עבור לתוכן

הצעה שקיבלתי מטרקלין חשמל - :|

Featured Replies

פורסם

לצערי הרבה, יש לי אפשרות לקנות את המחשב החדש שלי רק בטרקלין חשמל (אפשרות טובה לתשלומים - 10 צ'קים ללא ריבית).

באתי לחנות, אמרתי למוכר מה אני רוצה (בהתחלה הוא התחיל להציע לי Intel כמובן) וזה מה שהוא הציע לי בסוף:

AMD A64 3000 - לא בטוח אם זה Venice

160GB SATA - לא אמר לי איזה חברה, אמרתי לו שאני רוצה SATA2

לוח אם - אמרתי לו DFI LanParty וזה מה שהוא שם ככל הנראה, רק לא בטוח אם זה Ultra-D

512MB זכרון x2 - לא ידוע איזה חברה, נראה לי שזה ג'נרי

Gigabyte 6600 128MB - אמרתי לו שאני רוצה Leadtek אבל אין, כמובן שאמרתי שאני רוצה GT (נראה לי הוא פשוט התבלבל כשרשם)

מארז Compucase 6919 - לא בטוח אם ספק הכוח הוא HEC

צורב DVD - הוא אמר לי שאין משמעות לחברה, אבל אני אבקש את ה-NEC

מחיר: 4200 ש"ח - נראה לי זול מדי, כנראה שמה שהוא רשם הוא גם התכוון לזה

אז מה אתם אומרים?

פורסם

כ"כ הרבה דברים "לא ידועים", כדאי שתברר

פורסם
  • מחבר

אני אנסה לברר אותם, גם אני מודאג בקשר לזה.

ועוד פעם אני לא בטוח אם אני רוצה ללכת על AMD.

אני צריך את המחשב למשחקים, אבל זה לא אומר שאני כל היום אשחק, אני גם גולש באינטרנט, שומע מוסיקה, רואה סרטים וכד' ואני רוצה ביצועים טובים בכל זה.

במחשב הנוכחי שלי אני נמצא הרבה פעמים במצבי עומס של תוכנות, אבל נראה לי שלמחשב חדש זה לא יזיז כ"כ.

מה אתם אומרים?

פורסם

אני אנסה לברר אותם, גם אני מודאג בקשר לזה.

ועוד פעם אני לא בטוח אם אני רוצה ללכת על AMD.

אני צריך את המחשב למשחקים, אבל זה לא אומר שאני כל היום אשחק, אני גם גולש באינטרנט, שומע מוסיקה, רואה סרטים וכד' ואני רוצה ביצועים טובים בכל זה.

במחשב הנוכחי שלי אני נמצא הרבה פעמים במצבי עומס של תוכנות, אבל נראה לי שלמחשב חדש זה לא יזיז כ"כ.

מה אתם אומרים?

לדעתי, לך על AMD . ובאמת כדאי שתברר על כל הדברים ה"לא ידועים " ::)

פורסם

תיקח AMD בראש שקט אין כזה דבר מעבד שלא טוב לגלישה באינטרנט ולצפיה בסרטים, האמת שאתה לא תרגיש בהבדל בין סלרון 1.7 לבין מעבד פנטיום 64 ביט בצפיה בסרטים וגלישה באינטרנט.

פורסם

בשביל לדעת אם הם באמת זולים ,קח הצעה של החלקים שאתה מעוניין בהם עם פירוט מלא ותגיד להם שיתנו לך הצעת מחיר על זה.

פורסם

אם אתה מקבל לוח Ultra-D או כל אחד מסדרת הלאן פארטי - אני בטטה.. ;)

לא קונים מחשב לפני שהכל כולל הדגמים המדוייקים כתוב על הנייר.

פורסם
  • מחבר

אם אתה מקבל לוח Ultra-D או כל אחד מסדרת הלאן פארטי - אני בטטה.. ;)

לא קונים מחשב לפני שהכל כולל הדגמים המדוייקים כתוב על הנייר.

הוא כתב לי על נייר בכלליות (לדוגמא "512MBx2") ולא ממש ברור איזה חברות.

אני אבקש בדיוק את החלקים שאני צריך ושירשום לי על דף מה שאני קונה, כדי שלא יהיו אחרי זה בעיות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים