עבור לתוכן

תוסף חדש לשועל(פיירפוקס) - English only AdressBar

Featured Replies

פורסם

כן.. שיניתי לXPI משכתי את הקובץ לחלון הEXTANSIONS התקין ריסטרטי אבל כלום... :s05:

פורסם

גם אצלי זה לא עושה כלום גם הגירסא החדשה

פורסם

תודה רבה רק מישהו יכול להסביר איך מפעילים את זה? לאיזה תיקיה גוררים ואיך מפעילים. תודה.

פורסם

תאה מוריד אתזה משנה את הסיומת ל XPI ואז גורר את זה פשוט לפיירפוקס עצמו.

ואתה יכול בבקשה לסדר את הבאג או מה שזה לא יהיה שכשלוחצים נקודה בNUMPAD אז זה הופך אותה לסלאש?

אחלה תוסף תודה :yelclap:

פורסם
  • מחבר

למי שלא עובד לו...איזה גירסא של ה-FF אתם עובדים?

עשיתם קודם uninstall לגירסאות הקודמות(של התוסף לא של השועל)?(לא יודע עד כמה זה משפיע אבל just to be on the safe side)

ובכל מקרה תנסו לעשות הסרה והתקנה מחדש

אתה לא אמור לגרור את זה לשום תקיה. תוריד את קובץ הטקסט לשולחן העבודה, תשנה לו את הסיומת ל-XPI ותגרור אותו למוזילה. הוא יגיד לך שהוא רוצה להתקין תלחץ התקן ואז תכבה את המוזילה ותפעיל אותה מחדש

בקשר לנקודה אין מה לעשות(וגם לא הייתי קורא לזה באג כי זה בדיוק מה שצריך לקרות)

אם תסתכל המקלדת בשפה העברית תיראה שהנקודה היא סלאש באנגלית. אם אתה רוצה לכתוב נקודה בעברית תכתוב "ץ"

אגב למה להשתמש בנקודה ב-NUMPAD??

פורסם

אני משתמש ב1.0.6 ולא ניסיתי את הגירסאות הקודמות ישר את הכי עדכנית שהדבקת

בקשר להתקנה אני יודע שהתקנתי בסדר גמור וגם ניסית להסיר ולהתקין שלא עזר..

פורסם
  • מחבר

מוזר זה צריך לעבוד

באמת שאני לא יודע מה הבעיה כי אצל אחרים זה כן עובד :-\

הגירסא הכי ראשונה(שבפוסט המקורי) עובדת לך?

פורסם

אגב למה להשתמש בנקודה ב-NUMPAD??

זה הרגל מטומטם שיש לי עוד מפעם אני מנסה להגמל מזה :-[

פורסם

גם אני משתמש בפיירפוקס 1.06 וגם התוסף המוקרי לא עבד לי -עשיתי לו הסרה גם לפני שהתקנתי את החדש

ההבדל היחידי הוא שאני מריץ את זה על לינוקס ויכול להיות שהגרסא הארוזה על ידיד ההפצה או משהו עם ההגדרות שפה שם גורם לזה לא לעבוד

פורסם
  • מחבר

אתה מריץ את זה על לינוקס??

למה לא אמרת קודם? :nixweiss:

ואני פה שובר את הראש :smile1:

טוב יש לי גם מחשב לינוקס בבית. בקרוב אני אתקין עליו עברית וננסה גם לסדר את העניין שם

פורסם

השאלה היא אם גם השני שזה לא עבד אצלו מריץ את זה על לינוקס כי אחרת זה בעיה שלא קשורה ואם כן זה מוזר לא ראיתי עדין תוסף שלא עבד על גירסת הלינוקס חוץ מוינדווס מדיה פלייר :silly: אבל באמת יכול להיות שברגע שזה קשור לשפה אז זה יכול לעשות בעיות

פורסם
  • מחבר

נצטרך לחכות לתגובה שלו בשביל לדעת...

כרגע יש לי בעיה עם התקנת העברית בלינוקס ככה שאני לא אוכל לבדוק את העניין לעומק אבל בעתיד אני מקווה ללמוד לכתוב XPCOM component ואז התוסף יעבוד בצורה הכי נקייה שאפשר. הוא פשוט ישנה אוטומטית את השפה לאנגלית ברגע שתלחצו על ה-ADRESSBAR.

בנתיים עמכם הסליחה משתמשי הלינוקס :-\

• 2 שנים מאוחר יותר...
פורסם

תודה

פורסם

עוד ליצן שחושב שזה משעשע מישהו שהוא פותח משתמש כפול רק כדי להקפיץ נושאים עתיקים :kopfpatsch:

פורסם

אכן, כך זה נראה. במיוחד לאור העובדה שהקובץ המצורף כבר נמחק...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים