עבור לתוכן

דילמה : נגן פלאש פשוט VS נגן פלאש של מותג

Featured Replies

פורסם

שמעתי את הנגן פלאש של ידידה שלי באוזניות שלי (SONY טובות) וזה נשמע לא רע בכלל

יש לה נגן פשוט DISK ON KEY של איזה חברה בשם ORTEL או משהו כזה

גם פלאש של IRIVER יכול להישבר מנפילה בלי כיסוי אחריות (שמעתי על מקרים כבר)

בנוסף, רוב האנשים שאני מכיר אמרו לי תקנה פלאש פשוט וזהו

השאלה היא כמה כבר יותר טוב IRIVER או IAUDIO והאם זה מצדיק בשביל לשלם כפול?

תודה לכל העונים

פורסם

שמעת מנגן איכותי שאתה אומר שמנגן רגיל זה נשמע מצוין?

פורסם
  • מחבר

לא אבל לא ראיתי שיש אשכרה למישהו IRIVER FLASH או IAUDIO FLASH

יש אולי אחד עם סנדיסק שהוא מרוצה, זהו!

תראה שמעתי מנגן רגיל ואני מנסה לחשוב - כמה כבר הבדל יהיה? למרות שאני רגיל לאיכות גבוהה בגלל הרמקולים, אני לא מבחין בהבדלים קטנים בMP3

אגב, תודה על כך שהגבת מיד לת'רד

פורסם

תראה זה כמו לקנות מחשב או כל דבר אחר - יש אנשים שמסתפקים במשהו זול ונחמד ויש אנשים שלא מוכנים להתפשר על איכות.

אי אפשר להשוות נגן ג'נרי לנגן טוב של IRIVER לדוגמה אבל כל אחד והצרכים שלו... אני ממליץ שתלך ותשמע את ההבדלים בין האיכויות ותראה אם אתה יכול להתפשר. במידה שכן אז קח את הג'נרי שזה מספק הרבה אנשים [לדוגמה - לאחותי יש ולאמא שלי יש ג'נרים ואני קניתי של IRIVER ב 1500 בזמן שהן שילמו 500 שקל על שני נגנים, יש הבדל באיכות אבל לא אכפת להן ולי כן אז זה מה שעושה את ההבדל..].

בהצלחה בבחירה!

פורסם

תראה זה כמו לקנות מחשב או כל דבר אחר - יש אנשים שמסתפקים במשהו זול ונחמד ויש אנשים שלא מוכנים להתפשר על איכות.

אי אפשר להשוות נגן ג'נרי לנגן טוב של IRIVER לדוגמה אבל כל אחד והצרכים שלו... אני ממליץ שתלך ותשמע את ההבדלים בין האיכויות ותראה אם אתה יכול להתפשר. במידה שכן אז קח את הג'נרי שזה מספק הרבה אנשים [לדוגמה - לאחותי יש ולאמא שלי יש ג'נרים ואני קניתי של IRIVER ב 1500 בזמן שהן שילמו 500 שקל על שני נגנים, יש הבדל באיכות אבל לא אכפת להן ולי כן אז זה מה שעושה את ההבדל..].

בהצלחה בבחירה!

:xyxthumbs:

כל מילה נכונה.

פורסם

כשתשמע IRIVER או IAUDIO אצל מישהו תחליט אם זה שווה את ההפרש במחיר

פורסם
  • מחבר

אם רק למישהו היה אותם..

איזה נגני FLASH יש לכם אגב (אם בכלל)?

פורסם

היה לי (או יותר נכון יש לי עדיין איפשהו בחדר) נדן ג'נרי של ג'יגה אחרי חצי שנה נמאס לי וקניתי H340 ואני מנסה למכור אותו ואם לא ילך אז זה ישאר להורים

פורסם

היה לי (או יותר נכון יש לי עדיין איפשהו בחדר) נדן ג'נרי של ג'יגה אחרי חצי שנה נמאס לי וקניתי H340 ואני מנה למכור אותו ואם לא ילך אז זה ישאר להורים

ה H340 ?!

פורסם

אני חושב שכמעט ולכל אחד פה היה פעם משום שבהתחלה יש לך אחד פשוט ואז נמאס לך אז אתה מתחיל להכנס לקטע של הנגנים וקונה אחד טוב יותר ובין כל זה תורם מהידע שקיבלת כשחיפשת נגן טוב יותר.

אישית אני ממליץ לך לקנות את הג'נרים או אחד שהוא כמו הג'נרי רק בנוחות גבוהה יותר ואיכות קצת יותר גבוהה ושם המבחר של קריאייטיב יכנס ויעזור :-)

כנס לZAP וחפש שם נגן זול וטוב לפי הצרכים שלך [קח מינימום 512 מגה ומקסימום ג'יגה כי אתה לא תצטרך בינתיים משהו אחר...] ולפי המחיר שאתה מוכן להשקיע על MP3 זמני [ואני מדגיש, כנראה זמני!] כי יכול להיות שתאהב את הרעיון באמפי3 ותרצה לקחת אחר כך משהו טוב יותר אז תמכור את הישן, תביא למישהו מהמשפחה או סתם תהפוך אותו לדיסק און קי ותקנה אחד טוב יותר.

see you soon! :hi::xyxthumbs:

פורסם

אני חושב שכמעט ולכל אחד פה היה פעם משום שבהתחלה יש לך אחד פשוט ואז נמאס לך אז אתה מתחיל להכנס לקטע של הנגנים וקונה אחד טוב יותר ובין כל זה תורם מהידע שקיבלת כשחיפשת נגן טוב יותר.

כי יש בו חלקים נעים אבל בסוף הבנתי שזאת הייתה טעות ואחרי חצי שנה לקחתי H340 בלי לחשוב הרבה כי כבר הייתי מודע ליכולות שלו

אני דווקא הבנתי די הרבה בנגנים כשקניתי את הSMART שלי כי לא רציתי

ה H340 ?!

נראה לך?

את הג'יגה אני מוכר

אלא אם כן יבוא מישהו ויתן לי 1900 או יותר על הH340 אז אני מוכר ולוקח X5L של 30 ג'יגה

פורסם
  • מחבר

תשמע אני לא הולך לעשות ניסויים אני לא שוחה בכסף ואני יודע שהאחים או ההורים לא יצטרכו עוד נגן אז תודה על הרעיון אבל לא מתאים לי.

תודה בכל מקרה על הרצון הטוב עזרתם לי מאוד :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים