עבור לתוכן

תגידו איזה אתרים כמו EliteTorrents ז"ל יש?

Featured Replies

פורסם

לגבי התוכנה סבבה דיסי, עזוב אותה ותשתמש ב-revconnect עצמה, אני אישית משתמש בה המון וכל דבר פופולארי יורד במהירויות של 90-180, הסוד הוא להשתמש ב-netlimiter ולהגביל את האפלוד לתוכנה לרמה שתאפשר לך הורדה בכל המהירות

דבר שני שמאוד חשוב הוא לשתף הרבה מאוד תיקיות(אפילו תיקיות של משחקים מותקנים)

אני משתף בסביבות 40-50 ג'יגה ויכול להיכנס למרבית ההאבים

בחר את ההאבים עם הכי הרבה אנשים, אלה שבראש הרשימה

אפשר בבקשה קישור להורדה של RevConnect, והסבר קצר בעברית על איך משתמשים בה?

יש לתוכנה מנוע חיפוש מובנה?

• תגובות 102
  • צפיות 11.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

שלום. יש לי נושא אחד שמטריד אותי:

- כשאני מוריד משהו בביטורנט, לא משנה איזו קליינט, איזה טראקר, או איזה סוג של קובץ או גודלו (גם אם מדובר בתמונה של כמה מגהבייטס), האינטרנט שלי נהיה איטי בטרוף, והחלק הכי גרוע - משחקי רשת - פשוט אי-אפשר לשחק! הפינג שלי הוא 500 בשרתים ישראליים ולאג מטורף. עצות?

עוד שלוש שאלות:

- האם טראקר סגור ואיכותי כמו Torrentit/TorrentLeech/TorrentBytes יכול להעיף על זה שאני לא מוריד \ או מעלה שום דבר במשך הרבה זמן? כי כרגע אין דברים שווים להוריד לדעתי, ורק עכשיו נרשמתי.. אז היחס שלי יהיה 0.0 להרבה זמן לצערי.

- מה זה ה- UKT הזה? אפשר לינק?

- יש TorrentBits ו- TorrentBytes.. האם שניהם תחת אותה הבעלות? שניהם דומים מאוד במראה. לפי מה שאני רואה, אלו שני הטראקרים הטובים ביותר. אבל רק ל- Bytes אפשר להתקבל שלא דרך תשלום... לכן אנסה כל יום עכשיו.

פורסם

כי אתה לא מגביל את ההעלאה שלך...

תגביל למינימום בזמן שאתה על המחשב.. באזוראוס זה 5...

וכשאתה לא על המחשב, תשים 10

פורסם

שלום לכולם...

הנה לינק לאתר של סבבה די סי:http://sababadc.6x.to

חברה תשקיעו קצת זמן בללמוד את המדריך והאתר ואז תקבלו תוצאות...

לגבי כל אלה שאמרו שיש להם 200 משתמשים והם מורידים על 10 KB אז זה בולשיט...

הסיבה היחידה שמצב כזה יכול לקרות זה רק אם הUPLOAD שלהם גבוה או שהמשתמשים עדיין לא התחברו...

המחשב שלי עדיין בתיקון אז כשהוא יחזור אני ישים לכם תמונות(מצונזרות,אני מקווה שזה חוקי) להמחיש את המהירות...

מי שמחפש לינקים מעולים לתוכנה שיחפש בגוגל אתר שנקרא DCMAGNET ושם יש לינקים לכל הדברים החדשים...

חוצמזה החיפוש מצויין....

תבינו, אני הייתי חסיד גדול של ביטורנט עד שמצאתי את התוכנה הזאת, ותאמינו לי שהיא הרבה יותר נוחה ומהירה...(הורדתי במהירות קבועה של 11-12 MB

בדקה).

פורסם

- האם טראקר סגור ואיכותי כמו Torrentit/TorrentLeech/TorrentBytes יכול להעיף על זה שאני לא מוריד \ או מעלה שום דבר במשך הרבה זמן? כי כרגע אין דברים שווים להוריד לדעתי, ורק עכשיו נרשמתי.. אז היחס שלי יהיה 0.0 להרבה זמן לצערי.

בהחלט יכולים להעיף אותך, כל אחד ע"פ החוקים שלו..אם יש לך משתמש פשוט תלך ותקרא.

גם לי יש עכשיו משתמש ב-TB ואין דברים מיוחדים אבל אני סתם מוריד סרטים שאני לא רוצה בכלל כדי לשתף ובכך להוריד לדוגמה את הדיליי שיש על טורנטים חדשים(מטרה- להגיע ל-"Power User" כדי שלא יהיה לי דיליי בכלל).

אני פחות משבועיים ב-TB וכבר יש לי 6 ג'יגה העלאה :) ו-4.8 הורדה.

אגב לכל מי ששואל וממליץ על קליינטים להורדה מהירה זה ממש ממש בולשיט, מה ייתן לכם קליינט "מהיר" כשאין Seeds לדוגמה :s07:

ברגע שיש מספיק seeds ופחות ליצ'רים (ב-TB לדוגמה יש בערך פי 10 seeds מליצ'רים) לא משנה באיזה תוכנה תשתמשו אתם תורידו ממש מהר, כמובן שיש עוד כמה תנאים מסוימים להורדה מהירה אבל אני לא אכנס לפרטים.

תנסו להוריד מטראקר גרוע ממש(אם אני לא טועה הלינקים של ליונטוורק דיי גרועים), על הקליינט ה"מהיר" שלכם ותיראו פתאום שהוא לא כל כך מהיר, או יותר נכון שאין בכלל קשר בין הקליינט למהירות הורדה.

אני כבר המון זמן עם אותו קליינט (של LH) ופעם שהייתי משתמש בלינקים של ליונטוורק הייתי מוריד בקושי על 40 ועכשיו(TB) עם אותו קליינט אני מגיע ל-190 כמו כלום.

החלפת קליינט ולהישאר עם אותו טראקר תתן לכם במקרה הטוב 10KB\S יותר.

פורסם

אפשר הזמנה בבקשה ל torrentit.com

תודה

פורסם

הייתי פעם פאוור יוזר בטורנט בייטס היה לי תתוכנה שמזייפת את הרטיו..והייתי מעלה בהגיוניות..+ בפרופיל הייתי צריך לומר שאני שוודי שזה יהיה הגיוני ההעלאה המהירה אבל העיפו אותי אחרי שהורדתי מהאתר 65 ג'יגה של משחקים וסרטים אבל ההעלאה שלי הייתה 100 ג'יגה

אם אני ימצא תתוכנה ההיא שוב אני מלך

אם מישהו מיכם יודע גרמנית הוא ממש יעזור לי להשיג אותה חזרה.. זה יהיה שווה גם בשבילו אז תחשבו על זה

פורסם

אני מניח שאתה מתכוון לRM0.4/5 , יש גם את המוד של אזוראוס שמזייף רטיו. אבל עכשיו לכל האתרים "הגדולים" יש טראקרים ומנתחים בזמן אמת אז כמעט בלתי אפשרי לא להיתפס

פורסם

הייתי פעם פאוור יוזר בטורנט בייטס היה לי תתוכנה שמזייפת את הרטיו..והייתי מעלה בהגיוניות..+ בפרופיל הייתי צריך לומר שאני שוודי שזה יהיה הגיוני ההעלאה המהירה אבל העיפו אותי אחרי שהורדתי מהאתר 65 ג'יגה של משחקים וסרטים אבל ההעלאה שלי הייתה 100 ג'יגה

אם אני ימצא תתוכנה ההיא שוב אני מלך

אם מישהו מיכם יודע גרמנית הוא ממש יעזור לי להשיג אותה חזרה.. זה יהיה שווה גם בשבילו אז תחשבו על זה

יופי

ועכשיו חצי מהאתרים חוסימם ישראלים מההרשמה...תודה, איזה מלך :screwy:

פורסם

הם לא עלו על זה שאני ישראלי..פשוט העיפו אותי כי שלחתי טורנטים לחברים

פורסם

חחח.

הם יכולים לגלות IP ולהשוות אותו מול תחום הIP של נותני השירות בארץ..

פורסם

חבר"ס בקרוב יגיעו הזמנות... כי השגתי כמו תותח תוכנה שמזייפת וברגעים אלו אני "מעלה" ב250 קיי :o

פורסם

אם מישהו יכול להביא לי אני יודה לו מאוד לא משנה לי לאיזה אתר רק שיהיה משהו טוב :) :

פורסם

אם מישהו שיש לו הזמנה ל torrentit.com יכול לתת לי, תודה מראש...

rotemlv@gmail.com

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים