עבור לתוכן

מפרט כמעט סופי...צריך עזרה קצת באיך להוזיל את העלות ..

Featured Replies

פורסם

אבל מבחינה כלכלית זאת טעות

חוץ מהעובדה שזה 512MB לא 256MB

אפשר להסתדר עם זה יופי

לקחת לוח ב 900 שקל על תקציב כזה זו טעות. אני הייתי בכלל לוקח את המפרט מחנות שבה יש לוחות קצת יותר כלכליים. ולמה להסתדר עם 512 כאשר לא ממש צריך. הוא לא ירגיש במ"מ את ההבדל בין הלוחות, ואף אחד לא. ההבדל בין 512 ל 1 גיגה יורגש ובגדול.

• תגובות 31
  • צפיות 2.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות

נראה לי שבאמת אני ארד ללוח ASUS A8N-E  זה יוזיל את המחיר ב 180 ש"ח או שיש גם לוחות אחרים בKSP יותר טובים

או יותר משתלמים אפשר להגיד בערך באותו מחיר??

ומה בנוגע לקירור של המעבד הזה מ KSP  ?Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE?

כתוב באתר שזה בא עם קירור האם זה קירור טוב או שכדאי להחליף אותו?? ואם להחליף אז באיזה ????..

ושוב פעם אני קונה מ KSP אז יש קצת הגבלה ברכיבים אז תשתדלו בבקשה להביא לי מ KSP 

ועוד שאלה כדאי להוסיף עוד 20 ש"ח ולקנות SATA2 או שזה סתם מיותר?

תודה :xyxthumbs:

פורסם

תודה על התגובות

נראה לי שבאמת אני ארד ללוח ASUS A8N-E  זה יוזיל את המחיר ב 180 ש"ח

ומה בנוגע לקירור של המעבד הזה מ KSP  ?Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE?

כתוב באתר שזה בא עם קירור האם זה קירור טוב או שכדאי להחליף אותו?? ואם להחליף אז באיזה ????..

ושוב פעם אני קונה מ KSP אז יש קצת הגבלה ברכיבים אז תשתדלו בבקשה להביא לי מ KSP 

ועוד שאלה כדאי להוסיף עוד 20 ש"ח ולקנות SATA2 או שזה סתם מיותר?

תודה :xyxthumbs:

לדעתי הקירור בסדר, לא נראה לי צריך להחליף

והייתי מוסיף את ה-20 ש"ח

פורסם
  • מחבר

לדעתי הקירור בסדר, לא נראה לי צריך להחליף

והייתי מוסיף את ה-20 ש"ח

שכחתי לציין מקודם שאני מתכוון להפעיל את המחשב כמעט כל היום והלילה אולי רק לכבות לכמה שעות בלילה לכן אני לא יודע אם הקירור יספיק

אז נראה לכם שקירור הזה עדיין מספיק ??

פורסם

שכחתי לציין מקודם שאני מתכוון להפעיל את המחשב כמעט כל היום והלילה אולי רק לכבות לכמה שעות בלילה  לכן אני לא יודע אם הקירור יספיק

אז נראה לכם שקירור הזה עדיין מספיק ??

נראה לי שיספיק . במידה ואתה ממש לחוץ , תקנה לו איזה Igloo :silly:

פורסם
  • מחבר

אולי באמת עדיף את הגיגהבייט ?K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E)

או שעדיף כבר את ה ASUS A8N-E

אין לי מושג תעזרו בבקשה תודה...

פורסם

שמע, ה-Gigabyte לוח אם יעיל ומשתלם שעולה 300 ש"ח פחות מה-Asus שאתה רוצה. הוא גם כולל את הצ'יפסט nForce4 ואולי אין לו כמה פיצ'רים של ה-Asus, אבל גם ככה קשה לילהאמין שהיית משתמש בהם.

תבין, בתקציב של 4000 שקל חבל לבזבז כמעט רבע ממנו על לוח אם.

פורסם
  • מחבר

אתה מוכן להגיד לי בבקשה איזה פיצרים יש בכל אחד מהלוחות ...כי יש כמה פיצרים בלוחות חדשים שאני דוקא הייתי משתמש בהם אבל הם יקרים מדי

ואני חושב קצת יותר קדימה אולי בעתיד אני אעשה קצת OC אז מה יהיה יותר טוב( ואל תגידו לי DFI כי אין את זה בKSP) וגם אם האסוס יותר טוב ואפשר להרגיש זאת אז אני מוכן להוסיף עוד כסף בשביל זה והכי חשוב לי האמינות אז מה הכי טוב תענו לי אתם אני כבר אמרתי שאין לי מושג

תודה

פורסם

ה Gigabyte לא עולה 300 שקל פחות מה Asus אלא בדיוק 140 שקל פחות

וה Asus עדיף בכל דבר

כולל אוברקלוק (שה K8NF-9 לא מצטיין בו בכלל)

פורסם

דבר ראשון - 300 שקל :)http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=2767&catcode=162

דבר שני - הלוח אם ובכלל, כל המערכת, יספיקו לו לאוברקלוק סביר כמו העלאת ה-Mhz של המעבד ל-2.2 וקצת שיפורים לכרטיס מסך. גם ככה בתקציב הזה אל תצפה לאוברקלוק מטורף.

פורסם

דבר ראשון הוא לקח את הדגמים מ KSP אז ההבדל הוא 140 שקל

דבר שני אל תצפה גם ל 2.2 מה K8NF-9

לא בטוח שהוא יגיע לזה

פורסם
  • מחבר

טוב חבר'ה תודה על העצות אבל נראה לי שאני אלך על האסוס ואקח גיגה זיכרון דיברתי עם ההורים שלי הם מוכנים להוסיף עוד קצת כסף ומה בנוגע לקירור אני רוצה לשמוע עוד קצת דעות הקירור שבא עם המעבד הוא טוב או שכדאי לקחת איזה זלמן או איגולו ??

פורסם

פעם אחרונה שבדקתי הקירור שהגיע מ KSP היה Thermatake TR2 M13

זה קירור מקביל ל Igloo והוא בסדר גמור ואפילו יותר מזה

פורסם
  • מחבר

טוב חבר'ה זה אני מקווה השאלה האחרונה אני רוצה לקחת כרטיס מסך של גיגהבייט 6600GT עם VIVO אבל כיון שאין ב KSP כזה אז חשבתי לקנות מחנות אחרת עכשיו יש לי שתי שאלות האם שווה לקחת את גירסת הVIVO כי שמעתי האיכות של הידאו שמתקבלת היא לא איכותית כל כך השאלה באיזה איכות זה בא ?

והשאלה השניה סליחה על הבורות ואני לא יודע אם זה כל כך קשור לפורום הזה ..כדי להכניס את הכרטיס מסך למחשב אני רק צריך להכניס אותו לכניסה שיש בלוח אם או שצריך לחבר אותו גם לספק ? :nixweiss: :nixweiss: :nixweiss:

פורסם

הייתי מעדיף לקחת כרטיס לכידה חיצוני דוגמת ה PVR150 ולא VIVO

איכות בסדר אבל אל תצפה ל DVD או HDTV

וכדי לחבר כרטיס מסך צריך לחבר אותו ללוח אם כמובן

ובגירסת PCI-Express אין צורך בחיבור חשמל (ל 6600GT ומטה כמובן)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים