עבור לתוכן

מחליף את ה cannon ixus v2 יש המלצה עד 300$ בחו"ל?

Featured Replies

פורסם

היי,

לפני 3 שנים קניתי את ה Canon DIGITAL IXUS v² / S200 ELPH והייתי מאד מרוצה ממנה עכשיו אח שלי גם רוצה מצלמה אז החלטתי להעביר לו את זאת ולקנות בשבילי חדשה.

רציתי לדעת אם יש לכם המלצה לגבי מצלמה עד 300$ בארה"ב או סתם עיצות איזה חברות טובות מה לחפש וכו'..

כמובן מה שחשוב לי שאיכות התמונה תהיה טובה גם ביום וגם בלילה.

תודה מראש

פורסם

אם אתה הולך על קומפאקטיט תלך על A95 או שפשוט על האחיות הגדולות שלה SD300 SD400

פורסם

גם A520 היא אופציה טובה

פורסם

אם אתה הולך על קומפאקטיט תלך על A95

א. ה-A95 אולי קומפקטית בהגדרה, אבל לא בגודל.

ב. היא לא מיוצרת יותר.

או שפשוט על האחיות הגדולות שלה SD300 SD400

זאת כבר המלצה יותר הגיונית, למרות שחבל שהמצלמות האלה לא מציגות את מהירות התריס בחצי לחיצה. זה נתון מאוד שימושי במקומות עם תאורה חלשה.

גם A520 היא אופציה טובה

יש לה דילייי באורך של כמעט שניה, דבר שפוסל אותה לדעתי מלהיות אופציה טובה.

אם יש מצלמה קומפקטית עם "איכות תמונה טובה גם ביום וגם בלילה", זאת הפוג'י F10, לא הקאנונים שלמעלה.

פורסם

כן ה- Fuji נראית כאופצייה לא רעה אם אתה רוצה לצלם גם בלילה...

תצטרך בנוסף גם לרכוש כרטיס 512XD וזה יעלה לך איזה 350 ש"ח.

פורסם

רציתי לדעת אם יש לכם המלצה לגבי מצלמה עד 300$ בארה"ב או סתם עיצות איזה חברות טובות מה לחפש וכו'..

כמובן מה שחשוב לי שאיכות התמונה תהיה טובה גם ביום וגם בלילה.

תקציב של $300 מספיק בארה"ב בשביל ה-F10 וכרטיס זכרון xD בגודל 128MB. אם חשוב שלמצלמה תהיה יכולת צילום טובה בלילה, אני לא רואה שום דבר בתקציב הזה שמתקרב.

פורסם

וכרטיס זכרון xD בגודל 128MB.

128 מגה זה גודל מצחיק היום...

גם לא כדאי לקנות כרטיס זיכרון בחו"ל היום ההבדל הוא כבר לא כזה גדול ומקבלים אחריות...

פורסם

א. ה-A95 אולי קומפקטית בהגדרה, אבל לא בגודל.

ב. היא לא מיוצרת יותר.

זאת כבר המלצה יותר הגיונית, למרות שחבל שהמצלמות האלה לא מציגות את מהירות התריס בחצי לחיצה. זה נתון מאוד שימושי במקומות עם תאורה חלשה.

יש לה דילייי באורך של כמעט שניה, דבר שפוסל אותה לדעתי מלהיות אופציה טובה.

אם יש מצלמה קומפקטית עם "איכות תמונה טובה גם ביום וגם בלילה", זאת הפוג'י F10, לא הקאנונים שלמעלה.

הA95 קלה וקטנה מאוד בשבילי אפילו קטנה מידי..

פורסם

128 מגה זה גודל מצחיק היום...

זה תלוי. אם יש לך גישה למחשב בסוף (או במהלך) היום, אז אין בעיה לרוקן את הכרטיס ולהתסדר עם גודל כזה (תלוי כמה תמונות אתה רגיל לצלם ביום). לעומת זאת, אם אתה מטייל במקום מרוחק במשך כמה שבועות, אז גם כרטיס של 2GB יכול להיות קטן מדי.

ואיזו מצלמה אתה מציע לו שעדיפה בתקציב הזה?

הA95 קלה וקטנה מאוד בשבילי אפילו קטנה מידי..

החזקת פעם IXUS? ניסית פעם להכניס A95 לכיס?

פורסם

החזקתי את כול ליין המצלמות הנוכחי של קנון וניקון ביד.

מי מכניס מצלמה לכיס? :nixweiss:

פורסם

מי מכניס מצלמה לכיס? :nixweiss:

מי שברשותו כיס מתאים ;)

פורסם

ואיזו מצלמה אתה מציע לו שעדיפה בתקציב הזה?

שישאר עם ה-F10 ואני מיעץ לו שכדאי לו להגדיל טיפה תתקציב כדי שיכנס כרטיס זיכרון קצת יותר גדול...

בכל מקרה F10 עולה יותר מהתקציב:

http://www.bhphotovideo.com/bnh/controller/home?A=search&Q=&b=168&shs=f10&ci=1&ac=&Submit.x=13&Submit.y=10

בכל מקרה יש כמה חנויות ב-SHOPPING.COM שמוכרים את המצלמה ב-300 דולר... אז בכל זאת הוא חייב להגדיל תתקציב בשביל כרטיס זיכרון...

ואז אפשר להכניס אחת מהאפשרויות האלה:

מהארץ:

http://www.sakal.co.il/jsp/pg/Product.jsp?sec=3∏=66484&saleNo=907426&comp=1

http://www.zap.co.il/fs.asp?PID=94513110&sog=C-FlashMemory

מארה"ב:

http://www.bhphotovideo.com/bnh/controller/home?A=details&kw=FUXD256MB&is=REG&Q=&O=productlist&sku=276835

פורסם
  • מחבר

תודה לכל העונים,

לפי מה שאני מבין יש לי שלוש אופציות:

canon A95 - אבל אמרתם שכבר לא מייצרים אותה אז אולי היא כבר ישנה ולא עדיף.

SD300 -

A520 canon - קצת גדולה יותר מהאחרות

הפוג'י F10 - אין חלון ראיה אז אם אני בטיול ארוך אי אפשר לחסוך בבטריה ולסגור את המסך.

כשהתכוונתי לתמונה ביום וגם בלילה לא התכוונתי שאני צלם לילה מקצועי פשוט ב ixus v2 היתה קצת בעיה להוציא תמונות טובות בלילה הצבע היה מתעוות.

בקיצור אז אם אני מעוניין באיכות תמונה / מצלמה קטנה ונוחה / שלא עושה בעיות עם צבעים / ואפשר לקחת לטיולים ארוכים ולכבות את המסך כשמצלמים ... כמו שנראה ה SD300 יוצאת הכי טוב, תקנו אותי אם אני טועה?

פורסם

הביקורת של dpreview על ה-F10 קבעה שזמן הבטריה שלה הוא הטוב ביותר מכל המצלמות שבקבוצתה ("Class-leading battery life"). לא נראה לי שתהיה לך בעיה בנושא הזה.

מבחינת איכות תמונה, ה-Canon לא ממש שמישה ב-ISO400:

iso400_crop1.jpg

איכות התמונה של הפוג'י טובה יותר ממנה אפילו אם משווים ב-ISO1600:

FUJI_F10_ISO1600-patch.jpg

ואם זאת התוצאה ב-ISO1600, לא מפתיע שב-ISO400 האיכות של הפוג'י היא כבר עולם אחר מהקאנון:

FUJI_F10_ISO400-patch.jpg

היתרון של ISO גבוה ואיכותי ברור. אפשר לצלם באור קיים, מבלי להשתמש בפלאש. התוצאה היא חיסכון בבטריה ולא פחות חשוב - תמונות יותר טבעיות ויפות.

מלבד השם של קאנון שעדיין עושה רושם על הרבה אנשים, אין כאן בכלל תחרות לדעתי. ה-F10 מצלמה הרבה יותר טובה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים