פורסם 2005 באוגוסט 1120 שנים מחבר לפי דעתי, רוב הלוחות הם אותו דבר, רק שהבאנדל של פאטליטי יותר מושקע, עם פאנל קידמי, 4 מאווררים ועם לדים...מעבר לזה הם כמעט אותו דבר , חוץ מהאוברקלוק שהופך את ה-DFI לעדיףבנוסף, אני מאמין שאם -KSP מביאים את הלוח, לא תיהיה בעיה לחברה כמו PANDA או נעה להשיג את הלוח תוך שבוע שבועיים .. מה אתם אומרים ?
פורסם 2005 באוגוסט 1120 שנים השאלה עד כמה משתלם לחנויות כמו פנדה או נעה להביא את הלוח הזהכמה יש ביקוש ללוח הזה, כמה הוא ימכור, וכמה הם יכולים להרוויח עליוובנוסף לזה גם מה הקשרים בין KSP לפנדה או לנעה
פורסם 2005 באוגוסט 1120 שנים לפי דעתי, רוב הלוחות הם אותו דבר, רק שהבאנדל של פאטליטי יותר מושקע, עם פאנל קידמי, 4 מאווררים ועם לדים...מעבר לזה הם כמעט אותו דבר , חוץ מהאוברקלוק שהופך את ה-DFI לעדיףבנוסף, אני מאמין שאם -KSP מביאים את הלוח, לא תיהיה בעיה לחברה כמו PANDA או נעה להשיג את הלוח תוך שבוע שבועיים .. מה אתם אומרים ?אם אתה רוצה לעשות OC - אז לך על ה-DFIאם לא , לך על הפאטליטי
פורסם 2005 באוגוסט 1120 שנים אין סיבה לבחור את הפאטאליטי על פני ה DFIאבל לדעתי בכלל עדיף לקחת DFI Infinity SLIעולה פחות מה Fatal1ty ונותן אותם ביצועים
פורסם 2005 באוגוסט 1120 שנים עם ASUS PREMIUM סגרתי 375 לא יציב, ו 360 יציב אבן (אבל מעבד במכפלה 6X )הDFI מגיע ל 465??? כבוד
פורסם 2005 באוגוסט 1120 שנים בדיוק היום ראיתי ביקורת ב PCStats על ה Asus A8N-SLI Premiumנראה לוח מצוין, וגם הקירור HeatPipes לצ'יפסט רעיון מצויןנראה עמוס בפיצ'רים, וגם באוברקלוק הוא דיי חזק
פורסם 2005 באוגוסט 1120 שנים מחבר חבר'ס, עכשיו אני ממש מבולבל, איזה לוח לקחת ?!?!?! את ה-Abit AN8 Fatality SLI, את ה-DFI Infinity SLIאו או לקחת את ה-Asus A8N-SLI Premium שהוא נשמע לי מבטיח ביותר! גם אסוס וגם פרימיום :]מה אתם אומרים ?
פורסם 2005 באוגוסט 1120 שנים חבר'ס, עכשיו אני ממש מבולבל, איזה לוח לקחת ?!?!?! את ה-Abit AN8 Fatality SLI, את ה-DFI Infinity SLIאו או לקחת את ה-Asus A8N-SLI Premium שהוא נשמע לי מבטיח ביותר! גם אסוס וגם פרימיום :]מה אתם אומרים ?אני אומר את ה-DFI .
פורסם 2005 באוגוסט 1120 שנים אני דווקא אומר האסוס הקירור שלו לציפסט נראה טוב הוא בעצמו נראה טוב(לא שזה סיבה להעדיף אחד על השני רוב הזמנים אבל עדיין)ואמרת שאתה לא כל כך רוצה לעשות אובר קלוק אז אני חושב שזה הלוח המושלם בשבילךעם ASUS PREMIUM סגרתי 375 לא יציב, ו 360 יציב אבן (אבל מעבד במכפלה 6X )הDFI מגיע ל 465??? כבודואפילו ליותר כי אם אני לא טועה זה השיא של קופרה אבל אותו כבר שברו(אם אני זוכר נכון אז אמרו שDFI אמרו אפשר להגיע עד 483)
פורסם 2005 באוגוסט 1120 שנים סגרו עם ה DFI LP יותר מהשיא של קופרהאבל עדיין כבוד, אם אני זוכר נכון הוא היה מקום 2 בשיאי ה HTT פעם אחרונה שבדקתיה Fatal1ty לדעתי צריך להיפסל על הסף, מחיר גבוה ואין סיבה להעדיף אותוה DFI מול ה Asus, בעלי ביצועים דומים, 300 ש"ח תוספת ל Asusהייתי הולך על ה DFI
פורסם 2005 באוגוסט 1120 שנים מחבר רגע, אתם מדברים על גרסאת ה-Infinity או ה-LAN PARTYועוד שאלה, מבחינת הפיצרים של הלוח, הוא עדיף מ-ASUS ?וגם מי יכול לתת לי גרסא מדוייקת של ה-DFI:םבתודה מראש חברים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.