פורסם 2005 באוגוסט 1020 שנים מפרט טוב מאד, רק לשנות מספר דברים:א.קח את הצורב של NEC מהדגם החדש, 3540.ב.קח הרדיסק SATAII של Hitachi/WD (עדיפות ל-Hitachi)ג.אם אינך צריך VIVO , קח את ה-6600GT המומהר של Leadtek.
פורסם 2005 באוגוסט 1020 שנים מחבר תודה לך אבל:א. איני צריך צורב חדש רק צורב טוב ואני חושב שזה יספיק לי.ב.אני מעדיף להישאר עם הארד דיסק של סגהטק יש לי ניסיון איתם ואני מרוצה.ג.אני לא כל כך מבין בקטע של הכרטיסי והחלקים אז מה זה VIVO?
פורסם 2005 באוגוסט 1020 שנים א. ההבדל במחיר הוא בערך 20 ש"ח אבל אתה מקבל דגם חדיש יותר ומשופר יותר.ב. אחלה. גם SEAGATE הם מעולים.ג. VIVO או VIDEO IN VIDEO OUT - מוסיף אפשרות להציג את מה שבמחשב על הטלוויזיה ולהקליט ממנה.
פורסם 2005 באוגוסט 1020 שנים גם אם אתה מעדיף הרדיסק של Seagate, לפחות קח אחד עם חיבור SATA (ביצועים מעט טובים יותר, ועם חיבור דק המאפשר זרימת אוויר טובה יותר במארז לעומת הרדיסק עם כבל ATA). מומלץ יהיה ללכת על Seagate SATA NCQ.
פורסם 2005 באוגוסט 1020 שנים רגע רגע שאני אבין, לקחת לוח אם שתומך PCI-E וכ.מסך AGP ? איך זה מסתדר? ???
פורסם 2005 באוגוסט 1020 שנים רגע רגע שאני אבין, לקחת לוח אם שתומך PCI-E וכ.מסך AGP ? איך זה מסתדר? ??? o_0
פורסם 2005 באוגוסט 1020 שנים מחבר המפרט שופר תוכלו להגיב פהhttp://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=135390.0אפשר לינעול את הנושא
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.