פורסם 2005 באוגוסט 1220 שנים כן.. שיניתי לXPI משכתי את הקובץ לחלון הEXTANSIONS התקין ריסטרטי אבל כלום... :s05:
פורסם 2005 באוגוסט 1220 שנים תודה רבה רק מישהו יכול להסביר איך מפעילים את זה? לאיזה תיקיה גוררים ואיך מפעילים. תודה.
פורסם 2005 באוגוסט 1220 שנים תאה מוריד אתזה משנה את הסיומת ל XPI ואז גורר את זה פשוט לפיירפוקס עצמו. ואתה יכול בבקשה לסדר את הבאג או מה שזה לא יהיה שכשלוחצים נקודה בNUMPAD אז זה הופך אותה לסלאש? אחלה תוסף תודה
פורסם 2005 באוגוסט 1220 שנים מחבר למי שלא עובד לו...איזה גירסא של ה-FF אתם עובדים?עשיתם קודם uninstall לגירסאות הקודמות(של התוסף לא של השועל)?(לא יודע עד כמה זה משפיע אבל just to be on the safe side)ובכל מקרה תנסו לעשות הסרה והתקנה מחדשאתה לא אמור לגרור את זה לשום תקיה. תוריד את קובץ הטקסט לשולחן העבודה, תשנה לו את הסיומת ל-XPI ותגרור אותו למוזילה. הוא יגיד לך שהוא רוצה להתקין תלחץ התקן ואז תכבה את המוזילה ותפעיל אותה מחדשבקשר לנקודה אין מה לעשות(וגם לא הייתי קורא לזה באג כי זה בדיוק מה שצריך לקרות)אם תסתכל המקלדת בשפה העברית תיראה שהנקודה היא סלאש באנגלית. אם אתה רוצה לכתוב נקודה בעברית תכתוב "ץ"אגב למה להשתמש בנקודה ב-NUMPAD??
פורסם 2005 באוגוסט 1220 שנים אני משתמש ב1.0.6 ולא ניסיתי את הגירסאות הקודמות ישר את הכי עדכנית שהדבקתבקשר להתקנה אני יודע שהתקנתי בסדר גמור וגם ניסית להסיר ולהתקין שלא עזר..
פורסם 2005 באוגוסט 1220 שנים מחבר מוזר זה צריך לעבודבאמת שאני לא יודע מה הבעיה כי אצל אחרים זה כן עובד :-\הגירסא הכי ראשונה(שבפוסט המקורי) עובדת לך?
פורסם 2005 באוגוסט 1220 שנים אגב למה להשתמש בנקודה ב-NUMPAD??זה הרגל מטומטם שיש לי עוד מפעם אני מנסה להגמל מזה :-[
פורסם 2005 באוגוסט 1220 שנים גם אני משתמש בפיירפוקס 1.06 וגם התוסף המוקרי לא עבד לי -עשיתי לו הסרה גם לפני שהתקנתי את החדש ההבדל היחידי הוא שאני מריץ את זה על לינוקס ויכול להיות שהגרסא הארוזה על ידיד ההפצה או משהו עם ההגדרות שפה שם גורם לזה לא לעבוד
פורסם 2005 באוגוסט 1220 שנים מחבר אתה מריץ את זה על לינוקס?? למה לא אמרת קודם? ואני פה שובר את הראש טוב יש לי גם מחשב לינוקס בבית. בקרוב אני אתקין עליו עברית וננסה גם לסדר את העניין שם
פורסם 2005 באוגוסט 1220 שנים השאלה היא אם גם השני שזה לא עבד אצלו מריץ את זה על לינוקס כי אחרת זה בעיה שלא קשורה ואם כן זה מוזר לא ראיתי עדין תוסף שלא עבד על גירסת הלינוקס חוץ מוינדווס מדיה פלייר אבל באמת יכול להיות שברגע שזה קשור לשפה אז זה יכול לעשות בעיות
פורסם 2005 באוגוסט 1320 שנים מחבר נצטרך לחכות לתגובה שלו בשביל לדעת...כרגע יש לי בעיה עם התקנת העברית בלינוקס ככה שאני לא אוכל לבדוק את העניין לעומק אבל בעתיד אני מקווה ללמוד לכתוב XPCOM component ואז התוסף יעבוד בצורה הכי נקייה שאפשר. הוא פשוט ישנה אוטומטית את השפה לאנגלית ברגע שתלחצו על ה-ADRESSBAR.בנתיים עמכם הסליחה משתמשי הלינוקס :-\
פורסם 2007 באוקטובר 218 שנים עוד ליצן שחושב שזה משעשע מישהו שהוא פותח משתמש כפול רק כדי להקפיץ נושאים עתיקים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.