פורסם 2002 באוגוסט 123 שנים אמרו לי שצריך כרטיס וידיאו בשביל זה..אם כן תסבירו לי איך זה עובד ומה כדאי לקנות? ואם צריך איזה תוכנה?אם לא אני ישמח לדעת איך בדיוק אני יכול לערוך.... למי שלא הבין הכוונה שלי לקחת נגיד סרט כלשהו שצילמתי , להוסיף לו אפקטים במחשב ולהחזיר לקלטת.תודה מראש. :asthanos:
פורסם 2002 באוגוסט 123 שנים ברוב כריסי המסך המודרניים יש כניסת/יציאת וידאו. כל מה שציך לעשות הוא לחבר את הווידאו לכניסת וידאו. להריץ את הסרט.להקליט אותו על המחשב. לשנות אותו כנדרש. להריץ אותו על המחשב. ולהקליט על הקלטת.איזה כריס מסך יש לך?
פורסם 2002 באוגוסט 123 שנים מחבר האמת שאני שואל את זה בשביל חבר שלי, אני לא יודע איזה כרטיס מסך יש לו האמת שנראה לי שהוא די ישן (ישן- יחסית להתפתחות המודרנית)בכל מקרה תסביר לי איך בדיוק אני מקליט מהקלטת למחשב אחרי שחיברתי אותו ואיך לאחר מכן אני מקליט לקלטת?אם אין לי יציאת/כניסת וידיאו, יש דרך אחרת?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.