פורסם 2005 באוגוסט 1620 שנים אני מעריך שעוד כמה ימים יהיה לי הזמנות בשבילכם.. אם הם עדיין יחשבו שאני שוודי שמסוגל להעלות מגה וחצי לשניה חחח זה מה שאני עושה בינתיים העלתי 4 ג'יגה והורדתי 2.5
פורסם 2005 באוגוסט 1920 שנים איך קרה שאף אחד לא הזכיר את thepiratebay.org ??? הזכירו בעמוד הראשון TPB
פורסם 2005 באוגוסט 1920 שנים הכי טוב לפי דעתי זה האתר FL. קודם כל כמות הליצ'רים שם ממש קטנה, שזאת אומרת מהירויות קבועות של 160KB בערך תמיד וגם האתר מביא המון תוכן, כמעט את הכל. צירפתי תמונה של הרטיו שלי שם אגב [attachment deleted by admin]
פורסם 2005 באוגוסט 1920 שנים אני לא חושב שיש כאן האקר ברמה שיוכל לעקוף את חומת האש אצלי, ואחד כזה גם לא ינסה לפרוץ למחשב שלי :-\כך שזה לא משנה.עריכה:גם לכם לא נכנס ל-FL עכשיו?
פורסם 2005 באוגוסט 1920 שנים אבל הדרך שאתה משיג מהירות כזאת..(קצת tweaking למודם? :) בכל מקרה ההרשמה פתוחה שם עכשיו ונרשמתי. עריכה: דיי יבש שם האמת. אין הרבה מבחר.
פורסם 2005 באוגוסט 1920 שנים 42 שבועות של שיתוף קבצים על מהירות ממוצעת של 8-16KB. אין כאן שום טוויקינג, לא למודם לגביי ההעלאה ולא לרטיו עצמו (זיוף הכוונה).ודווקא מבחר הקבצים שם בסדר גמור, לא מבין למה אתה אומר שזה ייבש! לפחות בשבילי זה מספיק.
פורסם 2005 באוגוסט 1920 שנים מחבר נרשמתי לFILE LIST מזמן... אין שם כלום...דרך אגב יש איזה אתר שמתמחה בתוכניות טלוויזיה? אין בשום אתר תוכניות טלוויזיה... זאת אומרת יש אבל ממש קצת...
פורסם 2005 באוגוסט 1920 שנים תוכניות טלוויזיה אני משתמש באימיול (אם אין אותם ב-FL). יש לי אתר ממש מצויין, וההורדות סבבה (יומיים בשביל להוריד את הסדרה, די נורמלי לאימיול).
פורסם 2005 באוגוסט 1920 שנים הכי טוב לפי דעתי זה האתר FL. קודם כל כמות הליצ'רים שם ממש קטנה, שזאת אומרת מהירויות קבועות של 160KB בערך תמיד וגם האתר מביא המון תוכן, כמעט את הכל. צירפתי תמונה של הרטיו שלי שם אגב רק חבל שההרשמה סגורה
פורסם 2005 באוגוסט 1920 שנים אם הם ישאירו מספר בלתי מוגבל של הרשמות אז הרבה אנשים יעשו פשוט הרבה חשבונות וכך האתר ייהרס מליצ'רים.כל הזמן חשבונות ישנים נמחקים שם, תנסה את המזל שלך כי אני מכיר לפחות חמישה אנשים שהצליחו להירשם לאתר בשבוע האחרון!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.