פורסם 2005 באוגוסט 1120 שנים צריך המלצה למערכת 2.1 ממש טובה, שתשמש גם למחשב וגם למוזיקה\סרטים (בסלון)התקציב שלי הוא דיי גדול- אז אין בעיה עם זהתודה מראש לכל העוזרים!
פורסם 2005 באוגוסט 1120 שנים מחבר יש לי את ה1000-2000 שקלאני מאוד גמיש במחיר.....אני רוצה משהו מאוד איכותי ואמין- לא אכפת לי להשקיע גם קצת יותר בשביל משהו ממש ממש טוב...הבעיה שלי היא שאני לא ממש מבין בזהמה זה הATP?יש לך קישור?
פורסם 2005 באוגוסט 1220 שנים מחבר אמרתי שאני לא רוצה למחשב אלא לסלון....אבל אם אני קונה ככה לא תהיה לי בעיה עם הכרטיס קול במחשב?
פורסם 2005 באוגוסט 1220 שנים לא, אין שום בעיה לחבר מגבר סטריאו לכרטיס קול.אתה תקבל איכות טובה בהרבה מלקנות זוג רמקולים מדפיים טובים (או רמקולים שהם stand-mounted) ומגבר סטריאו משומשים.Anatoli.
פורסם 2005 באוגוסט 1220 שנים הכרטיס קול הוא מעיין מגבר לא?הוא שהוא נועד רק לחישובים, כמו מעבד גראפי רק מעבד אודיו?מישהו מוכן לתת לי הסבר קצר אולי :s05:
פורסם 2005 באוגוסט 1220 שנים הכרטיס קול בסך הכל מחשב את כל מה שצריך, וממיר את האות לאנאלוגי (במידה ובחרת בחיבור זה). כרטיסים מסוימים מכילים מגבר אוזניות מובנה, אך הוא בדר"כ מאוד לא איכותי, ולא כל הכרטיסים כוללים מגבר שכזה. הכרטיס בסך הכל אמור להוציא אות מוכן להגברה (אמור, לא כל כרטיס מוציא אות שמתאים להגברה רצינית, וצריך להעביר אותו בקדם מגבר - בעיה שלא קיימת במגברים משולבים).Anatoli.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.