאני רוצה לקנות זה יותר מ-2800 ש"ח.נקווה שהמחירים ירדו עד ל-2500 עד אוקטובר (תאריך הקניה).
פורסם 2005 באוגוסט 1320 שנים אתה יכול לקנות מהיבואן לדעתילאדע אני לא כל כך אוהב שלטים כי הם תמיד מפילים לי את האזניות...לזה שמעלי: מזה קריש? אני מחפש נרתיק... היבואן רוצה עליו 90 שקלים! איזו גניבה.
פורסם 2005 באוגוסט 1320 שנים הקריש עולה 59 ואומרים שבקרוב גם יגיעו העריסה והשלט אבל המלאי של הX5 אזל והוא יתחדש עוד שבועיים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.