פורסם 2005 באוגוסט 1020 שנים שלום חבר שלי(רומן כמובן) הכין לי מפרט למחשב: פירסמתי בפורום אחר ומשמש אחד נתן לי תגובה ואני חושב שלא ושהוא סתם לא מבין במחשבים אבל רציתי את הדעה שלכם, תודה הנה התגובה שהוא רשם: לא לא כדאידבר ראשון אתה יוצא דפוק שאתה קונה מעבד שהוא Tray תקנה כבר OEM או שתקנה + box ה+ box אומר מאוור סטוק שבא עם המעבד הכגוונה מעבד של AMD בקשר להארד דיסק אם אתה רוצה ואני מציע לך תקנה כבר 200GB או 180 GB בעתיד יהיה יותר מועיל חוץ מזה החברה פשוט מצויינת בקשר לmotherboard אין לי מה להגיד זה לוח טוב רק זה די תלוי אני הייתי לוקח של gigabyte או asus ובעיקר לא שתומך בSATA 2 זה לא כל כך ההכרכי לך עכשיו אולי תחפש משהו בכיוון של SLI אבל גם זה אתה לא חייב זיכרון- כדאי לך כבר לקנות 1024 וחברה יותר טובה כמו Geil , OCZ , Corsair ויש עוד מלא בספק כוח לא יחזיק לך את כל המחשב כל כך טוב אני הייתי לוקח 400W או אפילו 450W ולי יש מחשב פחות או יותר כמו שלך ולי יש 480W אז תתחשב בזה שאם תיקח ספק שיכול לספק לך פחות ייוצרו בעיות ואחד הידועות זה שהמחשב עושה ריסט כל חצי שעה בערך בשל חוסר חשמל הכרטיס מסך מצויין leadtek חברה מצויינת שמים קירור (לפחות אצלי גוש נחושת שמעיף חום) ובעיקר זה PCI-e אז יוצא לך עיסקה טובה מזה ולא רק זה שהוא 6600GT שכמעט מגיע לביצועים של 6800GT הוא כרטיס מצויין אם אתה גיימר תגיד לי ואני יגיד לך על כ.מסך משובח הוא צודק? הנה המפרט:
פורסם 2005 באוגוסט 1020 שנים מי שרשם את זה הוא פשוט דביל ואסור להקשיב לו!המפרט פשוט מעולה ואין שום דבר שדורש שינוי!!!
פורסם 2005 באוגוסט 1020 שנים אבי רואה אמרתי לך לא להקשיב לו תודה על התמיכה למדתי לבנות ככה מפרטים בעזרתכם ציטוט לאחר שהראנו לו שהוא טועה: "6600GT יש לו ביצועים דומים ל6800GT או בכלל ל6800 מה כל כך מצחיק בHD 180GB?" :lol:
פורסם 2005 באוגוסט 1020 שנים בפעם הבאה אל תפתח שני נושאים על כל שינוי קטן, פשוט תעדכן את הדיון הקודם שלך.
פורסם 2005 באוגוסט 1020 שנים המפרט מצויין. אם יש לך עוד 100 שקל אז תקנה את הספק הזה:http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=5499
פורסם 2005 באוגוסט 1120 שנים אני מרגיש צורך להראות את הטימטום של הבנאדםמצטער לבאס את מי שהגיב לך בפורום השניאבל Tray ו OEM זה בדיוק אותו הדברוה HSF שבא עם ה Box הוא לא של AMD, אלא המאוורר שנבחר ע"י AMDהאלטרנטיביים עדיפים המון פעמיםמה זה 180GB? אולי פיספסתי? אין הארד דיסק כזהלוח SLI בשביל 6600GT? ביזבוז טוטאלי, חוץ מהעובדה שגם ב SLI יש SATA IIואין סיבה להעדיף Asus או Gigabyte על ה DFI Infinityלמעשה אם הוא מדבר על סידרת ה SLI של Asus אז אלה לוחות עם המון בעיותהזכרונות של Samsung מצוינים, וכבר לקחת 1024MBהסמסונגים לפעמים באים עם שבבי Samsung TCCC, מה שאומר שהם עדיפים על כל זכרון אחר במחיר הזהEnermax 350W יחזיק את המחשב הזה כמו שצריךאם Hec 300W AR-T מחזיק אז בטוח שהאנרמקס שעדיף עליו פי כמה יחזיק6600GT בביצועים של 6800GT? איפה הבנאדם חי?!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.