פורסם 2005 באוגוסט 1120 שנים מחבר אני תכננתי לקנות את הכרטיס יחד עם המארז הזה - Foxconn TLA475 Silver 350W PSU נראה לכם הספק יוכל להחזיק את הכרטיס הזה?
פורסם 2005 באוגוסט 1120 שנים אני תכננתי לקנות את הכרטיס יחד עם המארז הזה - Foxconn TLA475 Silver 350W PSU נראה לכם הספק יוכל להחזיק את הכרטיס הזה?נראה לי שכן, אבל גבולי
פורסם 2005 באוגוסט 1120 שנים מחבר לא נראה לכם שהוא יכול להחזיק אותו אחרי אוברקלוק? ומזתומרת גבולי? יהיו נפילות מתח? מה?
פורסם 2005 באוגוסט 1120 שנים לגבי 6800 GT , יצא לי לנסות כמה על מספר ספקים (כולם AGP). אני יכול להגיד לך שהוא עובד גם עם הספק הכי דפוק שיש שמוכרים היום. לגבי אוברקלוק לא בדקתי על ספק דפוק , אבל לי הוא עובד נהדר על טרמל טק 360 שעולה פחות מ 300 שקל , עם אוברקלוק ובלי אוברקלוק , עם סיילנסר ובלי סיילנסר... לא חושב שספק טוב מזה יתן לך תוצאה טובה יותר באוברקלוק , אבל להשקיע עוד הרבה כסף בשביל אולי לקבל עוד כמה מגהרטזים שלא נותנים כלום זה כבר
פורסם 2005 באוגוסט 1120 שנים ברוך הבא לפורום תשנה בבקשה את הכותרת לפי חוקי הפורום כך שתכיל את נושא הדיון בקצרה. על מנת לשנות את הכותרת תשתמש בכפתור להודעה הראשונה שלך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.