פורסם 2005 באוגוסט 1120 שנים השואה = הפרק הכואב ביותר של היהודים.מלחמת וויאטנם = הפרק הכואב ביותר של האמריקאים.למה על אחד מותר לצחוק ועל השני לא? אף אחד לא משווה בין השניים...פשוט דו פרצופי לחשוב שאפשר לצחוק על מלחמת וויאטנם אבל אם הם יצחקו על השואה "שלנו"!!!! אוי ואבוי.
פורסם 2005 באוגוסט 1120 שנים טיפשים הם נכנסו למלחמה הזאת מרצונם זה בגללם קרה, הם רצו להכנס לשם. השואה הייתה בגלל שאנחנו יהודים אני מתבייש בכלל שיש אנשים כמוכם בארץ שלנו
פורסם 2005 באוגוסט 1120 שנים טיפשים הם נכנסו למלחמה הזאת מרצונם זה בגללם קרה, הם רצו להכנס לשם. השואה הייתה בגלל שאנחנו יהודים אני מתבייש בכלל שיש אנשים כמוכם בארץ שלנו כן,אני ממש בטוח שהחיילים רצו את המלחמה הזו,בדיוק כמו שאנחנו רצינו את השואה....אולי תבינו שלא מנסים להשוות בין השניים!!! אין לנו שום זכות שבעולם לצחוק על פרק כואב מאוד בהיסטוריה של מדינה אחרת,בדיוק כמו שלאף אחד אין שום זכות לצחוק על השואה נקודה.!
פורסם 2005 באוגוסט 1120 שנים אולי החיילים לא רצו אבל הממשלה החליטה להכנס למלחמה בכלל השואה זה לא מלחמה תבין זה השמדה של עם מלחמה זה חיילים עוד אפשר להבין שהורגים חיילים כי זה מלחמה אבל שואה - הרגו אנשים חפים מפשע ילדים קטנים תינוקות נשים וזקנים
פורסם 2005 באוגוסט 1120 שנים הפירוסמת בכלל יורדת על האמריקאים מה הקשר לוויאטנאמים מישהו דיבר עליהם אני יודע שהם סבלו מה זה קשור אבל זה כמו שיעשו פרסומת שתולים בה חיילי SS (כן כי זה מה שבערך האמריקאיים היו במלחמה הזאת) זה יזיז לך משהו? כנראה בכלל לא הבנת תפרסומת או שאנחנו בכלל לא מדברים על אותו פרסומת ( I DONT MIND IF THEY GONNA FRY ME AND I DONT CARE...)
פורסם 2005 באוגוסט 1120 שנים אני לא יודע על איזו פרסומת אתה מדבר אבל אני מדבר על הזאתי שהם שרים רוקדים ויורים בויאטנמים.איך אתה משווה בכלל חיילי SS לאמריקאים?ישראל מדינה כזאתי צבועה..בוא נגיד ככה,אם יציגו חיילי SS שרים רוקדים ויורים ביהודים זה יזיז לך נכון?אבל למה מתי שיורים בויאטנמים זה בסדר?
פורסם 2005 באוגוסט 1120 שנים דבר ראשון,זה שהפרסומת של יס היא לא בסדר, לא הופכת את ה"פרסומת" ל"מסיבה" הזאת לבסדר....(אני לא מבין איך אשרו לפרסומת של יס לעלות לשידור, אבל זה דיון אחר)דבר שני,בפרסומות של יס אין תמונות אמיתיות של המלחמה אלא מין ריפרודוקציה.זה שונה...ועוד פעם, זה לא הופך אף אחד מהדברים בסדר.
פורסם 2005 באוגוסט 1120 שנים השואה = הפרק הכואב ביותר של היהודים.מלחמת וויאטנם = הפרק הכואב ביותר של האמריקאים. איך אתה משווה מלחמה שארה"ב נלחמה חצי גלובוס מהבית בלי סיבות מוצדקות לרוצחי עם ומבצעי פשעים נגד האנושות?פשוט בושה.
פורסם 2005 באוגוסט 1120 שנים אכן כולם פה קופצים, אבל אל תקראו לי חנן גולדבלט אם רובכם לא מכירים בעל פה איזה כמה בדיחות שחורות בנושא השואה. לדעתי זה לגיטימי לצחוק גם על מלחמת ווייטנאם וגם על השואה, כמובן בגבול הטעם הטוב, אני אישית את הסרטון לא ראיתי אז אני לא יודע...וההזמנה גם לא ממש מצחיקה, יותר מפחידה, אבל שיהיה...אם זה עושה להם את זה
פורסם 2005 באוגוסט 1220 שנים איך אתה משווה מלחמה שארה"ב נלחמה חצי גלובוס מהבית בלי סיבות מוצדקות לרוצחי עם ומבצעי פשעים נגד האנושות?פשוט בושה.הקורבנות האמיתיים של מלחמת וויאטנם הם הוויאטנמים...
פורסם 2005 באוגוסט 1420 שנים אין האקרים בזון שיודעים להפיל אתרים?אני זוכר גם קומבט18 היה עושה דברים כאלה אבל עכשיו מסוכן לגעת בהם למה איזה אוניברסיטה לחופש הדיבור מגנה עליהםוהם יורדים על שחורים ועל יהודים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.