עבור לתוכן

סוף סוף דברים חדשים, INTEL תחשוף את המחליף ל PENTIUM 4 החודש

Featured Replies

פורסם

http://www.tomshardware.com/hardnews/20050812_023337.html

בכנס IDF הקרוב, שיערך בסוף החודש, CONROE, המחליף של ה PRESCOT (וה PENTIUM 4 בכלל) יחשף... הם מבטיחים שהוא יציב צריכת חשמל מופחתת לעומת הטכנלוגיה של היום.

Chapman confirmed that CEO Paul Otellini will unveil the NetBurst successor in his opening keynote. Code-named "Conroe," the processor is expected to cut power consumption of the current Pentium 4 in half and launch in the second half of next year. The architecture of Conroe is expected to spill over into other product families such as volume server and workstation chips such as the Xeon DP.

כמו כן, ה PENTIUM4 / CELERON יזכו לשדרוג של 65 ננומטר בתחילת 2006:

Similarly, Intel will avoid talking extensively about future single-core processors - including the future of the Pentium 4 and Celeron, both of which will receive a 65 nm upgrade, code-named "Cedar Mill," in Q1 of 2006.

פורסם

סוף סוף,אני מקווה שיהיו סוף סוף מעבדים מוצלחים לאינטל ושפעם אחת תהיה עדיפה על AMD במשחקים אבל זה קצת רחוק נחכה ונראה ..

פורסם

כמה שאינטל ינסו, AMD תמיד יציעו מעבדים זולים יותר ואיכותיים, אבל לאו דווקא טובים יותר.

amd4ever

פורסם

כמה שאינטל ינסו, AMD תמיד יציעו מעבדים זולים יותר ואיכותיים, אבל לאו דווקא טובים יותר.

amd4ever

Fanboy%20&%20Friend.jpg

פורסם
  • מחבר

מדהים לאיזה רמה של דיונים איכותיים הגענו פה. :-X

פורסם

אם אני לא טועה , האינטלים החדשים הם על בסיס הדותן- אם כן אז יש להם מוצר מנצח בתקציב תחרותי!

אם לא אז חבל....

פורסם

זה רק אני או שאינטל מידרדרים בשמות שהם נותנים למוצרים שלהם? CONROE?! איכס.. שואלים אותי "איזה מעבד יש לך?" ואני עונה CONROE 3 גה"ז... ג'יפה. "מה הליבה של המעבד שלך?" CEDAR MILL... עוד יותר ג'יפה. וזה שאינטל נזכרו סוף סוף, תעבור לפחות 3/4 שנה עד שהם מוציאים אותם לפי זה.

פורסם

עם זה פנטיום 4 אני לא חושב שזה מבוסס דותן.

פורסם

מה שיותר מעניין זה מה AMD תביא לנו בבנין ממול (כמו כל שנה)

פורסם

תפסיקו כבר עם הפאנבויות( :P ) הזאת זה כבר מסריח כל נושא שפותחים נגיד ATI מוציאים כרטיס חדש כולם " נווידיה שולטים ATI חרא חברה!!!" עכשיו פותחים תנושא הזה AMD4EVER, אינטל רולז!! נו באמת... :kopfpatsch:

פורסם

את המשפט האחרון שלך לא הבנתי.

עם אין לך משהו מועיל להגיד,אל תגיד.

אל תהיה פליימר.

פורסם

סך הכל אמרתי שמעניין מה AMD יציג וכמובן זה מוזכר גם בכתבה...

אתה לא חושב שאתר שמכבד את עצמו לא יציין את זה?

הנה ציטוט

IDF Fall will take place in San Francisco's Moscone Center from August 23 to 25. As in every year, AMD will be present to take advantage of the attending journalist crowd to provide product updates as well. According to company representatives, AMD plans to talk about its dual-core products and strategy, showcase virtualization and power saving technologies as well as AMD64 architecture for embedded devices

.

פורסם

למישהו יש כבר עוד פרטים על המעבד?

על איזה לוחות הוא יעבוד? (מבחינת ערכת שבבים).

אם יהיה כפול ליבה שמבוסס על זה?

בקיצור פרטים...

פורסם
  • מחבר

לא בדיוק הבנתי... אם INTEL הולכת להוציא בתחילת השנה דגמים חדשים של PENTIUM 4 ו CELERON בטכנולוגיית 65NM, איך זה בדיוק נראה לזנוח אותם?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים