פורסם 2005 באוגוסט 1120 שנים http://zap.co.il/model.asp?model_id=28848איך הן למוסיקה ? שוות את המחיר ? האם בסביבת המחיר (300 ש"ח) יש תחלופות טובות יותר למוסיקה? (אני שואל כי יש לי אפשרות לקנות ביד שניה ב-150 ש"ח)
פורסם 2005 באוגוסט 1120 שנים תראה מוזיקה זה בסטריאו ואני בטוח שהן לא משהו, כי הן ייחודיות לסראונד.אני אומר שלא שווה..
פורסם 2005 באוגוסט 1120 שנים מחבר תראה מוזיקה זה בסטריאו ואני בטוח שהן לא משהו, כי הן ייחודיות לסראונד.אני אומר שלא שווה..אוקיי, תודה .אז איזה אוזניות הכי טובות למוסיקה בסביבות המחיר הזה (300 ש"ח) ?
פורסם 2005 באוגוסט 1120 שנים קודם כל לא היית צריך לצטט כי ההודעה בדיוק אחת מעלאתה קונה בארץ? בארץ בכלל לא ראיתי חנות אחת שמוכרת אוזניות נורמליות.לעומת זאת בחו"ל תוכל לקנות אחת מהחברות: KOSS, SONY, SENNHEISER, GRADOאבל נחכה שמישהו אחר יענה על זהאה וגם לא ציינת איזה סוג אתה מעדיף: אוזניות כפתור(בתוך האוזניים), אוזניות רגילות(ראש) או אוזניות קשת \עורף
פורסם 2005 באוגוסט 1120 שנים דווקא את הגראדו לא ניתן להשיג מחו"ל (אלא אם אתה טס לשם), כאשר בארץ המחירים שלהם הגיוניים מאוד. לא יודע אבל אני מתלהב מהזלמן, אני חושב שב-450 ש"ח (שזה קצת יותר גבוהה מהמחיר שאמרת) אפשר לקנות GRADO SR60 שהן כבר אוזניות הרבה יותר טובות ובטח שבמוזיקה. אם אתה רוצה להזמין מחו"ל אז יש לך אפשרות ללכת על סנהייזר או אודיוטכניקה A500 במחירים דומים. בהצלחה
פורסם 2005 באוגוסט 1120 שנים אה שמעתי אצל חבר את הGRADO S80 (עלו 500 שקל בארץ) ולא כזה התלהבתי!אולי זה בגלל שהיו מחוברות לחרא של מערכת שהיתה מחוברת למחשב.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.