עבור לתוכן

ביקורת על מפרט

Featured Replies

פורסם

או קי אני קונה בארה"ב מחשב עם המפרט הזה:

DFI Lanparty NF4 UT SLI-DR NVIDIA Socket 939 ATX Motherboard

AMD Athlon 64 3700+ / 1MB Cache / 2000MHz FSB / Socket 939 / Processor with Fan אני לא בטוח שזה SAN DIEGO זה לא כתוב בדף המוצר אם אפשר לברר את זה אני אודה לכם (http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=1366616&sku=CP1-A64-3700%20E)

פעמיים: OCZ Dual Channel EL 512MB PC3200 DDR 400MHz Platinum Edition (2 X 256MB) Memory 

eVGA GeForce MX 4000 / 64MB DDR / PCI / VGA / Video Card אל תתיחסו אליו אני מחכה לספטמבר לקנות כרטיס מסך חדש.

מה אתם אומרים? המחשב הוא בעיקר למשחקים ואוברקלוק.

סה"כ: 659 דולרים חדשין ויפין.

תודה מראש:)

פורסם

בקשר לזכרונות, קח Twinmos\ A-DATA ...גם איכותיים יותר זולים

ואם אתה לא הולך לעשות מערך SLI בכרטיסי מסך, אל תיקח לוח SLI

פורסם

אבל הוא רוצה לעשות אוברקלוק, אני לא בטוח שה-A-Data או ה-Twinmos יספקו אותו.

והמעבד הוא הוא אכן San Diego.

פורסם
  • מחבר

בקשר לזכרונות אני רציתי לקחת OCZ כי זה יספק לי מרחב אוברקלוק טוב (בגלל זה אני לוקח 4*256 ולא 2*512...).

אבל בכלליות מה אתם אומרים על המערכת (כמו שאמרתי אני מחכה בשביל הכ. מסך לספטמבר שיצא הכרטיס החדש של ATI ותתחיל מלחמת מחירים...) שווה קניה?

פורסם

אבל הוא רוצה לעשות אוברקלוק, אני לא בטוח שה-A-Data או ה-Twinmos יספקו אותו.

והמעבד הוא הוא אכן San Diego.

אז הוא יכול לקחת Twinmos BH-5 , גם מעולים ל-OC .

פורסם
  • מחבר

ìôé äìåç àí åäæéëøåðåú àðé îáéï ùäîçùá îéåòã áéï äéúø ì-OC...

àæ àú äæëøåðåú äééúé îçìéó ìàìä:

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_1679_1700&products_id=10475

æëøåðåú îòåìéí, TCCD!

אני באופן אישי מעדיף 4*256 אבל בכל מקרה לא מצאתי את הזכרונות האלו בחנות שממנה אני קונה :nixweiss:...

פורסם

לפי הלוח אם והזיכרונות אני מבין שהמחשב מיועד בין היתר ל-OC...

אז את הזכרונות הייתי מחליף לאלה:

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_1679_1700&products_id=10475

זכרונות מעולים, TCCD!

זה לא TCCD אחי חח

אם TCCD היו מקבלים 3.5V זה לא היה טוב

פורסם

מערכת מעולה במחיר זול (נו...ארה"ב), אבל אני לא מבין את הרעיון ב-4*256. נכון, יש את הבעיה של ה-Latency ב-2*512, אבל האם זה שווה את זה שבעוד מספר חודשים שתרצה לשדרג נגיד ל-2Gb, תאלץ להיפטר - מ-2 סטיקים.

פורסם
  • מחבר

מערכת מעולה במחיר זול (נו...ארה"ב), אבל אני לא מבין את הרעיון ב-4*256. נכון, יש את הבעיה של ה-Latency ב-2*512, אבל האם זה שווה את זה שבעוד מספר חודשים שתרצה לשדרג נגיד ל-2Gb, תאלץ להיפטר - מ-2 סטיקים.

אפילו אם אני אאלץ להיפטר מהסטיקים בעתיד לי זה לא משנה כי יש לי את המחשב של ההורים שלי שמקרטע כשהוא מריץ סוליטר (מעבד כ. מסך ואודיו און בורד (VIA) 32RAM.... ואליו אני יוסיף את הזכרונות האלה...

פורסם

זה יהיה שימוש קצת עצוב ל-OCZ שעברו אוברקלוק, לא?

אבל איך שבא לך...

פורסם

Emms12

יהיה בלתי אפשרי מצידך לעשות אוברקלוק עם 4x 256

מעבדי AMD לא מתמודדים טוב עם 4 זכרונות, ה San Diego חייב לרדת ל 2T כדי לעבוד מול 4 זכרונות

אתה תגלה שלעלות אפילו ל 1T לא יסתיים בטוב, אז אי אפשר בכלל לחשוב על אוברקלוק

תיקח 2x 512 של BH-5 חדשים או TCCD (כבר TCC5 אבל חפיף)

פורסם
  • מחבר

Emms12

יהיה בלתי אפשרי מצידך לעשות אוברקלוק עם 4x 256

מעבדי AMD לא מתמודדים טוב עם 4 זכרונות, ה San Diego חייב לרדת ל 2T כדי לעבוד מול 4 זכרונות

אתה תגלה שלעלות אפילו ל 1T לא יסתיים בטוב, אז אי אפשר בכלל לחשוב על אוברקלוק

תיקח 2x 512 של BH-5 חדשים או TCCD (כבר TCC5 אבל חפיף)

אז בעצם אם אני נגיד יקנה עכשיו 2*512 ויוסיף אחר כך עוד 2*512 אני יצתרך לבטל את האוברקלוק?

יש לך הצעות לדגם טוב בבערך 140 $ (מwww.Tigerdirect.com)?

פורסם

אפילו אם אני אאלץ להיפטר מהסטיקים בעתיד לי זה לא משנה כי יש לי את המחשב של ההורים שלי שמקרטע כשהוא מריץ סוליטר (מעבד כ. מסך ואודיו און בורד (VIA) 32RAM.... ואליו אני יוסיף את הזכרונות האלה...

חחחחחחח קרעת אותי :lol:

פורסם
  • מחבר

אז בעצם אם אני נגיד יקנה עכשיו 2*512 ויוסיף אחר כך עוד 2*512 אני יצתרך לבטל את האוברקלוק?

יש לך הצעות לדגם טוב בבערך 140 $ (מwww.Tigerdirect.com)?

מישהו?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים