עבור לתוכן

אני במשבר (הלוואי שאלו יהיו כל המשברים שלי!)

Featured Replies

פורסם

עבדתי בתחילת החופש וכמו שכולכם יודעים קניתי את המארז אלומיניום + 8 מאווררים יפיפה שלי!

עכשיו יש לי התלבטות, המשכתי לעבוד ויש לי בסביבות ה300 שקל...

עכשיו

אני יכול לקנות עוד איזה מאוורר 92 מ"מ שקוף בצד antec כמו השני שלי ועוד חור למעלה, מה שיצור

2 מאחורה generic עלובים ממש שקיבלתי עם המארז

2 למעלה, מצויינים של זיגזאג

2 בצד מצויינים של antec 92 m"m שקופים

1 מקדימה

1 antec cyclon blower ownz

1 40 m"M של הhardcano 2 ערבי ממש!

או שאני יקנה ספק טוב כזה enermax 350 vat חמוד במקום ה300 generic ערבי שיש לי עם ה5 חיבורי חשבל (יש לי בערך 4 מאווררים רק על חוט אחד...)

או!!

שאני יקנה איזה קולד קאטלוד כחולה יפיפה ועוד איזה שלושה לדים לשים במאוורר השקוף שלי או במקום הלדים כמה פילטרים כי הולך להיות לי (הרבה) אבק...

או

לקנות אחד antec שקופי ועוד אחד עם לדים כחולים 80 מ"מ, שאין לי ממש איפה לשים אותו

פורסם

נו באמת, קנה ספק.

וזאת ממש לא כותרת עניינית!

פורסם

מודינג > ספק.

כרגע המאווררים מסתובבים, ההארדיסק עובד וכך גם כל שאר פריטי החומרה. במצב כזה אין שום סיבה למודר בנשמה לקנות ספק חדש במקום לגרום למארז שלו להיראות יפה.

תן לי להסביר לך משהו. ההבדל מבחינת כמות הדברים שתוכל להעמיס על הספק שלך מג'נרי 300 לאנרמקס 350 לא יהיה גדול. ההבדל בין ספקים איכותיים לבין כאלה לא ממש, הוא ביציבות המתח החשמלי.

אני לא אעמיס עלייך במושגים מיותרים, אבל באופן כללי כשיש לך ספק לא איכותי עם קפיצות מתח, ההארדיסק שלך, למשל, יכול לקצר את חייו.

קניית אנרמקס 350 וואט לא תיתן לך יכולת להעמיס פי שניים מאווררים ולדים על הספק, אלא רק 50 הוואט הנוספים אולי. אני מתכוון שלא עצם היות הספק "אנרמקס" הוא הדבר שיתן לך יכולת זו.

תקנה קתודה

עומר, בעלו הגאה של ה-ENERMAX EG365P-VE - 350W - ATX +12V 8)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים