פורסם 2005 באוגוסט 3120 שנים לFileList.........TorrentitTorrentBytesאני וחבריי עושים השוואה המיילcompman112@gmail.comcompman112@walla.co.ilבקשהבקשהבקשה!?
פורסם 2005 באוגוסט 3120 שנים לכל אלה ששולחים לי הודעות לפרטי בקשר ל-TorrentIt, כנראה שלא הבהרתי מספיק טובאין לי הזמנות לחלק לכם לאתר הנ"ל, כשיהיו אני אודיע
פורסם 2005 באוגוסט 3120 שנים לא יכול עם ה- UL בארץ. זה בלתי נסבל. אני כ''כ מקנא בשוודים האפלאוד בארץ באמת לא הכי טוב, אבל אפשר לשמור לפחות על RATIO באתרים האלה מעל 0.70 שזה כבר טוב. או שלפחות תנסה לנצל מישהו שאתה מכיר עם עסק, שיש בו אפלאוד גבוהה : http://www.filelist.org/userdetails.php?id=346128
פורסם 2005 בדצמבר 1919 שנים בבקשה בבקשה אם אפשר הזמנה לאחד מאתרי הtorrentleech.org אפשר לקבל הזמנה:MikeMaster@Gmail.com
פורסם 2005 בדצמבר 1919 שנים מחבר זה באמת ניראת לך סיבה טובה להקפיץ את הדיון? ובמיוחד כשיש דיון שלם בדיוק בשביל בקשה של הזמנות....
פורסם 2006 במאי 2219 שנים אפשר בבקשה הזמנה ל Torrentit?,תודה מראש אני מנסה כבר חודש להרשם uלא הולך לי אימלrmamat@gmail.com
פורסם 2006 במאי 2219 שנים מחבר זה באמת ניראת לך סיבה טובה להקפיץ את הדיון? ובמיוחד כשיש דיון שלם בדיוק בשביל בקשה של הזמנות.... ובמיוחד כשאסור כבר לבקש הזמנות בפורום
פורסם 2006 ביולי 119 שנים מי שיכול לשלוח לי הזמנה אני יודה לו..חבריה שלחו לי הזמנה ותכתבו לאיזה אתר ההזמנה הזאתהאימייל:elhanan36@walla.com
פורסם 2006 ביולי 119 שנים מי שיכול לשלוח לי הזמנה אני יודה לו.. חבריה שלחו לי הזמנה ותכתבו לאיזה אתר ההזמנה הזאת האימייל:elhanan36@walla.com תגיד לי, אתה מטומטם או שאתה עושה את עצמך? :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash:. אתה יודע שיש סטיקי בנוגע לטורנטים,ממש כמה שורות מעליך,אתה לא יכול לקרוא אותו ?! . ולמה להקפיץ את הנושא?! שמישהו יינעל בבקשה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.